Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Το νέο σύνθημα του Πα.σο.κ.



Μετά από όλα αυτά που περνάμε  ... κάποιοι  (240.000 παρακαλώ) πήγαν και ψήφησαν στις εκλογές του Πα.σο.κ. ..... και πλήρωσαν και από πάνω και 2 ευρώ !!!!!!
Υπάρχει καλύτερο σύνθημα από αυτό ;
Όχι απλά υπάρχουν μα...ες  αλλά υπάρχουν και χιλιάδες δυστυχώς .


Διαβάστε παρακάτω »

"Η Τουρκία στέλνει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα".Ο Κον Μπεντίτ το ομολογεί. Δείτε το βίντεο ...

Ο επικεφαλής των Πράσινων του Ευρωκοινοβουλίου, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ,σε μία συνέντευξή του στο ΑΠΕ,ομολογεί ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί εκβιαστικά το θέμα των λαθρομεταναστών και όσο δεν παίρνει κάτι από την ΕΕ θα συνεχίσει να στέλνει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Ο Κον Μπεντίτ προσπαθεί να "λογικέψει" την ΕΕ και την Ελλάδα στο θέμα της Ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας. Είναι όμως ώρα να αρχίσει να ζητά λογική και από την Άγκυρα.



 Δείτε το βίντεο ...

Onalert.gr


Διαβάστε παρακάτω »

Απόβαση Ρώσων Πεζοναυτών στη Συρία – Σφοδρές μάχες στη Δαμασκό

Ρώσοι Πεζοναύτες έχουν αποβιβαστεί σε συριακό έδαφος σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά στο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Russia Today ανώνυμη πηγή από το αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη Σεβαστούπολη.
"Δυνάμεις Ρώσων πεζοναυτών αποβιβάστηκαν σήμερα στο λιμάνι Tartus της Συρίας με σκοπό, όπως αναφέρθηκε, την προστασία των ρωσικών συμφερόντων στη χώρα όπως και την απομάκρυνση –εάν τελικά απαιτηθεί- Ρώσων πολιτών που βρίσκονται σε αυτή". Να σημειωθεί ότι στην Tartus το ρωσικό Ναυτικό μεγάλη ναυτική βάση. 
Οι πληροφορίες για το πιο σκάφος αποβίβασε τη ρωσική δύναμη –κατ΄ άλλες πηγές πρόκειται για μονάδα ειδικών επιχειρήσεων- είναι συγκεχυμένες, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα το σκάφος είναι το Ivan Bobnov που ανήκει στο Στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Η αποστολή της ρωσικής δύναμης δεν είναι πάντως απόλυτα ξεκαθαρισμένη, εάν δηλαδή αυτή θα περιοριστεί στο χώρο της ναυτικής βάσης ή αν θα πραγματοποιήσει αποστολές και έξω από αυτόν.
Πάντως και σύμφωνα; με νεότερες  πληροφορίες η δύναμη  η οποία αποβιβάστηκε προέρχεται από το 431 Τάγμα της δύναμης VMF και επανδρώνεται από Spetsnaz  του Ναυτικού.
Έτσι αυτή μπορεί να αφορά είτε την προστασία της ναυτικής βάσης εκεί, παράλληλα με το προσωπικό που υπάρχει εκεί, είτε ενδεχομένως  να περιλαμβάνει την προστασία των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 και των βλημάτων εδάφους-επιφανείας P-800 Yakhnot τα οποία χειρίζονται Ρώσοι σύμβουλοι και σε καμιά περίπτωση η Μόσχα δεν θέλει τα συστήματα αυτά να πέσουν στα χέρια των μισθοφόρων και κατά συνέπεια των δυτικών δυνάμεων.
Όλα αυτά τη στιγμή που μάχες με σφοδρές ανταλλαγές πυρών εξελίσσονται στη Δαμασκό σε μια προσπάθεια των ανταρτών και των μισθοφόρων που τους υποστηρίζουν να μεταφέρουν την εξέγερση μέσα στην ίδια τη συριακή πρωτεύουσα.
Πιο συγκριμένα ένοπλες δυνάμεις εξεγερμένων εντοπίστηκαν στο προάστιο του al-Mazzeh περιοχή στην οποία βρίσκονται πρεσβείες, κτίρια υπηρεσιών ασφαλείας καθώς και οικίες μελών του στενού κύκλου του προέδρου της Συρία Bashar al Assad. Σύμφωνα με τους εξεγερμένους τουλάχιστον 80 στρατιώτες του συριακού Στρατού σκοτώθηκαν και 18 ακόμη τραυματίστηκαν,  ενώ σύμφωνα με άλλες πηγές ο αριθμός των νεκρών και από τις δύο πλευρές φτάνει τους 100. Οι μάχες στη Δαμασκό, οι οποίες  συνεχίζονται είναι οι σκληρότερες που έχουν σημειωθεί στη πρωτεύουσα της Συρίας και έρχονται δύο ημέρες μετά τη διπλή βομβιστική επίθεση σε κυβερνητικά κτίρια.
Αναμφισβήτητα οι σημερινές μάχες αποτελούν μια σαφή ένδειξη της σταδιακής αποσταθεροποίησης που υφίσταται το καθεστώς Assad και για αυτό το λόγο οι Ρώσοι θεωρούν πως είναι καιρός να αποστείλουν στρατιωτικές δυνάμεις με σκοπό την προστασία των συμφερόντων τους στη χώρα αυτή αλλά και των πολιτών τους που βρίσκονται εκεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Διαβάστε παρακάτω »

