Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Στον καναπέ με την Candice. Σπιτικές «αταξίες»

Στον καναπέ με την Candice

Ο κινηματογραφιστής Gordon von Steiner λατρεύει τα άτακτα κορίτσια.

Στην τελευταία του φωτογράφιση για λογαριασμό του GQ αιχμαλωτίζει λίγη από τη λάμψη και τη φρεσκάδα της «πονηρούλας» μοντέλας, Candice Swanepoel.


Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Emma Carr: Την ημέρα πυροσβέστης, το βράδυ... call-girl!

Την ημέρα πυροσβέστης, το βράδυ... call-girl!

Η 38χρονη Βρετανίδα Έμα Καρ (Emma Carr), το πρωί σβήνει πυρκαγιές και το βράδυ… τις ανάβει.

Η Έμα εργάζεται ως πυροσβέστης σε κεντρικό σταθμό του Λονδίνου. Μόλις βραδιάσει όμως, αναλαμβάνει χρέη call-girl.

Μάλιστα, οι υπηρεσίες της είναι αρκετά «τσουχτερές». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, στην οποία ποζάρει με σέξι εσώρουχα χρησιμοποιώντας το όνομα Τζέιντ, χρεώνει 300 λίρες την ώρα για να πάει στα σπίτια ή τα δωμάτια ξενοδοχείων που της ζητούν οι πελάτες της, ή 250 λίρες για να πάνε εκείνοι στο διαμέρισμά της. Προσφέρει επίσης «διασκέδαση από το σούρουπο ως το ξημέρωμα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, για 1300 λίρες.

Την αποκάλυψη έκανε δημοσιογράφος της εφημερίδας Sun, ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη προκειμένου να περάσει  μία ώρα μαζί της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Έμα του είπε ότι κάνει αυτή τη δουλειά γιατί δεν της φτάνει ο μισθός της ως πυροσβέστης.

«Τώρα έχω καταφέρει να είμαι μια χαρά οικονομικά και να ζω τη ζωή που θέλω, δουλεύοντας στάνταρ ένα βράδυ την εβδομάδα και κάνοντας και μερικά εξτραδάκια που και που. Κάνω ταξίδια, αγοράζω ακριβά ρούχα και κοσμήματα και γενικά κάνω πράγματα που δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ με το μισθό του πυροσβέστη. Πάντα αντιμετώπιζα το σεξ ως άντρας, καθόλου συναισθηματικά, κι έτσι μπορώ να κάνω τη συγκεκριμένη δουλειά χωρίς δεύτερες σκέψεις. Οι μόνοι που έχουν πρόβλημα είναι οι γονείς μου, οι οποίοι δεν μου ξαναμίλησαν από τότε που το έμαθαν», εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο η 38χρονη, η οποία εργάζεται στο πυροσβεστικό σώμα εδώ και 7 χρόνια.


Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Η Erin Heatherton αποκαλύπτει πότε νιώθει σέξι...

Αποκαλύπτει πότε νιώθει σέξι...

“Σουλατσάρει” στις πασαρέλες και φωτογραφίζεται φορώντας τα πιο σέξι εσώρουχα! 

Ωστόσο, η  Έριν Χέδερτον (Erin Heatherton) νιώθει πιο σέξι από ποτέ, όταν... επιστρέφει στο σπίτι μετά από μια επίσκεψη στην παραλία!

“Νιώθω πολύ σέξι όταν επιστρέφω από την παραλία. Τα μαλλιά μου έχουν τη μυρωδιά της θάλασσας και το δέρμα μου λάμπει!”

Όσο για την αγαπημένη παραλία του “άγγελου” της Victoria Secret, μας πέφτει λίγο μακριά:

“Η αγαπημένη μου παραλία βρίσκεται στο St. Barts. Εκεί απολαμβάνω πραγματικά τη θάλασσα και το κολύμπι”.

Οπότε οι θαυμαστές της μάλλον θα δυσκολευτούν να την βρουν...


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης

Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης
Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης που ανακαλύφθηκε το 1951 από τον σπηλαιολόγο Γιάννη Πετρόχειλο, βρίσκεται στον Καραβόμυλο, λίγο έξω από τη Σάμη. Στο εσωτερικό της έχει καταρρεύσει ένα μεγάλο μέρος της οροφής, αποκαλύπτοντας ένα συναρπαστικό θέαμα.

Στην αρχαιότητα, η λίμνη ήταν τόπος λατρείας του Πάνα και της νύμφης Μελισσάνθης. Ο μύθος λέει πως η Μελισσάνθη αυτοκτόνησε μέσα στη λίμνη από τη λύπη της, επειδή ο Πάνας δεν ανταποκρίθηκε στον έρωτά της. Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή η βοσκοπούλα Μελισσάνθη έχασε ένα πρόβατο και καθώς προσπαθούσε να το βρει, σκόνταψε και έπεσε μέσα στη λίμνη.

Μέσα στη λίμνη βρίσκεται ένα νησάκι, στο οποίο ο αρχαιολόγος Σ. Μαρινάτος ανακάλυψε ιερό του Πάνα, τα ευρήματα του οποίου βρίσκονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αργοστολίου. Τα ευρήματα αυτά είναι ένα πήλινο ειδώλιο του θεού Πάνα, ένας πήλινος δίσκος που απεικονίζει νύμφες να χορεύουν, μια πήλινη πλάκα με πομπή νυμφών καθώς και ένα μικρό πλακίδιο με ανάγλυφη γυναικεία μορφή.
Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης

Το βαραθροσπήλαιο της Μελισσάνης αποτελεί μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο. Δημιουργήθηκε από μια μηχανική και χημική διεργασία που ονομάζεται καρστικοποίηση, κατά την οποία το νερό εισχωρεί στα ασβεστολιθικά πετρώματα, τα διαβρώνει και δημιουργεί κοιλώματα.
Το 1963 αποδείχθηκε ότι το σπήλαιο της Μελισσάνης επικοινωνεί με όλο το καρστικό δίκτυο του νησιού, δεδομένου ότι το θαλασσινό νερό εισχωρεί στο έδαφος από την περιοχή του Αργοστολίου (Καταβόθρες), ακολουθεί μια υπόγεια διαδρομή, ενώνεται με νερό της βροχής που έχει εισχωρήσει από τα πετρώματα και φτάνει στη Μελισσάνη και σε άλλα σπήλαια της περιοχής για να διοχετευτεί, υφάλμυρο πλέον, στην περιοχή του Καραβόμυλου.
Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης

Οι σημερινοί επισκέπτες φτάνουν ως τη λίμνη από ένα υπόγειο τούνελ και έχουν τη δυνατότητα να την εξερευνήσουν με βάρκα και ξεναγό, για να θαυμάσουν το απαράμιλλο φυσικό γλυπτό που δημιουργούν οι αμέτρητοι σταλακτίτες και το κρυστάλλινο γαλαζοπράσινο χρώμα των νερών.
Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης
Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης
Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης
Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης
Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης
Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης
