Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ελληνικό πορνό ριάλιτι μέσω ίντερνετ;

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας.
Στα γαλάζια νερά του Αιγαίου φαίνεται ότι θα γυριστεί ένα πορνό ριάλιτι αποκλειστικά για το ίντερνετ το οποίο ήδη εξάπτει τη φαντασία των Ελλήνων χρηστών.
Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου 2012 και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου γυρίζοντας διάφορες θάλασσες της Ελληνικής επικράτειας.
Στο παιχνίδι για ενηλίκους θα συμμετέχουν 10 άντρες και 10 γυναίκες από 18 έως 40 ετών που θα πληρωθούν 5.000 ευρώ ο κάθε ένας για κάθε εβδομάδα συμμετοχής.
Οι τελικοί νικητές του παιχνιδιού θα κερδίσουν 100.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών του εξωτερικού.
Στις υποχρεώσεις των παικτών είναι να συνάπτουν σεξουαλικές σχέσεις με όλους τους άλλους παίκτες ενώ κάθε εβδομάδα το κοινό θα ψηφίζει έναν άντρα και μια γυναίκα που θα πρέπει να αποχωρούν από το κρουαζιερόπλοιο.
Τις επόμενες ημέρες η εταιρεία παραγωγής θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις μέσω του site της ενώ το παιχνίδι θα προβληθεί αποκλειστικά online μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών.
Μπορεί οι επενδύσεις στον τουρισμό να μην έχουν τα πιο ευεργετικά αποτελέσματα όμως φαίνεται ότι κάποιος εκτίμησε τις ελληνικές θάλασσες κι αν οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του ίντερνετ ισχύουν, δεν αποκλείεται οι Ελληνικές θάλασσες να πρωταγωνιστήσουν στο πιο προχωρημένο ριάλιτι που έχει γυριστεί ποτέ.

Πηγή: e-go.gr
kamarinia.gr


Διαβάστε παρακάτω »

Συναρπαστικές φωτογραφίες που κόβουν .... την ανάσα !



Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (1)Ο Ρώσος φωτογράφος Vadim Mohorov ρισκάρει την σωματική του ακεραιότητα προκειμένου να βγάλει πραγματικά συναρπαστικές φωτογραφίες σε σημεία της πόλης που κόβουν την ανάσα, αφού σκαρφαλώνει σε μερικά από τα ψηλότερα κτήρια, μνημεία και γέφυρες.
Το αποτέλεσμα των ριψοκίνδυνων φωτογραφήσεων του όπως θα διαπιστώσετε στη συνέχεια είναι άκρως εντυπωσιακό!




Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (2)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (3)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (4)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (5)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (6)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (7)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (8)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (9)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (10)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (11)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (12)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (13)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (14)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (15)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (16)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (17)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (18)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (19)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (20)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (21)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (22)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (23)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (24)

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα από τον Vadim Mohorov (25)

Πηγή


Δείτε ακόμα .....

Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!
Η μεγαλύτερη «κούρσα» στον κόσμο!
Εκπληκτική τοιχογραφία από σκόνη κάρβουνου ζωγραφισμένη με τα δάχτυλα
Περίεργα ρετρό οχήματα
Στιγμές τρόμου για τυμβωρύχους στην Κίνα !

Διαβάστε παρακάτω »

