Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Τα άτακτα κορίτσια πήραν τον ίσιο δρόμο


Μπορεί να τις γνωρίσαμε ως «κακά κορίτσια», μπορεί το «ποινικό τους μητρώο» να ήταν γεμάτο αταξίες, αλλά τα χρόνια πέρασαν και φαίνεται πως μεγαλώνοντας έβαλαν μυαλό!

Μιλάμε για μερικές από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood, που πλέον έχουν μπει στον… ίσιο δρόμο.

Ξεκινάμε με την Tara Reid. Την γνωρίσαμε μέσα από το «American Pie» και έκτοτε η ζωή της πήρε την κατιούσα, με δυο αποτυχημένους αρραβώνες, την νοσηλεία της σε κλινική αποτοξίνωσης, μερικές αποτυχημένες πλαστικές και έναν ψεύτικο γάμο να κυριαρχούν στη ζωή της. Σήμερα πάντως, είναι πιο φυσιολογική από ποτέ.



Συνεχίζουμε με την Britney Spears, που μετά τον χωρισμό της από τον Kevin Federline, πήρε την κατιούσα, άρχισε το ποτό, τα ναρκωτικά, ξύρισε το κεφάλι της και γενικά… παρήκμασε! Σήμερα είναι ξανά η παλιά καλή Britney που ξέραμε. Βοήθησε και ο αρραβωνιάρης της Jason Trawick σ' αυτό.



Κακό κορίτσι και η Angelina Jolie, που έζησε μια ταραχώδη ζωή, χτύπησε εκατοντάδες tattoos πάνω της,ενώ ένα διάστημα κυκλοφορούσε με το αίμα του πρώην της πάνω της. Μέχρι που γνώρισε τον Brad Pitt και πλέον είναι κακό κορίτσι μόνο στις προσωπικές τους στιγμές.



Στον ίσιο δρόμο κάνει φιλότιμες προσπάθειες να μπει και η Lindsay Lohan, η οποία τα έχει κάνει όλα. Έχει κλέψει, έχει πάρει ναρκωτικά, έχει τρακάρει υπό την επήρεια αλκοόλ, έχει νοσηλευτεί, έχει φυλακιστεί και γενικά… αφήστε τα να πάνε! Σήμερα σαν να έχει ηρεμήσει λιγάκι, αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει αυτό.



Το ίδιο και η Drew Barrymore, που μπορεί σήμερα να ετοιμάζεται να γίνει μανούλα, αλλά στα 14 της νοσηλεύτηκε ώστε ν΄αποτοξινωθεί ενώ στα 17 της έκανε ολόγυμνη φωτογράφιση, αφού προηγουμένως το έσκασε από το σπίτι της.



Για το τέλος, σας αφήσαμε την Paris Hilton, που το 2007 πέρασε 23 μέρες στη φυλακή, μιας και βρέθηκε να οδηγεί με πλαστό δίπλωμα. Χώρια τα ξέφρενα parties και οι παντός είδους καταχρήσεις.



Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτο. Ψηφοφόρος ετών… 111. (Βίντεο)

Ψηφοφόρος ετών… 111Ο κ. Χαράλαμπος άσκησε το εκλογικό του καθήκον στο δήμο Βόλβης

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο κ. Χαράλαμπος Μητσόγλου ετών… 111 προσήλθε σήμερα το πρωί στο εκλογικό κέντρο Νυμφόπετρας του δήμου Βόλβης και άσκησε τα εκλογικά του καθήκοντα αφήνοντας έκπληκτη την εφορευτική επιτροπή και το δικαστικό αντιπρόσωπο, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι μπροστά τους είχαν έναν υπεραιωνόβιο ψηφοφόρο.

Το απίστευτο, όπως αναφέρει το emvolimanea.blogspot.com είναι ότι ο κ. Χαράλαμπος δεν δέχτηκε καμιά βοήθεια για να ανέβει τις σκάλες του πρώτου ορόφου όπου βρίσκονταν το εκλογικό κέντρο.

Όταν ένα μέλος της επιτροπής τον ρώτησε αν έγινε 18 ή 19 χρονών, εκείνος με αφοπλιστική μεγαλοπρέπεια απάντησε: «Είμαι ακόμη 11 χρονών, έχω ακόμη να φτάσω τα 19». Όταν στη συνέχεια ο δικαστικός αντιπρόσωπος τον ρώτησε αν κρύβει κανένα… αιώνα ο κ. Χαράλαμπος έκανε πως δεν κατάλαβε… και απάντησε «με πονά το πόδι μου».






Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Πανσέληνος. Εντυπωσιακές φωτογραφίες από όλο τον κόσμο

Ο ουρανός χθες το βράδυ φωτίστηκε από τη λάμψη του μεγαλύτερου και φωτεινότερου φεγγαριού της χρονιάς, καθώς ο δορυφόρος της Γης βρέθηκε πιο κοντά στον πλανήτη μας.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι παλίρροιες να είναι μεγαλύτερες απ’ ότι συνήθως. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σελήνη εμφανίστηκε μέχρι και 14% μεγαλύτερη και 30% πιο φωτεινή καθώς βρέθηκε σε μια απόσταση 356.955 χιλιόμετρων από τη Γη, σχεδόν 24. 622 χιλιόμετρα πιο κοντά από το μέσο όρο, δεδομένου ότι η απόσταση ποικίλει καθώς εκτελεί ελλειπτική και όχι κυκλική τροχιά.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από όλο τον κόσμο, με το υπερθέαμα που δημιούργησε η χτεσινή πανσέληνος...


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Αυστριακός αρχιτέκτονας γύρισε ανάποδα .... το σπίτι του!

Θα φτιάξω κόσμο δικό μου και μέσα θα μπω...όλα ανάποδα θα ναι εδώ, λέει ένα τραγούδι και αυτό φαίνεται να σκέφτηκε ένας Αυστριακός αρχιτέκτονας ο οποίος αποφάσισε έτσι για αλλαγή να γυρίσει το σπίτι του ανάποδα.
Δήλωσε ότι βαρέθηκε να το βλέπει ίδιο κάθε μέρα και έτσι αφού πρώτα το συζήτησε με την οικογένειά του το έπραξε.
Ο ίδιος τώρα θεωρεί το σπίτι του και ως τουριστικό αξιοθέατο. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η αντίληψη του χώρου συναρπάζει τόσο τα μεγάλα μέλη της οικογένειας όσο και τα μικρά.


Πηγή




Διαβάστε παρακάτω »

Σπάνιο πρόβατο αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Απέρριψε προσφορά 1 εκ. ευρώ για το… πρόβατο του!Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο είδος στη Κίνα

Ένας Κινέζος εκτροφέας ζώων απέρριψε την απίστευτη προσφορά του ενός εκατομμυρίου ευρώ για το εξαιρετικά σπάνιο πρόβατό του, του είδους «Wagir», ένα από τα ακριβότερα στο κόσμο.

Ο εκτροφέας, ονόματι Paerhati, αρνήθηκε τα 12 εκατομμύρια γιουάν από έναν αγοραστή στο Xinjiang για το «πρόβατο ξιφομάχο». Ο λόγος; Επειδή σύντομα επρόκειτο να ζευγαρώσει.

Το πολύτιμο ζώο, το οποίο αγόρασε ο Paerhati στο Αφγανιστάν τον περασμένο Μάρτιο, έχει τα χαρακτηριστικά, του είδους, τεράστια αυτιά και ένα καθαρό λευκό τρίχωμα.

Υπολογίζεται ότι υπάρχουν μόνο 1.000 καθαρόαιμα πρόβατα «Wagir» σε όλο τον κόσμο.

Αρκετές οικογένειες στη Κίνα αγοράζουν ένα πρόβατο ως επένδυση και στη συνέχεια κατοχυρώνουν τα δικαιώματα της αναπαραγωγής του. Μια δόση σπέρματος του συγκεκριμένου πρόβατου κοστίζει περίπου 300.000 γιουάν – 37.000 ευρώ.

Επιπλέον, τα Wangir αποτελούν τη τελευταία μόδα στη συλλογή των πλούσιων επιχειρηματιών της Κίνας.

Η μεγαλύτερη προσφορά που έχει καταγραφεί για το συγκεκριμένο πρόβατο ήταν 1.7 εκατομμύρια ευρώ, στο Kashgar, βόρειο-δυτικά της Κίνας.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Dartz Kombat Gold. To πιο ακριβό τζιπ του κόσμου!

Dartz Kombat Gold
Όταν το 4x4 γίνεται supercar! Και σε επιδόσεις και σε πολυτέλεια…
Και σε τιμή βεβαίως-βεβαίως! Το μεγαθήριο από τη Λευκορωσία δεν είναι παιχνιδάκι: το βάρος του αγγίζει τους 3 τόνους, η θωράκισή φτάνει μέχρι το σασί, ενώ το μέγεθός του κάνει το Hammer να φαίνεται σκαραβαίος…

Μια 8λιτρη V8 μηχανή 456 αλόγων καταφέρνει να κινήσει την πολυτελή μαούνα χωρίς να αγκομαχά και της δώσει τελική ταχύτητα 240 χλμ/ώρα!

Το καμάρι μάλιστα των Λευκορώσων, στην επίχρυση έκδοσή του, έκανε και το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο, μεταφέροντας με ασφάλεια τον «Δικτάτορα» Sacha Baron Cohen στα… γυρίσματα.

Το Dartz Kombat έχει γενικώς ένα επικίνδυνο vibe γύρω του και τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο του ακριβότερου SUV του κόσμου. Θες να μάθεις και την τιμή του τώρα ε; Μιλάμε για κάτι περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ. Όχι και τόσο «τζιπάκι» τελικά…


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »