Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Έμεινε καρφωμένος στο πάτωμα για τέσσερις ώρες !

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε ένας 46χρονος οικοδόμος από το  Shropshire.... Ο Alan Williams ήταν στο σπίτι του όταν γλίστρησε στις σκάλες και κατά λάθος τρύπησε το αριστερό του χέρι με ένα καρφί 12 περίπου εκατοστών…
Ο κύριος Williams έμεινε καρφωμένος στο πάτωμα, ανίκανος να κουνηθεί για τουλάχιστον τέσσερις ώρες!
«Δεν μπορούσα να κουνηθώ, δεν έβγαζα πολύ αίμα και δεν πονούσα… Μετά όμως από τόσες ώρες το πόδι μου άρχισε να μουδιάζει και κρύωνα πάρα πολύ….» εξομολογείται ο ίδιος.
Όταν ο βοηθός του και μια νοσοκόμα πήγαν σπίτι του, τον βρήκαν να τρέμει από το σοκ και τον φόβο! Η νοσοκόμα αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο.

 star.gr


Διαβάστε παρακάτω »

Σήμερα καλωσορίζουμε την πιο πρώιμη άνοιξη από το 1896 !

Όλα γύρω μας «φωνάζουν» άνοιξη: η ξαφνική αλλαγή του καιρού, οι αυξημένες θερμοκρασίες, η έντονη ηλιοφάνεια. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τους αστρονόμους η πιο μυρωδάτη εποχή του χρόνου είναι ήδη εδώ!

Η τελευταία φορά που η άνοιξη πραγματοποίησε τη μεγαλειώδη έλευσή της τόσο νωρίς ήταν τον 19ο αιώνα και συγκεκριμένα το 1896. Ακολούθησαν δεκαετίες κατά τις οποίες η πολύχρωμη εποχή ξεπρόβαλε την 21η του μήνα - εξ ού και η επικράτηση της πεποίθησης ότι τότε πραγματοποιείται η έλευσή της.

Φέτος, η άνοιξη «κατέφθασε» στις 20 Μαρτίου στις 7:15 το πρωί (ώρα Ελλάδος). Σε κάποιες περιοχές του πλανήτη μάλιστα κάτι τέτοιο συνέβη ήδη από τις 19 του μηνός.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της NASA (δείτε αναλυτικά τα έτη που σας ενδιαφέρουν), η επόμενη φορά που η εαρινή ισημερία θα πραγματοποιηθεί κατά την 21η Μαρτίου, θα είναι το 2102.

Τι είναι η ισημερία;

Στην αστρονομία, ισημερία ονομάζεται η μέρα κατά την οποία έχουμε χρονικά ίση μέρα και ίση νύχτα. Το φαινόμενο αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς, οφείλεται στον «χορό» της Γης γύρω από τον εαυτό της και τον Ηλιο. Επειδή ο άξονας περιστροφής της Γης δεν είναι κάθετος στο επίπεδο περιφοράς της, η διάρκεια τόσο της μέρας όσο και της νύχτας μεγαλώνει ή αντίθετα μικραίνει. Ωστόσο, δύο φορές τον χρόνο η Γη παίρνει τέτοια θέση, που οι ακτίνες του Ηλιου πέφτουν κάθετα στον ισημερινό.

Ο «χορός» των τεσσάρων εποχών του έτους

Η πρώτη μέρα της άνοιξης καταγράφεται μεταξύ της 19ης Μαρτίου και της 21ης Μαρτίου. Η ημερολογιακή αυτή διαφορά οφείλεται σε δύο βασικούς λόγους. Αρχικά, κάθε έτος δεν έχει ακριβώς τις ίδιες μέρες (π.χ. δίσεκτα έτη). Επιπλέον, η ελλειπτική τροχιά της Γης σε συνδυασμό με την βαρυτική έλξη των υπολοίπων πλανητών αλλάζουν διαρκώς τον προσανατολισμό μας απέναντι στον Ηλιο.

Από το εαρινό ισημερινό σημείο και μετά, ο Ηλιος φαίνεται καθημερινά να σκαρφαλώνει όλο και πιο πάνω στο βόρειο ημισφαίριο του ουρανού. Οι μέρες μεγαλώνουν, οι νύχτες μικραίνουν, με αποτέλεσμα και ο καιρός να γίνεται όλο και πιο θερμός. Όταν ο Ηλιος αγγίξει το βορειότερο σημείο τότε αρχίζει και πάλι να «βουτά» σιγά-σιγά προς τον ισημερινό. Και κάπως έτσι πραγματοποιείται ο ακούραστος κύκλος των τεσσάρων εποχών.

Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι ο χειμώνας του 2012 για το βόρειο ημισφαίριο του πλανήτη μας διήρκεσε σχεδόν 88,9 μέρες. Η πολύχρωμα άνοιξη θα διαρκέσει περίπου 92,7 μέρες, το χρυσαφένιο καλοκαίρι 93,6 μέρες και το μελαγχολικό φθινόπωρο 89,8 μέρες.

Οι εποχές στη… γειτονιά της Γης

Ο Ερμής εμφανίζεται ιδιαίτερα «εκκεντρικός» ως προς τις «εποχές» του. Η ελλειπτική τροχιά του και το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος πλανήτης περιστρέφεται τρεις φορές γύρω από τον άξονα του κατά τη διαρκεί δύο ετών, συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός διαφορετικού «φλερτ» με τον Ηλιο καθιστώντας δύσκολο τον εντοπισμό της ακριβούς χρονικής στιγμής της έλευσης των διαφόρων εποχών.

Στην Αφροδίτη πάλι, οι φλογερές θερμοκρασίες αγγίζουν επίπεδα ικανά να ρευστοποιήσουν τον μόλυβδο. Με κλίση του άξονά της μόλις τριών μοιρών και με μια σύντομη τροχιά γύρω από τον Ηλιο, οι εποχές στην Αφροδίτη διαρκούν μόλις 55-58 ημέρες, σημειώνοντας μικρές μόλις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Το ηλιακό μας σύστημα

Με κλίση μόλις τριών μοιρών στον άξονά του, ο Δίας δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ των εποχών του. Λόγω της μεγάλης απόστασής του από τον Ηλιο, η κάθε εποχή του διαρκεί περίπου τρία χρόνια.

Στην περίπτωση του κόκκινου πλανήτη πάλι τα πράγματα αλλάζουν. Η απόσταση του Άρη από τον Ηλιο – 1,64-1,36 αστρονομικές μονάδες, τη στιγμή που η 1 α.μ. είναι η απόσταση μεταξύ Ηλιου και Γης – και η μεγάλη κλίση του άξονά του, συμβάλλουν στις ακραίες εποχιακές αλλαγές που καταγράφονται εκεί.

Στα εξωτερικά όρια του ηλιακού μας συστήματος και συγκεκριμένα στον Κρόνο οι εποχές διαρκούν περίπου επτά χρόνια.

Με κλίση άξονα που αγγίζει τις 82 μοίρες, ο «ξαπλωμένος» Ουρανός εμφανίζει ακραίες εποχές διάρκειας 20 ετών. Για περίπου ένα τρίμηνο του έτους του – που αντιστοιχεί σε περίπου 84 γήινα έτη – ο Ηλιος «λούζει» έναν από τους δύο πόλους του. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τη NASA, βυθίζει το υπόλοιπο μισό του πλανήτη στο απόλυτο σκοτάδι.

ΤΑ ΝΕΑ
madata


Διαβάστε παρακάτω »

Δεν έσβησε η ελπίδα για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Η Ελλάδα έχει ακόμη τη δυνατότητα να διεκδικήσει τις γερμανικές επανορθώσεις, όπως διαπιστώθηκε στις Επιτροπές Οικονομικών και Εξωτερικών Υποθέσεων. Τα μέλη των επιτροπών αξίωσαν από την κυβέρνηση να πάρει θέση στο «εθνικό αυτό ζήτημα», μετά την ενημέρωση που είχαν από τρεις πανεπιστημιακούς καθηγητές, τον Μανώλη Γλέζο και τον υποδιοικητή της ΤτΕ.

Για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του καταναγκαστικού δανείου, ενημέρωσαν τις Επιτροπές οι πανεπιστημιακοί καθηγητές Μανώλης Ρούκουνας, (μέλος της Ακαδημίας Αθηνών), Στέλιος Περράκης, Αντ. Μπρεδήμας, ο Μανώλης Γλέζος, πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Αποζημιώσεων, και ο Ιω. Παπαδάκης, υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.