Προετοιμασία 90 ημερών από ΗΠΑ για πόλεμο στο Κόλπο - Μεταφέρουν πλοία, όπλα


Διπλασιάζουν την δύναμη των ναρκαλιευτικών στον Κόλπο οι ΗΠΑ, στέλνουν ASW ελικόπτερα, μετατρέπουν τις τορπίλες υποβρυχίων και σκαφών επιφανείας ώστε να αποδίδουν καλύτερα στις ιδιαίτερες συνθήκες του Κόλπου και αυξάνουν το απόθεμα βομβών και καυσίμων στο νησί-βάση Ντιέγκο Γκαρσία του Ινδικού Ωκεανού! Αυξάνουν μάλιστα άμεσα το κονδύλι ανάπτυξης των δυνάμεων τους κατά 100 εκατ. ευρώ.
 Αν αυτά δεν είναι ετοιμασίες για κτύπημα «στην καρδιά» του Ιράν τότε, τι είναι;
Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Επιτροπή Ενόπλων Σωμάτων της Γερουσίας, ο Ναύαρχος Τζόναθαν Γκρίνερτ, ο επικεφαλής ναυτικών επιχειρήσεων του US Navy, δήλωσε ότι
«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τις δυνάμεις μας. Το Ιράν σε περίπτωση κρίσης θα επιχειρήσει να κλείσει τα Στενά για να δημιουργήσει πρόβλημα στη ροή του πετρελαίου.
Αυτό δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε. Θέλοουμε ισχυρές ανθυποβρυχιακές δυνάμεις γιατί θα το επιχειρήσουν πιθανότητα με υποβρύχια, τα νέα Kilo που έχουν πάρει από τη Ρωσία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να επιτεθούμε στα υποβρύχια και να αμυνθούμε στις τορπίλες.
Θα διπλασιάσουμε τη δύναμη των ναρκαλιευτικών σκαφών στην περιοχή του Περσικού Κόλπου και θα φτάσουν στα οκτώ από τα τέσσερα που είναι σήμερα. Θα αποσταλούν ελικόπτερα με αερομεταφερόμενα συστήματα εντοπισμού ναρκών»
Επιπλέον, όλα τα αμερικανικά πολεμικά πλοία που θα διασχίζουν τα Στενά του Χορμούζ, θα εφοδιαστούν με επιπλέον ηλεκτρονικά συστήματα επιτήρησης, για αύξηση της επίγνωσης της κατάστασης, ενώ θα τοποθετήσουν περισσότερα μέσα εγγύς άμυνας, όπως πυροβόλα και πολυβόλα, για την αποτροπή επιθέσεων από μικρούς στόχους.
Τέλος, τα σκάφη της Αμερικανικής Ακτοφυλακής που βρίσκονται στο Μπαχρέιν, θα εφοδιαστούν με πολυβόλα Gatling, ενώ θα γίνουν και μετατροπές στις τορπίλες των υποβρυχίων που θα επιχειρούν στην περιοχή για να καταφέρουν να εξουδετερώσουν τα Kilo των Ιρανών, αφού τα θερμογραφικά δεδομένα και η πυκνότητα του άλατος είναι διαφορετική στην Αραβική Θάλασσα και τον Κόλπο.  
Την ίδια στιγμή η USAF θα αυξήσει το απόθεμα βομβών των 1000 και 2000 λιβρών, αλλά και των θερμοβαρικών όπλων που διαθέτει, στην βάση Ντιέγκο Γκαρσία για χρήση από τα βομβαρδιστικά B-1,  B-2 και B-52.

Όλες αυτές οι κινήσεις υπολογίζεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, οπότε και θα αρχίσει νε μετράει ανάποδα ο χρόνος...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Διαβάστε παρακάτω »

Φωτογραφίες Κινέζου μαφιόζου που έχασε το κινητό του !

Σάλος στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες του Κινέζου μαφιόζου ο οποίος έχασε το κινητό του...
και έτσι κάποιοι δημιούργησαν μια ιστοσελίδα δημοσιεύοντάς τες.

Στις εικόνες βλέπουμε τον μαφιόζο ανάμεσα σε στοίβες χρημάτων, στα πολυτελή αυτοκίνητά του, με το σκυλάκι του, αλλά και να ξυλοκοπάει ένα θύμα του, όπως αναφέρει και η εφημερίδα Daily Mail


  • Click to open image!Click to open imagClick to open image!Click to open image!
  • Click to open image!Click to open image!
  • Click to open image!Click to open image!
  • Click to open image!Click to open image!
  • Click to open image!Click to open image!
  • Click to open image!Click to open image!
  • Click to open image!

Διαβάστε παρακάτω »

Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!