Ο "Μεγάλος Αδελφός", έρχεται - Ο εφιάλτης θα είναι γεγονός το 2013


Ένα τεραστίων διαστάσεων κέντρο παρακολούθησης τηλεφωνικών επικοινωνιών, διαδικτυακών επικοινωνιών, ελέγχου κινητών τηλεφώνων και μετατροπής τους σε πομπούς παρακολούθησης δεδομένων φωνής ακόμα και όταν είναι κλειστά τα κινητά, δημιουργούν αυτή την στιγμή οι ΗΠΑ σε μία έκταση 970 στρεμμάτων στην στρατιωτική βάση Camp Williams κοντά στην πόλη Bluffdale της πολιτείας Utah. 
Πρόκειται ουσιαστικά για την δημιουργία ενός παγκόσμιου "Μεγάλου Αδελφού", από τον οποίο κανείς και τίποτε δεν θα μπορεί να ξεφεύγει. "Μπροστά σε αυτό που θα κατασκευάσουμε το παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης Echelon θα μοιάζει με αθώα παιδική κάμερα", σημείωνε στέλεχος του NSA! 
Η νέα εγκατάσταση αποκαλύφθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας οι οποίες υποστηρίζουν ότι θα είναι έτοιμη το 2013. Το νέο κέντρο παρακολούθησης θα μπορεί να παρακολουθήσει, να συλλέξει και να επεξεργαστεί πληροφορίες από τα emails, το Facebook, τις αναζητήσεις στην Wikipedia, τα Fax, αναζήτηση σε διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης όπως το Google, πιστωτικές κάρτες, κάθε είδους ηλεκτρονική κάρτα που χρησιμοποιείται για συναλλαγές, ηλεκτρονικές ταυτότητες, τηλεφωνικές συνομιλίες.
Οι παρακολούθηση θα γίνεται τόσο σε συναλλαγές ή επικοινωνία στο εσωτερικό των ΗΠΑ όσο και προς άλλες χώρες. Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων αυτού του νέου οργουελικής σύλληψης κέντρου θα είναι 92.900 τετραγωνικά μέτρα εκ των οποίων το κέντρο υπολογιστών θα έχει έκταση 9300 τετραγωνικά μέτρα. Η συνολική έκταση των εγκαταστάσεων θα είναι διπλάσια από την έκταση που καταλαμβάνει το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον.
Το έργο κατασκευής των εγκαταστάσεων ξεκίνησε το 2010 και θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2013, το δε κόστος της επένδυσης φτάνει τα 2 δισ  δολάρια, ενώ η αρμόδια υπηρεσία που επιβλέπει την κατασκευή και θα κάνει χρήση των υποδομών αυτών είναι η περίφημη National Security Agency.
Το σύστημα παρακολούθησης θα μπορεί να παρακολουθεί εγχώριες και διεθνείς κλήσεις και συναλλαγές αποτελώντας τον μεγαλύτερο στον κόσμο «κοριό» που έχει κατασκευαστεί θέτοντας υπό παρακολούθηση και καταχώρηση τις δραστηριότητες όχι μόνο των Αμερικανών πολιτών αλλά κάθε  κατοίκου αυτού του πλανήτη που πραγματοποιεί ηλεκτρονική συναλλαγή η οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σχετίζεται με τις ΗΠΑ ή συστήματα που είναι εγκατεστημένα στις ΗΠΑ.
Χάρις σε αυτό το υπερ σύστημα παρακολούθησης και επεξεργασίας ηλεκτρονικών πληροφοριών τίποτα δεν θα μπορεί να είναι κρυφό αφού οι υπερ υπολογιστές που θα διαθέτει μπορούν να σπάσουν κωδικούς και διαβαθμισμένες πληροφορίες οι οποίες προστατεύονται από κωδικούς. Ακόμα και καλά προστατευμένες πληροφορίες θα μπορούν να αποθηκευτούν και να αποκωδικοποιηθούν στο μέλλον όταν τα κατάλληλα εργαλεία θα είναι έτοιμα.
Σημαντική βοήθεια στην συλλογή των πληροφοριών παρέχουν τα επιμέρους κέντρα συλλογής που η NSA έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια σε όλες τις σημαντικές αμερικανικές εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών.
Σε γενικές γραμμές όπως αναφέρει το δημοσίευμα κανένας που πραγματοποιεί ηλεκτρονικές συναλλαγές δεν θα μπορεί να κρυφτεί από την αμερικανική υπηρεσία και κανένας δεν θα μπορεί να είναι σίγουρος για την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που διοχετεύει στο διαδίκυο ή σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονικής μορφής συνδιαλλαγή.
Ο Μεγάλος Αδερφός τελικά δεν ήρθε το 1948 όπως έγραφε ο Τζωτρτζ Όργουελ, αλλά το 2013...  

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Διαβάστε παρακάτω »

Συμμετέχει σε ερωτικό βίντεο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ ;

Ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρηση της από τον ΛΑ.Ο.Σ. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική, αφού δεν έφυγε, αλλά μάλλον την διώξανε. Φημολογείτο έντονα πως κυκλοφορεί πιπεράτο βίντεο, με ροζ περιεχόμενο και πρωταγωνίστρια την ίδια την Μελίνα Τσιλιμίγκρα.
To γεγονός αυτό έφτασε στα αυτιά του Γιώργου Καρατζαφέρη, που την κάλεσε στο γραφείο του και της είπε πως δεν μπορεί να παραμείνει στο κόμμα, από την στιγμή που υπάρχει τέτοιο ερωτικό βίντεο, σύμφωνα με το parapolitika.gr. Λίγο μετά η Μελίνα Τσιλιμίγκρα ανακοίνωσε οτι αποχωρεί από τον ΛΑ.Ο.Σ, καθώς δεν συμφωνεί ιδεολογικά.
Πάντως αρκετοί καλοθελητές, φρόντισαν να βγουν στην δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες της, όπως αυτή με την νεαρή Μελίνα Τσιλιμίγκρα, να φοράει ένα σκισμένο και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τζιν (φώτο), που δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία. Είχε τον άσσο στο μανίκι και τον έχασε ο Καρατζαφέρης. Άντε και εις ανώτερα. 
Διαβάστε παρακάτω »

Ήρθε ο νέος Mozilla Firefox 11.0

Η ενδέκατη σταθερή έκδοση του Mozilla Firefox έκανε την εμφάνισή της μόλις έξι εβδομάδες μετά την προηγούμενη, φέρνοντας αξιόλογες νέες δυνατότητες τόσο στους χρήστες όσο και στην κοινότητα των developers.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία του νέου browser καθυστέρησε τρεις μέρες σε σχέση με την προγραμματισμένη ημερομηνία, ώστε να διορθωθούν κάποια κενά ασφαλείας που παρουσιάστηκαν, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση από την Mozilla.
Αρχικά, ο νέος Firefox υποστηρίζει πλέον συχρονισμό των add-ons του χρήστη σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιεί, δυνατότητα που υπάρχει εδώ και καιρό στον Google Chrome.
Επίσης, μπορείτε να εισάγετε δεδομένα από τον Chrome στον Firefox, όπως το ιστορικό περιήγησης, οι σελιδοδείκτες και τα cookies.
Παράλληλα, η Mozilla παρέχει στους προγραμματιστές νέα εργαλεία και επιλογές, όπως η δυνατότητα αλλαγής του CSS on the fly κατευθείαν μέσα από τον browser μεσώ του καινούριου CSS Style Editor.
Επιπρόσθετα, η νέα έκδοση έχει ενσωματώσει το Tilt, το οποίο εώς τώρα ήταν add-on. Το Tilt είναι ένας 3D Page Inspector που παρουσιάζει μία τρισδιάστατη απεικόνηση της δομής της ιστοσελίδας ιδιαίτερα εντυπωσιακή.
Τέλος, ο Firefox 11 υποστηρίζει το πρωτόκολλο SPDY της Google για γρηγορότερη φόρτωση των ιστοσελίδων.


κατεβάστε εδώ


Διαβάστε παρακάτω »

Με μία καμηλοπάρδαλη για κατοικίδιο.

Διαβάστε παρακάτω »

Γελοιογραφίες ....










Διαβάστε παρακάτω »

Οι 10 πιο παράξενες φυλακές του κόσμου!

alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

Οι φυλακές έχουν δημιουργηθεί για να κρατάνε σε ασφάλεια τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς του πλανήτη και οι περισσότεροι από εμάς ξέρουμε πάνω κάτω πώς είναι στο εσωτερικό τους. Κάποιες είναι μικρές, άλλες λίγο μεγαλύτερες, ορισμένες είναι πιο ασφαλείς από κάποιες άλλες, ενώ σε μερικές περιπτώσεις η πολυτέλεια και η χλιδή τις χαρακτηρίζουν και με το παραπάνω. Στο πλαίσιο αυτό, θα δούμε στη συνέχεια 10 από τις πιο παράδοξες φυλακές του κόσμου που ξεπερνούν κάθε φαντασία -πολλές φορές ακόμη και τις προσδοκίες μας- τόσο στην… εμφάνιση όσο και στα βασικά χαρακτηριστικά τους!