Ο καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αντ. Μπρεδήμας, επισήμανε ότι η νομική δυνατότητα που υπάρχει μπορεί να θεωρηθεί εργαλείο σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο και αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στις δυνατότητες που υπάρχουν για επιστροφή των ελληνικών πολιτιστικών θησαυρών από τη Γερμανία.

Δεδομένου ότι, όπως ανέφερε, η Γερμανία έχει δεχθεί ότι το Διεθνές Δίκαιο επιβάλλει την επιστροφή των δικών της θησαυρών από τους Ρώσους, δεν μπορεί να ισχυριστεί κάτι άλλο για την επιστροφή και των πολιτιστικών αγαθών από εκείνη προς τη χώρα μας. Έτσι, ο καθηγητής προέτρεψε να μας απασχολήσει αυτό πρωτίστως έναντι άλλων διεκδικήσεων, διότι τουλάχιστον έχουμε τις πιθανότητες να πάρουμε αυτά που ζητούμε. «Αυτή είναι η πιο προσιτή προσέγγιση των επανορθώσεων γενικά», είπε και ζήτησε από το υπουργείο Εξωτερικών να πάρει θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Αναφορικά με το δάνειο, ο κ. Μπρεδήμας προκειμένου να καταδείξει πόσο επαχθές ήταν για τη χώρα μας ανέφερε ότι η Ελλάδα πλήρωνε το 113% του ΑΕΠ, όταν το Βέλγιο κατέβαλε το 24%, η Νορβηγία το 69% και η Ολλανδία το 17% του ΑΕΠ.

Ο καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών του Παντείου, Στ. Περράκης, τόνισε ότι υπάρχουν δυνατότητες νομικές για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, αλλά δεν πρέπει να ακολουθήσουμε τη λογική από τις δεκαετίες του 1990, επισημαίνοντας πως ο ευπατρίδης Σταμούλης και «οι αγωγές που κατατέθηκαν βόλεψαν τις ελληνικές κυβερνήσεις». Εκτίμησε πως στη Χάγη η χώρα έχει κερδίσει το κεκτημένο να συνομιλεί η Γερμανία με τη χώρα, οι υπήκοοι της οποίας είναι θύματα. Μάλιστα, τόνισε ότι το θέμα πρέπει να παραμείνει σε πολιτικό επίπεδο και η κυβέρνηση είναι αυτή που θα διαχειριστεί το χρόνο και τον τρόπο.

Τις εξελίξεις σε νομικό επίπεδο περιέγραψε ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μανώλης Ρούκουνας, ο οποίος επισήμανε ότι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης «δεν ασχολήθηκε με την ελληνική περίπτωση» στην πρόσφατη απόφασή του. Βεβαίως, διευκρίνισε, η απόφαση δημιουργεί δεδικασμένο για το θέμα της ετεροδικίας που έχει προβάλει η Γερμανία. Αναφέρομενος στο «καταναγκαστικό κατοχικό δάνειο», είπε ότι σύμφωνα με τα δημοσιευμένα στοιχεία η Ελλάδα δεν παραιτήθηκε από τις αξιώσεις της. «Χρειάζεται συνολική μελέτη των επισήμων στοιχείων της διαφοράς μας με τη Γερμανία για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις», τόνισε.

O Μανώλης Γλέζος, αφού ανέφερε με κατηγορηματικό τρόπο ότι «δεν υπάρχει τίποτα που να σβήνει τις οφειλές της Γερμανίας έναντι της χώρας μας», ζήτησε από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να δώσει στοιχεία σχετικά με το «αναγκαστικό δάνειο». Ανέφερε ότι όταν ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδας στο σχετικό αίτημα είχε απαντήσει ότι απαιτείται εντολή πρωθυπουργού. «Σήμερα που είναι εκείνος πρωθυπουργός ας μας τα δώσει», είπε ο κ. Γλέζος και ζήτησε τη συνδρομή της Βουλής ώστε να παραδοθούν τα στοιχεία.

