Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Οι πανίσχυροι μαγνήτες Ζεν !!! Δείτε το βίντεο ....

Διαβάστε παρακάτω »

Χρηματίστηκαν για το μνημόνιο…

Στην εκπομπή “Λαβύρινθος” που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αλ. Τριαντφυλλίδης στηνΕΤ3 με καλεσμένους αρχικά τον Π. Καμμένο και στη συνέχεια τους ανεξάρτητους Βουλευτές Σοφία Σακοράφα Β΄ Αθηνών και τον Δ. Σταμάτη Ν. Αιτωλ/νίας ακούστηκαν πολλές και σοβαρές απόψεις σε αρκετά επίκαιρα πολιτικά θέματα που τρέχουν και μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ από τον Δ. Σταμάτη για το πολιτικό σύστημα και το πως εκβιάζεται από τους Γερμανούς και τη Μέρκελ για να ψηφίζει τα μνημόνια.Με λίγα λόγια ο κ.Σταμάτης ισχυρίστηκε δημόσια μέσω της κρατικής τηλεόρασης ότι το πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα μνημόνια εκβιαζόμενο από τους Γερμανούς με την περιβόητη λίστα Χριστοφοράκου με τα ονόματα πολιτικών και κομμάτων που έχουν σχέση με τις προμήθειες κ.λ.π.


Δείτε το βίντεο στο 2.30′ περίπου, όπου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλ/νίας είπε ότι η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα διότι γνωρίζει ποιοι πολιτικοί ενέχονται στο χρηματισμό και εκβιάζει και τους ίδιους στις συμφωνίες των μνημονίων!

 ΠΗΓΗ 



Διαβάστε παρακάτω »

Βαρεθήκατε το κόκκινο .... καρπούζι? Αν ναι …. τότε σας προτείνουμε ένα ……κατακίτρινο ζουμερό καρπούζι!

Η αντίδραση για κάποιον που κόβει το καρπουζάκι του και βλέπει ότι στη θέση της ζουμερής κατακόκκινης σάρκας υπάρχει ένα κατακίτρινο εσωτερικό είναι το λιγότερο να… φρικάρει για μερικά δευτερόπλεπτα, μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι… δεν τον γελούν τα μάτια του!
Μετά θα σκεφτεί -πάνω από δύο φορές, τουλάχιστον- να μην φάει αυτό το «πράγμα» που έχει μπροστά του! Ίσως και να αηδιάσει ή να θεωρήσει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με το αγαπημένο του καλοκαιρινό φρούτο. Κάποια μετάλλαξη; Κάποιος τρελός επιστήμονας πειραματίστηκε με τα καρπουζάκια μας;
Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν ισχύει αφού το καρπούζι με την κίτρινη σάρκα είναι πανομοιότυπο με το κλασικό φρούτο που όλοι γνωρίζουμε και το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα. Αυτό οφείλεται στις χρωστικές ουσίες του φυτού. Στο κόκκινο καρπούζι «υπερισχύει» το λυκοπένιο, ενώ στο κίτρινο καρπούζι η καροτίνη.
Τα κίτρινα καρπούζια προέρχονται από υβρίδια, όπου διασταυρώνονται διάφορες ποικιλίες ώστε να υπερισχύει το καροτένιο, για να δημιουργηθεί η κίτρινη σάρκα. Τα εν λόγω καρπούζια είναι εξίσου γλυκά με τα κόκκινα, αλλά έχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σακχάρων, ενώ το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και 2 μήνες!
Στη χώρα μας κίτρινα καρπούζια παράγονται στη Μεσσηνία, τα οποία μάλιστα είναι μίνι και άσπερμα (χωρίς κουκούτσια), ενώ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια η ζήτηση είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
Κι αν σας φαίνεται παράξενο, παρόλα αυτά, να φάτε ένα κίτρινο καρπούζι, μπορείτε απλώς να το προσφέρετε στους φίλους σας, ή ακόμη καλύτερα στη γιαγιά σας, και να δείτε τις αντιδράσεις τους!Σίγουρα θα νομίσουν ότι πρόκειται για φάρσα!

perierga.gr - Λαχταριστό και ζουμερό... κατακίτρινο καρπούζι!
perierga.gr - Λαχταριστό και ζουμερό... κατακίτρινο καρπούζι!perierga.gr - Λαχταριστό και ζουμερό... κατακίτρινο καρπούζι!
perierga.gr - Λαχταριστό και ζουμερό... κατακίτρινο καρπούζι!
perierga.gr - Λαχταριστό και ζουμερό... κατακίτρινο καρπούζι!
perierga.gr - Λαχταριστό και ζουμερό... κατακίτρινο καρπούζι!

 Πηγή




Δείτε ακόμα .....

Ένα μπαρ μέσα στο μεγαλύτερο δέντρο ηλικίας 6000 ετών.
Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων σε ένα μοναδικό χειροποίητο ρολόι χειρός ....
Ασυνήθιστα κατοικίδια - Τα κατοικίδια ζώα της Αφρικής!
Poveglia: Το «στοιχειωμένο» νησί της Ιταλίας!
Τραγούδι θα παίζει ασταμάτητα για… 1.000 χρόνια!

Διαβάστε παρακάτω »

Η πιο συναρπαστική κούνια στον κόσμο για ... «μεγάλα παιδια» ! (Βίντεο)


Αν έχετε υψοφοβία, ίσως αυτό το βίντεο δεν είναι το κατάλληλο για σας...

Ο Ντέιβιντ Γκράχαμ, γνωστός στο διαδίκτυο για τα συναρπαστικά του βίντεο κυρίως με εικόνες από extreme sports, δημιούργησε αυτό που ονομάζει ο ίδιος ως την μεγαλύτερη κούνια στον κόσμο, που έχει ύψος πάνω από 50 μέτρα!

Το γύρισμα έγινε στο Bootlegger Canyon στην πολιτεία της Γιούτα των ΗΠΑ και παρουσιάζει τον Γκράχαμ και τους φίλους του να πετούν κυριολεκτικά στον αέρα!

Το βίντεο έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα «hits» στο You Tube, με πάνω από 7 εκατομμύρια θεατές, και κυριολεκτικά κόβει την ανάσα.

Απολαύστε το !!

 


Δείτε ακόμα ....

Ένα μπαρ μέσα στο μεγαλύτερο δέντρο ηλικίας 6000 ετών.
Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν βρίσκατε ένα αυθεντικό τρόπαιο ;
«Η Eurovision χρόνια δεν κοιτά» . Δείτε τις "γιαγιάδες" της Ρωσίας ...
Ινδία και Πακιστάν κλείνουν τα σύνορα τους με μια πρωτότυπη τελετή κάθε μέρα !!!
Το πιο μικρό ελικόπτερο !
Η Ελλάδα από ψηλά ! Η Ελλάδα που όλοι ζηλεύουν !
Το αεροσκάφος «stealth» της Γερμανίας του Χίτλερ στα χέρια των Η.Π.Α.




Διαβάστε παρακάτω »

Γελοιογραφίες ....




































Διαβάστε παρακάτω »

Ένα μπαρ μέσα στο μεγαλύτερο δέντρο ηλικίας 6000 ετών. Δείτε εικόνες και βίντεο .....


Εκτός από τις αξιόλογες διαστάσεις του, είναι επίσης ένα απότα παλαιότερα δέντρα στη γη. Η χρονολόγηση του με την μέθοδο του άνθρακα έδειξεότι είναι περίπου 6000 ετών!

Το Sunland Baobab είναι το πιο γνωστό ίσως δέντρο Baobab στηΝότια Αφρική. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα baobabs στον κόσμο και σίγουρα τομεγαλύτερο στην μαύρη Ήπειρο με περίμετρο 47 μέτρα και ύψος πουφθάνει τα 19 με 22 μέτρα.Είναι τόσο μεγάλο που υπάρχει αρκετός χώρος για να χωρέσει μέσα του έναολόκληρο μπαρ.