1. Η μικρότερη


alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

Πρόκειται για τη φυλακή Sark Prison στο Γκέρσνεϊ, η χωρητικότητα της οποίας είναι μόλις 2 άτομα! Η μικρότερη φυλακή του κόσμου χτίστηκε το 1856 και σήμερα χρησιμεύει περισσότερο σαν κρατητήριο. Δεν έχει παράθυρα στα δύο μικρά δωμάτια που διαθέτει, όπου με το ζόρι χωράνε οι 2 κρατούμενοι. Γι’ αυτό αν οι μελλοντικοί παραβάτες του νόμου έχουν κλειστοφοβία καλό θα ήταν να το σκεφτούν λίγο παραπάνω πριν διαπράξουν το έγκλημά τους!

2. Η ασφαλής

alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

Η φυλακή Adx Supermax στο Κολοράντο είναι ο… εφιάλτης κάθε παρανόμου και όχι άδικα, αφού επιβεβαιώνει στο έπακρο τον όρο «φυλακή»!  Βία, πειθαρχία και άριστο σύστημα ασφαλείας υποδηλώνουν αμέσως ότι εκεί δεν περνάνε τα πολλά πολλά, ενώ για ενδεχόμενο τρόπο διαφυγής… ούτε λόγος! Aνοιξε τις πύλες της το 1994 και «φιλοξενεί» 550 κρατουμένους, τους πιο βίαιους και επικίνδυνους εγκληματίες της χώρας, και κυρίως όσους έχουν να εκτίσουν ποινή από 25 χρόνια και πάνω. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι το γεγονός ότι οι κρατούμενοι δεν έχουν σχεδόν καμία επαφή ο ένας με τον άλλον, καθώς περνάνε 22 ώρες την ημέρα στην απομόνωση, για να αναλογιστούν τις πράξεις τους. Εξαιτίας αυτού, μάλιστα, πολλοί από όσους έμειναν στα κελιά της, έχουν χάσει το μυαλό τους από την πολλή μοναξιά και αυστηρότητα.

3. Η πολύτιμη

alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

Η ονομαστή φυλακή San Quentin στην Καλιφόρνια, χωρητικότητας 3.317 κρατουμένων, είναι η πιο «ακριβή» φυλακή του κόσμου, καθώς η αξία του τεράστιου οικοπέδου όπου είναι χτισμένη υπολογίζεται ότι κοστίζει περίπου 100 εκατ. δολάρια. Υπάρχει η φήμη, μάλιστα, ότι πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα οικόπεδα της χώρας, με ωραία θέα στον ωκεανό, γεγονός βέβαια που καθόλου δεν ενδιαφέρει τους κρατουμένους!

4. Η παράξενη

alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

Στη φυλακή San Pedro της Βολιβίας η κατάσταση θυμίζει περισσότερο… σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τι σημαίνει αυτό; H εν λόγω φυλακή μοιάζει με μικρή «πόλη», όπου οι 800 κρατούμενοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν ενοίκιο(!) στα σπίτια που μένουν, έχουν κανονικές δουλειές μέσα στη φυλακή, ενώ κάποιοι από αυτούς μπορούν να συγκατοικούν με την οικογένειά τους! Επιπλέον, οι τουρίστες που κάνουν διακοπές στη χώρα μπορούν να επισκεφθούν με ξεναγό τις εγκαταστάσεις και να διανυκτερεύσουν εκεί εάν το επιθυμούν!  Άκου να δεις …

5. Η χλιδάτη

alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

Η φυλακή Leoben Justice Centre στην Αυστρία θυμίζει περισσότερο ξενοδοχείο πολλών αστέρων και λιγότερο σωφρονιστικό ίδρυμα! Η πολυτέλεια και η χλιδή είναι εμφανείς ακόμη από την είδοσο, τόσο πολύ μάλιστα που σε προκαλούν να πυροβολήσεις… τη γυναίκα σου για να καταλήξεις εκεί! Οι 205 κρατούμενοι απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας διαμονή, ενώ υπάρχει μεγάλη… λίστα αναμονής!!!