Εκ μέρους της ΤτΕ, ο υποδιοικητής Ιω. Παπαδάκης, δεσμεύτηκε για την πλήρη συνεργασία της Τράπεζας με νομικούς ώστε να εκτιμηθεί το ύψος του δανείου, καθώς, όπως είπε, οι τρόποι για να γίνει κάτι τέτοιο είναι πολλοί. Υπενθυμίζεται ότι από την Τράπεζα της Ελλάδος εκταμιεύθηκαν τα χρήματα του δανείου προς τη Γερμανία ύστερα από εντολή της κατοχικής κυβέρνησης. Ωστόσο, η Τράπεζα δεν έχει υπολογίσει ακόμη το ακριβές ποσό κι όπως τόνισε ο κ. Παπαδάκης το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων ανάγεται στη δικαιοδοσία της ελληνικής Πολιτείας.

Συνοψίζοντας τη συζήτηση, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, Ντίνος Βρεττός, τόνισε πως σήμερα αποδείχθηκε ότι υπάρχει θέμα το οποίο, όμως, δεν έχει αγγίξει την Πολιτεία και κατέληξε τονίζοντας πως κάτι πρέπει να γίνει πλέον και η χώρα μας να λάβει αποφάσεις. 


Διαβάστε παρακάτω »

Πυροσβέστες με… φορέματα! Δείτε το βίντεο ...

Μια μικρή φωτιά σε όχημα στην πόλη Padua της Minessota ανησύχησε τους κατοίκους οι οποίοι κάλεσαν την πυροσβεστική. Μια μονάδα εθελοντών πυροσβεστών απο διπλανή πόλη έσπευσε να σβήσει τη φωτιά, μόνο που υπήρχε ένα πρόβλημα. Οι εθελοντές είχαν ντυθεί με γυναικεία ρούχα για να χορέψουν στον εορτασμό της μέρας του Αγίου Πατρικίου

Δείτε το βίντεο ...

πηγή

Δείτε ακόμα ....

Παπαγάλος ταΐζει σκύλο με λαζάνια!
Δυο σκυλιά παίζουν πιάνο και εντυπωσιάζουν !
Ελεύθερη πτώση από το ... διάστημα !
Η φρουρά του Πούτιν.
Κομήτης πέφτει πάνω στον Ήλιο.

Διαβάστε παρακάτω »

Κρεοπωλείο πουλάει αντί για κρέας φρέσκα...ποντίκια

Εδώ τα καλά κρέατα, φωνάζει ο κρεοπώλης Wan Sen, στην νότια Κίνα! Όχι δεν πουλάει μοσχαράκι ή αρνάκι γάλακτος, αλλά φρεσκότα…ποντίκια!

Οι ντόπιοι στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ, στη νότια Κίνα, έχουν τη φήμη ότι μπορούν να φάνε τα πάντα, ακόμη και ποντικάκια! Αυτή την αγάπη τους για τους αρουραίους θέλουν να την μεταφέρουν και στον υπόλοιπο κόσμο, γι’ αυτό κάνουν εξαγωγές…

Ο σπεσιαλίστας στα ποντίκια κος Wan αναφέρει ότι μπορεί να φτιάξει ακόμη και μπέϊκον από τα τρωκτικά, ενώ δίνει συμβουλές μαγειρικής, «μπορείτε να τα τηγανίσετε, να τα ψήσετε ή ακόμη και να τα βράσετε».

«Μερικοί άνθρωποι ανησυχούν ότι τα ποντίκια δεν είναι καθαρά, αλλά αυτό δεν ισχύει», αναφέρει χαρακτηριστικά προκειμένου να πείσει τον κόσμο να τα δοκιμάσει
star.gr
madata


Δείτε ακόμα .....

Η πιο ψηλά χτισμένη κατασκευή της Ευρώπης !
Ετοιμάζεται για γάμο η γυναίκα που διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες με τα... κιλά της !
Συμβαίνουν στην Αφρική.
«Αντρικός» και «θηλυκός» βράχος δίπλα δίπλα!
Άνδρας παντρεύτηκε μια πλαστική κούκλα !


Διαβάστε παρακάτω »

Jungfraujoch. Η πιο ψηλά χτισμένη κατασκευή της Ευρώπης !