perierga.gr - Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!Κλείνοντας τα 101 χρόνια της, η Mary Ellen Hardison από τη Γιούτα αποφάσισε να τα γιορτάσει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο! «Τι τούρτες και κεράκια, βρε παιδί μου. Θέλω κάτι που να ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη», σκέφτηκε και το έκανε αμέσως πράξη.
perierga.gr - Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!
Πήρε το αλεξίπτωτο στους ώμους και κατευθύνθηκε στην κοντινότερη πλαγιά και ιδού! Μια γιαγιά στους αιθέρες! Έτσι η κ. Mary Hellen είναι πλέον και επίσημα η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που έκανε paragliding (σ.σ. αλεξίπτωτο πλαγιάς), λαμβάνοντας επάξια μία θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.
perierga.gr - Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!
Άλλωστε ένας από τους γιους της ήταν φαν του paragliding και, όπως λέει και ή ίδια, «δεν ήθελα να κάνει κάτι που δεν μπορούσα να κάνω εγώ!»… Η απίθανη γιαγιά πέταξε με τον εκπαιδευτή της, ενώ τέσσερις γενιές της οικογένειάς της την παρακολουθούσαν και χειροκροτούσαν.
perierga.gr - Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!
Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι περισσότεροι από τους συγγενείς της ήταν αντίθετοι με την απόφασή της, καθώς ήταν η πρώτη φορά που θα επιχειρούσε κάτι τέτοιο. Η ίδια, όμως, διέψευσε τους πάντες με την τόλμη και την αποφασιστικότητά της, ενώ έκανε και μερικά παραπάνω «κόλπα» στον αέρα!
perierga.gr - Γιαγιά 101 ετών πετάει με αλεξίπτωτο!
Μετά, μάλιστα, από το απίθανο αυτό κατόρθωμα της… γιαγιάς τους, πολλοί από αυτούς (μικρότερης ηλικίας!) αποφάσισαν να εκπαιδευτούν στο paragliding με σκοπό να τη συναγωνιστούν στο μέλλον!


Δείτε ακόμα .....

Η μεγαλύτερη «κούρσα» στον κόσμο!
Εκπληκτική τοιχογραφία από σκόνη κάρβουνου ζωγραφισμένη με τα δάχτυλα
Περίεργα ρετρό οχήματα
Στιγμές τρόμου για τυμβωρύχους στην Κίνα !
Μοτοσυκλέτα από αληθινό αλιγάτορα

Διαβάστε παρακάτω »

Πυροβολώντας το στόχο με τα… πόδια ! Δείτε το βίντεο ...



perierga.gr - Πυροβολώντας το στόχο με τα... πόδια!Μπορεί να μη γεννήθηκε αρτιμελής, αφού δεν έχει χέρια, αλλά σίγουρα δεν ένιωσε ποτέ του μειονεκτικά. Κι αυτό γιατί οι γονείς του τού έμαθαν πώς να κάνει τα πάντα με τα πόδια, και πιο συγκεκριμένα με τα δάχτυλα των ποδιών! Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που πλέον ο Μάικλ αυτοεξυπηρετείται πλήρως, ενώ ασχολείται και με το αγαπημένο του χόμπι; Ποιο είναι αυτό; Είναι ένας από τους καλύτερους σκοπευτές, ενώ το όπλο στα… πόδια του βρίσκει πάντα το στόχο! Στο βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια, ο Μάικλ χειρίζεται άριστα το πιστόλι με τα δάχτυλα των ποδιών, βάζει και βγάζει τις σφαίρες, ενώ οι βολές του πετυχαίνουν πάντα το κέντρο. Κάτι που οι περισσότεροι φίλοι του δυσκολεύονται να πετύχουν!

Δείτε το βίντεο ...


Πηγή

Δείτε ακόμα ....

Φορητή «τσάντα – πλυντήριο» με μηδενική κατανάλωση ενέργειας !
'Οταν η φύση εκδικείται !
Η Goodyear κατασκευάζει ελαστικό για το διάστημα !
Οι Μαορί της Νέας Ζηλανδίας
Γιγαντιαίο άγνωστο αντικείμενο «προσγειώθηκε» στη Σιβηρία 

Διαβάστε παρακάτω »

Γαλανόλευκες σημαίες στον ουρανό της Μελβούρνης

Γαλανόλευκο χρώμα έδωσαν σήμερα οι οικοδόμοι στο κέντρο της Μελβούρνης. Με πρωτοβουλία εργαζομένων στις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας υψώθηκαν οι γαλανόλευκες σημαίες σε όλους του γερανούς που έχουν στηθεί στο κέντρο της πόλης για την ανέγερση ουρανοξυστών!

Το θέαμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό καθώς ο ουρανός σε περιοχές του κέντρου της Μελβούρνης καλύφθηκε από τις γαλανόλευκες που κυμάτιζαν.

Με τη χειρονομία αυτή, οι οικοδόμοι θέλησαν να τιμήσουν την 25η Μαρτίου, όπως μας είπε ο εμπνευστής της κίνησης, Χρήστος Βλαχογιάννης.

Η εθνική επέτειος τιμήθηκε και από τα ομογενειακά σχολεία 'Αλφιγκτον Γκράμαρ, «'Αγιος Ιωάννης» και «'Αγιοι Ανάργυροι», ενώ οι παρελάσεις στις μεγάλες πόλεις (Μελβούρνη, Σίδνεϊ κ.α.) θα γίνουν την Κυριακή.