6. Η διάσημη

alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

Βρίσκεται σε νησί και δεν είναι άλλη από τη «χιλιοτραγουδισμένη» φυλακή του Αλκατράζ, που δεσπόζει στο «Βράχο», στην είσοδο του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο. Στα 30 περίπου χρόνια λειτουργίας της (έκλεισε το 1963) κανείς δεν είχε δραπετεύσει, αφού απλούστατα δεν είχε πού να πάει, ενώ έχουν καταγραφεί μόνο 14 απόπειρες. Κάποιοι κινηματογραφικοί αστέρες ίσως τα κατάφεραν να το σκάσουν…

7. Η πολυπληθέστερη

alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

Η φυλακή Kresty στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας χωράει περίπου 3.000 άτομα, αλλά στην πραγματικότητα οι κρατούμενοι ξεπερνάνε τους 10 χιλιάδες! Δηλαδή, σε καθέναν αναλογούν 4 τετραγωνικά μέτρα να ζήσει και να αναπνεύσει! Το μπάνιο επιτρέπεται μόνο μία φορά την εβδομάδα, και μάλιστα μόνο για 15 λεπτά κάτω από το ντους για κάθε φυλακισμένο! Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε, λοιπόν, πόση βρομιά υπάρχει… ανάμεσά τους!

8. Η διασκεδαστική

alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

«Η μουσική εξημερώνει τα πλήθη», λέει μια σοφή ρήση και αυτό κάνουν πράξη στη φυλακή Cebu στις Φιλιππίνες. Πιο συγκεκριμένα, οι Αρχές των φυλακών σκέφτηκαν πως οι τρόφιμοι πρέπει να έχουν κάποια φυσική δραστηριότητα, αλλά σε αντίθεση με άλλες φυλακές όπου το μπάσκετ και τα πουσάπς είναι αρκετά επέλεξαν τη μουσική και το χορό! Έτσι οι κρατούμενοι έχουν γίνει διάσημοι, με τις πορτοκαλί «χορευτικές» στολές τους να εκτελούν μουσικοχορευτικά κομμάτια στην αυλή της φυλακής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δώσει παραστάσεις για φιλανθρωπικό σκοπό.

9. Η οικογενειακή

alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

Η Ισπανία ανησυχεί ιδιαίτερα για τα παιδιά των οποίων ο ένας εκ των δύο γονιών πρέπει να φυλακιστεί. Για το λόγο αυτό δίνουν τη δυνατότητα στους κρατουμένους που έχουν παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους μαζί με την οικογένειά τους στη φυλακή Aranjuez. Εκεί τα παιδιά ζουν και μεγαλώνουν μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, που δεν θυμίζει σε τίποτα φυλακή, σε πολύχρωμα δωμάτια με ζωγραφισμένα καρτούν από παιδικά παραμύθια στους τοίχους και ανάμεσα σε πολλά παιχνίδια. Υποθέτουμε ότι με τον τρόπο αυτό η Ισπανία προσπαθεί να μειώσει μελλοντικά το ποσοστό της εγκληματικότητας, προσφέροντας στους απογόνους ενός κρατούμενου μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

10. Η οικολογική

alitampouras.blogspot.gr - 10 φυλακές που ξεπερνούν τη... φαντασία!

Αν και η ιδέα για τη δημιουργία φυλακών που θα είναι φιλικές προς το περιβάλλον δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, η φυλακή Bastoey στη Νορβηγία κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εκεί. Στο ομώνυμο νησί -που καλείται επίσης και «νησί της ελπίδας»-οι Αρχές της χώρας δημιούργησαν μια φυλακή που χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες για την παραγωγή ενέργειας, οι κρατούμενοι παράγουν τα περισσότερα από τα τρόφιμά τους (αρκετά τα πουλάνε κιόλας σε άλλες φυλακές!), ανακυκλώνουν ό,τι μπορούν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να έχουν έναν τρόπο ζωής φιλικό προς το περιβάλλον. Η εν λόγω φυλακή μοιάζει περισσότερο με «κατασκήνωση», καθώς είναι χαμηλής ασφάλειας, ενώ δραστηριότητες όπως το τένις, η ιππασία και το κολύμπι είναι μια καθημερινή πραγματικότητα, όταν, βέβαια, ο καιρός το επιτρέπει!

Πηγή

Δείτε ακόμα .....

Πωλείται το πρώτο «ιπτάμενο» αυτοκίνητο!
Αποκτήστε ένα Tattoo .....μαυρίζοντας !
Η ζωή σε ένα… τοίχο
Μπίρα μεγαλώνει… το στήθος μέχρι και δύο νούμερα!
Η θανάσιμη γοητεία των σπηλαίων πάγου

Διαβάστε παρακάτω »

Πληρωμένος δολοφόνος στη δικαιοσύνη επειδή δεν πληρώθηκε !