Το Sunland Baobab είναι ευνόητο, ότι είναι ένας από τουςδημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς για όσους επιλέγουν την Νότια Αφρικήγια τις διακοπές τους.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι το δέντρο δεν κουφώθηκε στο εσωτερικό του τεχνητάαλλά η τεράστια κοιλότητα είναι εντελώς φυσική. Το μικρό μπαρ μέσα στο δέντροδημιουργήθηκε το 1933, διαθέτει ψηλό ταβάνι και μπορεί να χωρέσει άνετα 15άτομα στο εσωτερικό του. Το δέντρο βρίσκεται σε μια φάρμα που ανήκει στηνοικογένεια Van Heerden, η οποία φροντίζει αλλά και εκμεταλλεύεται αυτό τομεγαλοπρεπές θαύμα της φύσης.




Δείτε ακόμα .....

Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων σε ένα μοναδικό χειροποίητο ρολόι χειρός ....
Ασυνήθιστα κατοικίδια - Τα κατοικίδια ζώα της Αφρικής!
Poveglia: Το «στοιχειωμένο» νησί της Ιταλίας!
Τραγούδι θα παίζει ασταμάτητα για… 1.000 χρόνια!
Αόρατα .... αγάλματα !!

Διαβάστε παρακάτω »

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν βρίσκατε ένα αυθεντικό τρόπαιο ; Δείτε το βίντεο .....

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν βρίσκατε το αυθεντικό τρόπαιοτου Champions League στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που κάνατε κράτηση;Ανυποψίαστοι φίλαθλοι μπαίνουν σε ξενοδοχείο, μόλις φτάνουν μέσα στο δωμάτιότους βλέπουν το αυθεντικό τρόπαιο του Champions League! Δείτε τις αντιδράσεις τους!




Δείτε το βίντεο .....


Δείτε ακόμα ....

«Η Eurovision χρόνια δεν κοιτά» . Δείτε τις "γιαγιάδες" της Ρωσίας ...
Ινδία και Πακιστάν κλείνουν τα σύνορα τους με μια πρωτότυπη τελετή κάθε μέρα !!!
Το πιο μικρό ελικόπτερο !
Η Ελλάδα από ψηλά ! Η Ελλάδα που όλοι ζηλεύουν !
Το αεροσκάφος «stealth» της Γερμανίας του Χίτλερ στα χέρια των Η.Π.Α.
Ένα αόρατο αυτοκίνητο !
Η μεγαλύτερη στρατιωτική ομάδα επίδειξης !




Διαβάστε παρακάτω »

Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων σε ένα μοναδικό χειροποίητο ρολόι χειρός ....


H HublotWatchανακατασκευάζει τον μηχανισμό των Αντικυθήρων για ρολόι χειρός. Η Ελβετικήεταιρεία κατασκευής ρολογιώνπολυτελείας Hublot «στρίμωξε» τον μηχανισμό των Αντικυθήρων–τον εξαιρετικήςακριβείας υπολογιστή της Αρχαίας Ελλάδας σε ένα μοναδικό χειροποίητο ρολόιχειρός.
Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων είναι ένας εξελιγμένοςμηχανισμός που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα τον τελευταίο αιώνα π.Κ.Ε. Τότε,χάθηκε για τα επόμενα 2000 χρόνια, όταν ένα Ρωμαϊκό πλοίο βυθίστηκε κοντά στιςακτές των Αντικυθήρων ώσπου οι δύτες επιτέλους τον ανακάλυψαν ξανά το 1901.