Στο μεταξύ, οι φόβοι για πιθανά επεισόδια κατά τη διάρκεια των εορτασμών της 25ης Μαρτίου στην Ελλάδα θορύβησαν και την αυστραλιανή κυβέρνηση.

Το υπουργείο Εξωτερικών αναθεώρησε την ταξιδιωτική του σύσταση για την Ελλάδα και προειδοποιεί τους Αυστραλούς πολίτες, που βρίσκονται στην Αθήνα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς, όπως αναφέρει, «περίπου 6.000 αστυνομικοί έχουν κινητοποιηθεί στην Αθήνα με αποστολή την ομαλή διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης που θα γίνει το Σάββατο 24 Μαρτίου και της στρατιωτικής την Κυριακή 25 Μαρτίου».

Σε γενικές γραμμές η σύσταση παραμένει η ίδια, αλλά υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα γίνονται πολλές διαδηλώσεις τελευταία και οι Αυστραλοί καλούνται να τις αποφεύγουν.

 
Διαβάστε παρακάτω »

Διαμαρτυρία κατά της ACTA το Σάββατο 24/3

Μια νομοθετική ρύθμιση κρυμμένη κάτω από το μανδύα της εμπορικής συμφωνίας μεταξύ κρατών, ετοιμάζεται να μπει στη ζωή μας. Λέγεται ACTA και μετατρέπει τις εταιρείες που παρέχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε ιδιωτική αστυνομία, η οποία μας παρακολουθεί όλους και επεμβαίνει χωρίς τη συνδρομή της δικαστικής εξουσίας!

  • Η ACTA φέρνει μεγάλης κλίμακας και σκληρές ποινικές κυρώσεις, χωρίς να αποσαφηνίζονται το εύρος και ο τρόπος εφαρμογής τους.
  • Η ACTA μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σταματήσει τη χρήση οικονομικών γενόσημων φαρμάκων, ώστε να προστατευθούν μεγάλες εταιρείες, σε βάρος όλων μας.
  • Η ACTA παρακάμπτει τη Δημοκρατία και ανοίγει την πόρτα σε μια παράλληλη νομοθετική διαδικασία, την οποία οι Βουλευτές και οι Ευρωβουλευτές μας, ως εκπρόσωπο δικοί μας και όχι μεγάλων εταιρειών, θα έπρεπε να καταδικάσουν.
  • Τέλος η επιτροπή της ACTA θα μπορεί να μεταβάλλει τη συμφωνία και μετά την υιοθέτησή της, κάτι που την καθιστά μη εκλεγμένο νομοθέτη. Ζητάνε να παραδώσουμε λευκή νομοθετική επιταγή σε ένα αδιαφανές και ελεγχόμενο από ιδιωτικά συμφέροντα σώμα.
 Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας δηλώνει την κάθετη εναντίωσή του στην συγκεκριμένη συμφωνία και αποφασίζει να συμμετάσχει στις διαμαρτυρίες που θα γίνουν το Σαββάτο 24 Μαρτίου 2012.
Οι συγκεντρώσεις ξεκινούν στις 17:00, στα εξής σημεία:
  • Πλατεία Συντάγματος (Αθήνα)
  • Πλατεία Αριστοτέλους-Άγαλμα Ελ.Βενιζέλου (Θεσσαλονίκη)
  • Πλατεία Γεωργίου (Πάτρα)
Η αντίθεση στην αμφιλεγόμενη συνθήκη ACTA αυξάνεται. Πάνω από 2.500.000 Ευρωπαίοι έχουν υπογράψει στο Avaaz εναντίον της.
Η εκπρόσωπος της Σλοβενικής κυβέρνησης ζήτησε συγγνώμη για την υπογραφή.
Ο Γάλλος Ευρωβουλευτής Kader Arif, εισηγητής της ACTA στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παραιτήθηκε από τη θέση του στις 26 Ιανουαρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι διαδήλωσαν σε πάνω από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη στις 11 Φεβρουαρίου.
Είναι ζωτικής σημασίας να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει την ACTA, ότι η ACTA – όπως και κάθε άλλη προσπάθεια λογοκρισίας του διαδικτύου – δεν είναι αποδεκτή από την Κοινωνία.
ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μετάφραση-Επιμέλεια infographic "Σταματήστε την ACTA" στα ελληνικά: Φιλελεύθερη Συμμαχία

Μετάφραση-Επιμέλεια infographic "Σταματήστε την ACTA": Φιλελεύθερη Συμμαχία

 


proho.gr
to-kounavi.blogspot.com
tnsite.gr

Διαβάστε παρακάτω »

Θα εξάγουμε σκουπίδια στη Γερμανία !