Στον τουρκικό Σύνδεσμο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσέφυγε ένας πληρωμένος δολοφόνος επειδή η συμμορία που του...
είχε αναθέσει την δολοφονία ενός επιχειρηματία, δεν του έδωσε τα λεφτά που είχαν συμφωνήσει…!
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ταράφ»,  ο πληρωμένος δολοφόνος έπραξε πυροβόλησε με μία σφαίρα στο κεφάλι τον επιχειρηματία, χωρίς όμως να τον καταφέρει να τον σκοτώσει…
Ο δολοφόνος είπε λοιπόν να εκδικηθεί τους ανθρώπους που δεν του έδωσαν την αμοιβή του, αποκαλύπτοντας μέχρι και ονόματα αστυνομικών που μετέχουν στην συμμορία!
Μάλιστα τους ισχυρισμούς του πληρωμένου δολοφόνου επιβεβαίωσε και ο επιχειρηματίας Ραχμί Μποσταντζί που ήταν το θύμα της ανεπιτυχούς τελικά απόπειρας δολοφονίας και προσέφυγε στον εισαγγελέα.

Ο Σύνδεσμος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ιδρύθηκε το 1986 στην Τουρκία από δικηγόρους, διανοούμενους και ακτιβιστές με σκοπό την προάσπιση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Διαβάστε παρακάτω »

Η Τζούλια ανεβάζει στη σκηνή τον τσολιά

Πολύ πιπεράτο το σόου!

Νέες εμφανίσεις-έκπληξη (και σίγουρα πρόκληση) πραγματοποιεί η Τζούλια Αλεξανδράτου σε κλαμπ της περιφέρειας.
Η Τζούλια, με περιβολή κυριολεκτικώς αδαμιαία, χορεύει και τραγουδάει με τη συνοδεία ενός... μαύρου τσολιά!

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς τι θέλει να μας πει η ποιήτρια και αν η «υποδήλωση» έχει να κάνει με το... βάρος συγκεκριμένου σημείου του σώματος του τσολιά!

Σε κάθε περίπτωση, οι εμφανίσεις γίνονται αντικείμενο πιπεράτου σχολιασμού...


Δείτε ακόμα .....

Δασκάλα το πρωί, sexy μοντέλο το βράδυ
Η Μαρία Μενούνος μπαίνει στο ρίνγκ έτοιμη... για ξύλο!
Εργασία και .... χαρά !!!! Πληρώνεται για δοκιμάζει ... δονητές
Πήγε με 919 άνδρες σε ...... μία ημέρα !!!!!!
Το πρωί δασκάλα το βράδυ πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό!
Διαβάστε παρακάτω »

2.150 Έλληνες ξυρίστηκαν ταυτόχρονα και κέρδισαν το ρεκόρ Γκίνες! Δείτε το βίντεο ...

Ρεκόρ γκίνες στο ξύρισμα κέρδισαν οι Έλληνες αφήνοντας πίσω τους Ινδούς. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Θεσσαλονίκη πάνω από 2000 αξύριστοι άντρες πήραν συμμετοχή για την μεγάλη νίκη.

Δυο χιλιάδες εκατό πενήντα άντρες με ταυτόχρονες κινήσεις και με πολύ προσοχή, κατάφεραν να σπάσουν το ρεκόρ και να δώσουν στην Ελλάδα την πρωτιά και το μεγάλο βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση διοργάνωσε η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα σούπερ μάρκετ “Μασούτης”. Το παρουσιαστικό μέρος είχαν αναλάβει η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Λιανός.


Δείτε το βίντεο ...


tlife.gr
newsit.gr

Δείτε ακόμα ....

Παπαγάλος ταΐζει σκύλο με λαζάνια!
Δυο σκυλιά παίζουν πιάνο και εντυπωσιάζουν !
Ελεύθερη πτώση από το ... διάστημα !
Η φρουρά του Πούτιν.
Κομήτης πέφτει πάνω στον Ήλιο.


 
Διαβάστε παρακάτω »

Δασκάλα το πρωί, sexy μοντέλο το βράδυ



Οι μητέρες παιδιών – και όχι οι πατέρες - αντέδρασαν με οργή όταν αποκαλύφθηκε ότι η δασκάλα πόζαρε για ημερολόγιο με sexy εσώρουχα. Η δασκάλα υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας πως το μόντελινγκ έστω και με αποκαλυπτικά εσώρουχα είναι η δεύτερη δουλειά της.

Η 38χρονη Michela Roth γεννήθηκε στην Αμερική αλλά ζει στην Ιταλία τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς κι έχει νικήσει αρκετούς τίτλους, όπως «Miss Mamma Italiana» και «Miss Cultetto D'Oro», δηλαδή Μις Χρυσοί Γλουτοί». Μετά τη δημοσιοποίηση της... δεύτερης ενασχόλησής της, έχει προσκληθεί σε αρκετά talk show ενώ πολλές εφημερίδες φιλοξένησαν το θέμα της.