Ειναι η πιο ψηλα χτισμένη κατασκευή της Ευρώπης. Βρίσκεται στο Jungfraujoch της Ελβετίας σε ήψος  3.571 . Μπορεί να φαίνεται μικρό αλλά εκεί μέσα υπάρχουν 4 εργαστήρια και ένας θόλος για την παρατήρηση των αστεριών









princeoliver


Δείτε ακόμα .....

Ετοιμάζεται για γάμο η γυναίκα που διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες με τα... κιλά της !
Συμβαίνουν στην Αφρική.
«Αντρικός» και «θηλυκός» βράχος δίπλα δίπλα!
Άνδρας παντρεύτηκε μια πλαστική κούκλα !
Νυφικό με ουρά 2750 μέτρων ! Αντε να βρείς παρανυφάκια !

Διαβάστε παρακάτω »

Τα Σκόπια μας κλέβουν και την φέτα ...Το ΥΠΕΞ απέχει λόγω εκλογών !

«Macedonian Cheese Feta» λανσάρει στην αγορά του Καναδά και των ΗΠΑ, εταιρεία σκοπιανών συμφερόντων με έδρα το Οντάριο.
Εκτός από την προκλητική χρήση του όρου «μακεδονικό», η εταιρεία «Triple «Α» Cheese co LTD» χρησιμοποιεί παραπλανητικά την ονομασία «Φέτα» για το προϊόν της, το οποίο όπως είναι γνωστό, έχει...
κατοχυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ.).

Αυτό σημαίνει ότι το όνομα «Φέτα» δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τυριά παρόμοιας σύστασης που παρασκευάζονται εκτός Ελλάδος και με άλλη διαδικασία από την παραδοσιακή. Θεσπίστηκε από την Ε.Ε. για την προστασία των προϊόντων τοπικής προέλευσης και τέθηκε σε ισχύ το 1996 και επιβεβαιώθηκε εκ νέου το 2002 και το 2005.

Σε τηλεοπτικά δίκτυα του Καναδά, προβάλλεται διαφημιστικό spot του συγκεκριμένου προϊόντος.
Εκτός από το τυρί Φέτα, οι Σκοπιανοί επιχειρούν τα τελευταία χρόνια να οικειοποιηθούν και την ονομασία «Μακεδονικός Οίνος» που επίσης αποτελεί κατοχυρωμένη ελληνική γεωγραφική ένδειξη.

anti-ntp.blogspot.com
on-news.gr


Διαβάστε παρακάτω »

Ετοιμάζεται για γάμο η γυναίκα που διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες με τα... κιλά της!

Φωτογραφίες από την 33χρονη βάρους 343 κιλών...

Το στοίχημά της είναι να γίνει η πιο παχιά γυναίκα στον κόσμο και να κερδίσει με τα κιλά της μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Η 33χρονη Susanne Eman που δημοσιοποίησε τον αμφιλεγόμενο στόχο της να φτάσει τα περίπου 730 κιλά, είναι πλέον μία αρραβωνιασμένη γυναίκα που ετοιμάζεται για γάμο.

Η 33χρονη που σήμερα ζυγίζει περισσότερα από 343 κιλά σχεδιάζει το γάμο της με τον 35χρονο σεφ Parker Clack που απολαμβάνει να της μαγειρεύει.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο διαδίκτυο πέρσι και μετά την ανταλλαγή πολλών e-mail ο Parker μετακόμισε στο σπίτι της Susanne στην Αριζόνα, όπου ζει με τους γιους της, τον 13χρονο Brendin και τον 17χρονο Gabriel.


«Είμαστε πολύ ταιριαστοί, εμένα μου αρέσει να τρώω και του Parker του αρέσει να μαγειρεύει», λέει. «Του αρέσουν οι παχουλές γυναίκες και βλέπει πόσο χαρούμενη είμαι όταν τρώω. Φυσικά με γοήτευσαν οι επιδόσεις του στην κουζίνα…».


Εκτός από το μαγείρεμα ο Parker βοηθά και στις δουλειές του σπιτιού. Για την ακρίβεια κάνει τις περισσότερες ενώ ενθαρρύνει την Susanne να περπατάει, της κάνει παρέα στο κολύμπι και την βοηθά με οτιδήποτε δυσκολεύεται.