Άλλο ένα προϊόν θα εξάγει στη Γερμανία η Ελλάδα, πέρα από την ηλιακή ενέργεια στο πλαίσιο του προγράμματος «Ήλιος».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr, πρόκειται για τα σκουπίδια του Δήμου Ερμιονίδας.
Στον χώρο του δήμου είναι αποθηκευμένα 2.000 δέματα σκουπιδιών και το πρόβλημα διογκώνεται από μέρα σε μέρα.
Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος, Δημήτρης Καμιζής, η Περιφέρεια ήρθε να του δώσει μια λύση: «Μας υπεσχέθη ότι θα κάνει ένα διαγωνισμό για 1.000 δέματα μόνο, που η μεταφορά τους στη Γερμανία ή στη Σουηδία θα κοστίσει περίπου 100.000 ευρώ. Η προηγμένη, δηλαδή, οικονομικά και πολιτιστικά Ελλάδα θα στείλει τα σκουπίδια της στη Γερμανία και στη Σουηδία. Και δεν μπορούμε να τα στείλουμε στη Φυλή…»
Ωστόσο, από την άλλη πλευρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκαθαρίζει ότι  η «εξαγωγή» των σκουπιδιών εκτός περιφέρειας θεωρείται βάσει ΠΕΣΔΑ παράνομη διαδικασία και η περιφέρεια δεν παρανομεί.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Χωρίς σχόλια ...


Διαβάστε παρακάτω »

Η μεγαλύτερη «κούρσα» στον κόσμο!

Επιστρέφοντας σπίτι έπειτα από μερικές μπύρες τρεις Βρετανοί αναρωτήθηκαν πόσο ψηλά θα μπορούσε να φτάσει ένα κόμιστρο ταξί. Λίγο αργότερα αποφάσισαν να το εξακριβώσουν οι ίδιοι.
Τέσσερα χρόνια πριν οι τρεις φίλοι αγόρασαν ένα ταξί κι έφτασαν από το Λονδίνο στην… Times Square της νέας Υόρκης ενώ το ταξίμετρο έδειχνε 100.000 δολάρια.

Οι Paul Archer, Leigh Purnell και Johno Ellison ταξίδεψαν 32.000 μίλια διασχίζοντας τον κόσμο σε διάστημα 13 μηνών, σε ένα κλασσικό ταξί 20ετίας το οποίο ονόμασαν «Χάνα», όπως γράφει η Wall Street Journal.
Περνώντας από τέσσερις ηπείρους και αμέτρητες αλλαγές ώρας, η περιπέτειά τους περιλάμβανε από το χιονισμένο Κόσοβο ως την αχανή Αυστραλία.
Στους έξι μήνες του ταξιδιού τους κι ενώ βρίσκονταν κοντά στα Ιμαλάια έσπασαν το προηγούμενο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη «κούρσα».
Το ταξίδι είχε και δυσκολίες. Η στιγμή που αποφάσισαν να ξεκινήσουν δεν ήταν η πλέον κατάλληλη. «Η τιμή των καυσίμων ήταν στα ύψη και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή τεταμένη», λέει ο Archer.
Με την «αραβική άνοιξη» σε πλήρη εξέλιξη η ομάδα αποφάσισε να αλλάξει το τμήμα της διαδρομής που θα περνούσε από Λιβύη και Αίγυπτο με ένα πιο ασφαλές «μονοπάτι» μέσω Ιράν, Ιράκ και Πακιστάν.
Αλλά κι έτσι τα εμπόδια δεν έλειψαν, όπως όταν οι αρχές στο Ιράν θεώρησαν τον Archer Εβραίο κατάσκοπο!
Και τώρα; Το ταξί μεταφέρεται με πλοίο στο Ισραήλ για το τελευταίο σκέλος του ταξιδιού ενώ η τριάδα αναπαύεται στο Λονδίνο…. 

Πηγή


Δείτε ακόμα .....

Εκπληκτική τοιχογραφία από σκόνη κάρβουνου ζωγραφισμένη με τα δάχτυλα
Περίεργα ρετρό οχήματα
Στιγμές τρόμου για τυμβωρύχους στην Κίνα !
Μοτοσυκλέτα από αληθινό αλιγάτορα
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν .... γυναίκες ! 

Διαβάστε παρακάτω »