Η ίδια η κυρία Roth έδωσε μικρή σημασία στο γεγονός ότι οι γονείς προτίμησαν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο της και να τα εγγράψουν σε άλλο: «Για εμένα το να είμαι μοντέλο είναι η δεύτερη δουλειά μου. Κάνω φωτογραφίσεις μετά το σχολείο και κυρίως την περίοδο των διακοπών όταν επιστρέφω στις ΗΠΑ. Είμαι πάντα ντυμένη και ποτέ γυμνή. Θα μπορούσα να είμαι μοντέλο αλλά λατρεύω να διδάσκω και πιστεύω ότι απλώς με ζηλεύουν, καθώς υπάρχουν μαμάδες που μου λένε ότι τα παιδιά τους δεν κρατιούνται να με δουν τα πρωινά».

«Είναι πολύ ελκυστική και δεν θέλω να διδάσκει τον γιο μου» διαμαρτυρήθηκε μία μητέρα, ενώ η δασκάλα επέμεινε ότι είναι σωστή επαγγελματίας τόσο στη διδασκαλία της όσο και στο μόντελινγκ. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται οι γονείς που πήραν τα παιδιά τους από το σχολείο κάνουν καμπάνια προσπαθώντας να πείσουν και τους υπόλοιπους γονείς να κάνουν το ίδιο.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της Μπαλόνια, το 82% των κατοίκων και αναγνωστών στηρίζουν τη δασκάλα-μοντέλο. Εκπρόσωπος του σχολείου δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, ενώ αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να υπάρξει συνάντηση γονέων-κηδεμόνων για να ληφθεί μία απόφαση.


Δείτε ακόμα .....

Η Μαρία Μενούνος μπαίνει στο ρίνγκ έτοιμη... για ξύλο!
Εργασία και .... χαρά !!!! Πληρώνεται για δοκιμάζει ... δονητές
Πήγε με 919 άνδρες σε ...... μία ημέρα !!!!!!
Το πρωί δασκάλα το βράδυ πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό!
Διαβάστε παρακάτω »

Παπαγάλος ταΐζει σκύλο με λαζάνια ! Δείτε το βίντεο ....

Όταν λείπουν τα αφεντικά από το σπίτι, τότε τα κατοικίδια με έναν μαγικό τρόπο αποκτούν ανθρώπινες συνήθειες και συνεννοούνται άψογα μεταξύ τους!

Επειδή λοιπόν ο σκύλος μάλλον δεν φτάνει την κατσαρόλα με τα βρασμένα λαζάνια, ο φίλος του ο παπαγάλος αναλαμβάνει να τον ταΐσει!


 Δείτε το βίντεο ....

zougla.gr

Δείτε ακόμα ....

Δυο σκυλιά παίζουν πιάνο και εντυπωσιάζουν !
Ελεύθερη πτώση από το ... διάστημα !
Η φρουρά του Πούτιν.
Κομήτης πέφτει πάνω στον Ήλιο.
Γάτα παίζει τον .... «παπά» !

Διαβάστε παρακάτω »

Ανέκδοτο - Ο χαμός της πεθεράς

Συναντιούνται δύο φίλοι:

-Τι έγινε ρε, καλά;

- Άσε ρε, πέθανε η πεθερά µου.

- Σώπα! Τί είχε;

- Μ@λ@κίες µωρέ, ένα κτήμα στο χωριό.

- Όχι ρε, σε ρωτάω αν είχε κάνα πρόβληµα.

- Ναι µωρέ, δεν ήτανε γραµµένο στο κτηµατολόγιο και τρέχουµε.

- Ρε τρελέ, σε ρωτάω από τι πέθανε.

- Προχτές το µεσηµέρι µωρέ, δεν είχαµε φαγητό, βγήκε να πάει στο χασάπη να πάρει κανά κρέας και την πάτησε αυτοκίνητο.

- Όχι ρε την καηµένη!!! Και τι κάνατε;

- Τι να κάνουµε, φάγαµε µακαρόνια...


Δείτε ακόμα .....

Ανέκδοτο - Ο ετοιμόλογος ....
Ανέκδοτο - Η γριούλα και ο κλέφτης.....
Τσακ Νορις - Τι είπε ο Chuck Norris στον Γιωργάκη;
Ανέκδοτο - Ο Έλληνας και ο Γερμανός τουρίστας
Τσακ Νόρις - Chuck Norris

Διαβάστε παρακάτω »

Κακοσμία ώρα μηδέν: Ποιο λαό ψήφισαν σε έρευνα ως τον πιο δύσοσμο στο σεξ;

Κακοσμία ώρα μηδέν: Ποιο λαό ψήφισαν σε έρευνα ως τον πιο δύσοσμο στο σεξ;
Τα κορίτσια ψήφισαν, διαβάστε τι αποφάσισαν. Εσείς μπορεί να κάνετε μπάνιο με τις ώρες σαν την Κλεοπάτρα...
να αρωματίζεστε και να ψεκάζεστε με χίλια δυο αποσμητικά, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν είναι συνήθειο όλων των λαών.