Ο Parker στηρίζει τη Susanne και στο στόχο της να γίνει ο βαρύτερος άνθρωπος στον κόσμο. «Ανησυχώ βέβαια για εκείνη αλλά προσπαθώ να τρώει υγιεινό φαγητό όπως σαλάτες και να ασκείται λίγο. Μας αρέσει να κολυμπάμε μαζί».


Το τσεκ απ που έκανε πέρσι είχε καλά αποτελέσματα, ο γιατρός είπε πως είναι μια χαρά αν και δεν υποστηρίζει την προσπάθειά της. «της είπε πως τζογάρει με τη ζωή της αλλά όσο οι γιατροί λένε πως είναι καλά, θα τη στηρίζω», λέει ο

Parker. «Θα μου άρεσε η Susanne όπως και αν έδειχνε αλλά αν ήταν πολύ αδύνατη δεν θα την είχα προσέξει», προσθέτει, «συναντηθήκαμε online και ανταλλάξαμε φωτογραφίες. Την έβρισκα πανέμορφη. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλόσωμες γυναίκες. Δεν με ελκύουν καθόλου οι αδύνατες. Είναι πιο θηλυκό να έχεις καμπύλες».

Η Susanne παραμένει προσηλωμένη στο στόχο να βάζει κιλά. «Είναι πιο δύσκολο να παίρνεις βάρος απ’ ότι νομίζετε γιατί παράλληλα προσπαθώ να είμαι υγιής και δραστήρια», τονίζει.


Καθώς η Susanne που σήμερα φορά ρούχα 10XL συνεχίζει να φουσκώνει, ο Parker βγαίνει βόλτα με τους γιους της στο πάρκο τσουλώντας και την ίδια στο αμαξίδιο με το οποίο μετακινείται.


«Η κινητικότητά μου μειώνεται αλλά το ήξερα πως θα γίνει αυτό, Λαχανιάζω πιο γρήγορα και ο Parker χρειάζεται να σπρώχνει το αμαξίδιό μου», λέει και τονίζει πως στόχος είναι να μην καθηλωθεί στο κρεβάτι.


Εάν η Susanne πετύχει το στόχο της θα έχει ξεπεράσει την προκάτοχο του ρεκόρ Carol Ann Yager που πέθανε το 1994 από ηπατική ανεπάρκεια λόγω παχυσαρκίας.


«Θέλω να σπάσω το στίγμα πως το να είσαι παχύς είναι κακό. Με βοήθησε να βρω την αγάπη…», καταλήγει.



Διαβάστε παρακάτω »

Supermodels χωρίς make-up ...

Supermodels χωρίς make-up (2)

Τα περισσότερα supermodels διαθέτουν πλούσια φυσική ομορφιά, ωστόσο το μακιγιάζ (σε μερικές περιπτώσεις με την βοήθεια του Photoshop) είναι αυτό που τα κάνει πραγματικά αψεγάδιαστα! Δείτε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα με πανέμορφες γυναίκες από τον χώρο της μόδας, πριν και μετά το make-up.


Adriana Lima
Supermodels χωρίς make-up (1)
Amber Valletta
Supermodels χωρίς make-up (3)
Bar Refaeli
Supermodels χωρίς make-up (4)
Caroline Trentini
Supermodels χωρίς make-up (5)
Chanel Iman
Supermodels χωρίς make-up (6)
Cindy Crawford
Supermodels χωρίς make-up (7)
Claudia Schiffer
Supermodels χωρίς make-up (8)
Coco Rocha
Supermodels χωρίς make-up (9)
Constance Jablonski
Supermodels χωρίς make-up (10)
Alessandra Ambrosio
Supermodels χωρίς make-up (2)
Elle Macpherson
Supermodels χωρίς make-up (11)
Emily DiDonato
Supermodels χωρίς make-up (12)
Gisele Bündchen
Supermodels χωρίς make-up (13)
Helena Christensen
Supermodels χωρίς make-up (15)
Heidi Klum
Supermodels χωρίς make-up (14)

otherside.gr

Διαβάστε παρακάτω »

Συμβαίνουν στην Αφρική.

Διαβάστε παρακάτω »