Οι ιστορικοί και οι αρχαιολόγοι εντυπωσιάστηκαν με την πολυπλοκότητά του καιτην ακρίβειά του–παρόμοιοι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται στην αστρονομία έκαναννα εμφανιστούν ξανά τον 14ο αιώνα μ.Κ.Ε.–αλλά ο βαθμός της διάβρωσής του και οαριθμός των κομματιών που του έλειπαν κατέστησαν δύσκολη την εξακρίβωση τηςλειτουργίας του για ακόμα έναν αιώνα.
Το 2006, οι αρχαιολόγοι χρησιμοποίησαν ακτίνες Χ υψηλής ευκρίνειαςώστε να διαπεράσουν τα στρώματα των ακαθαρσιών και της σκουριάς για να δουντους μηχανισμούς και να διαβάσουν περισσότερες Ελληνικές επιγραφές. Τομεταφρασμένο κείμενο οδήγησε τους ιστορικούς να συμπεράνουν ότι οι μηχανισμοίτου ήταν στην πραγματικότητα μέρος ενός εξαιρετικής ακρίβειας ηλιακούημερολογίου που είχε τη δυνατότητα να προβλέψει τις ηλιακές και σεληνιακέςεκλείψεις που πρόκειται να συμβούν δεκαετίες μπροστά. Τώρα, οι «μάγοι» τηςωρολογοποιίας της Hublot έχουν ανακατασκευάσει την συσκευή, την έχουνσυρρικνώσει σε τέτοιο βαθμό για να χωράει σε ένα ρολόι χειρός.
«Η πρώτη δουλειά της ομάδας ήταν να δημιουργήσει μέσα σεχώρο λίγων κυβικών εκατοστών αυτό που οι μηχανικοί της αρχαιότητας είχανκατασκευάσει μέσα σε αρκετές εκατοντάδες κυβικά εκατοστά, διασφαλίζοντας ότι ηκατασκευή τους ήταν απολύτως πιστή στην αρχική μορφή του μηχανισμού,» είπε οεκπρόσωπος της εταιρίας.


Η πρωταρχική λειτουργία του ρολογιού αυτού θα είναιπαραδόξως να δείχνει την ώρα. Αλλά η πρόσθια και πίσω όψη του αποκαλύπτουν ένασυνονθύλευμα από καντράν, μηχανισμών και ημερολογίων. Στην πρόσθια όψη δείχνειένα ημερολόγιο για τους Πανελλήνιους αγώνες, το Αιγυπτιακό ημερολόγιο, τοΖωδιακό ημερολόγιο, τις φάσεις της σελήνης και ένα διάφραγμα που δείχνει τονΉλιο και την Σελήνη.

Στην πίσω όψη το ρολόι δείχνει τον Καλλιπικό Κύκλο (ένανκύκλο 76 ετών που είχε προτείνει ο Κάλλιπος το 330π.Κ.Ε.), τον Μετωνικό Κύκλο(έναν κύκλο 235 μηνών, 19 χρόνων), το κύκλο του Σάρου (223 συνοδικοί κύκλοι πουχρησιμοποιούνται για να προβλεφθούν οι εκλείψεις του Ηλίου και της Σελήνης) καιο Εξέλιγμος Κύκλος (ένας κύκλος 54 ετών για την πρόβλεψη συνεχών εκλείψεων).Δηλ. δεν είναι μονάχα, για να κοιτάς την ώρα, αν άργησες στο ραντεβού.
Δυστυχώς, δεν θα μπορέσετε να αγοράσετε ένα από αυτά ταρολόγια, έτσι μην έχετε ελπίδες κοιτάζοντας το Εξέλιγμο ημερολόγιο όταν θαείστε έτοιμοι. Το ρολόι θα παρουσιαστεί σε έκθεση για ρολόγια στην πόλη της Βασιλείαςτην Άνοιξη του 2012, και μετά θα μεταφερθεί σε μόνιμη έκθεση στο Musée des Arts et Métiers.




ΠΗΓΗ

Δείτε ακόμα .....

Ασυνήθιστα κατοικίδια - Τα κατοικίδια ζώα της Αφρικής!
Poveglia: Το «στοιχειωμένο» νησί της Ιταλίας!
Τραγούδι θα παίζει ασταμάτητα για… 1.000 χρόνια!
Αόρατα .... αγάλματα !!
Τρόποι καλής συμπεριφοράς στο τραπέζι… παγκοσμίως!


Διαβάστε παρακάτω »