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που διερεύνησε το www.onepoll.com, δε μυρίζουν όλοι οι λαοί το ίδιο ευχάριστα. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του σεξ οι γυναίκες παραδέχτηκαν πως ενοχλούνται από κάποιες δυσοσμίες και μάλιστα όταν πρόκειται για Γερμανό εραστή δε μπορούν ούτε να τον μυρίσουν.
Ορμήξτε στα αρώματα αγόρια μη μας βγει το όνομα!

Queen.gr
24ωρο


Διαβάστε παρακάτω »

Δυο σκυλιά παίζουν πιάνο και εντυπωσιάζουν ! Δείτε το βίντεο ....


Ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο είναι αυτό που θα παρακολουθήσετε ακριβώς από κάτω, καθώς δείχνει...



δυο πανέξυπνα σκυλιά να παίζουν πιάνο, με τη βοήθεια της αφεντικίνας τους! Φυσικά το αποτέλεσμα είναι αξιοθαύμαστο και προκαλεί ευχάριστες εντυπώσεις!

Δείτε το βίντεο ....


24wro

Δείτε ακόμα ....

Ελεύθερη πτώση από το ... διάστημα !
Η φρουρά του Πούτιν.
Κομήτης πέφτει πάνω στον Ήλιο.
Γάτα παίζει τον .... «παπά» !
Η Μαρία Μενούνος μπαίνει στο ρίνγκ έτοιμη... για ξύλο!

Διαβάστε παρακάτω »

Πωλείται το πρώτο «ιπτάμενο» αυτοκίνητο!

perierga.gr - Πωλείται το πρώτο "ιπτάμενο" αυτοκίνητο!Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο Aerocar που κατασκευάστηκε το 1954 πωλείται από την εταιρεία Rockford, που εδρεύει στο Ιλινόις, στο ποσό των 800.000 λιρών, προς τέρψιν των ενδιαφερομένων ανά τον κόσμο.
perierga.gr - Πωλείται το πρώτο "ιπτάμενο" αυτοκίνητο!

Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να αποδειχθεί μια ενδιαφέρουσα επένδυση, αφού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα «Wall Street Journal», δεν του λείπει κανένα βασικό εξάρτημα και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, δεν πετάει συχνά εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ η τελευταία του συντήρηση έγινε πριν από 14 χρόνια!
perierga.gr - Πωλείται το πρώτο "ιπτάμενο" αυτοκίνητο!

Με αρκετό χώρο για να «ταξιδέψουν» με άνεση πάνω στα σύννεφα δύο άτομα, με ιπποδύναμη που φτάνει τα 150 άλογα και με σταθερή ταχύτητα που πιάνει τα 100 μίλια/ώρα το πρώτο «ιπτάμενο» αυτοκίνητο έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον πολλών αυτοκινητιστών και πιλότων, που είναι λάτρεις των vintage… αυτοκινήτων.

perierga.gr - Πωλείται το πρώτο "ιπτάμενο" αυτοκίνητο!
Οι μελλοντικοί ιδιοκτητες του θα μπορούν να «πετάξουν» σε περίπου 12.000 πόδια πάνω από το έδαφος, ενώ το βάρος του, που δεν ξεπερνά τις 2,100 λίβρες, το τοποθετούν στην κατηγορία των ελαφρών οχημάτων!

perierga.gr - Πωλείται το πρώτο "ιπτάμενο" αυτοκίνητο!
Η λειτουργία του είναι εύκολη καθώς το 2 σε 1 όχημα «μεταμορφώνεται» εύκολα από αυτοκίνητο σε αεροπλάνο και το αντίθετο. Όταν το μπροστινό μέρος ακουμπήσει στο έδαφος, το όχημα γίνεται ένα λειτουργικό αεροπλάνο, ενώ μόλις βρεθεί στο δρόμο τα πτερύγια «μαζεύονται» στο πίσω μέρος και μεταφέρονται από το αυτοκίνητο εν είδει… βαγονέτου με ρόδες!

perierga.gr - Πωλείται το πρώτο "ιπτάμενο" αυτοκίνητο!
Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι μόνο πέντε από αυτά υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα για τους επίδοξους αγοραστές που επιθυμούν να… διασχίσουν τους αιθέρες με ένα από τα παλαιότερα «ιπτάμενα» αυτοκίνητα στον κόσμο.
perierga.gr - Πωλείται το πρώτο "ιπτάμενο" αυτοκίνητο!
perierga.gr


Δείτε ακόμα .....

Αποκτήστε ένα Tattoo .....μαυρίζοντας !
Η ζωή σε ένα… τοίχο
Μπίρα μεγαλώνει… το στήθος μέχρι και δύο νούμερα!
Η θανάσιμη γοητεία των σπηλαίων πάγου
Σχολικά "λεωφορία" στην Ινδία ..... 

Διαβάστε παρακάτω »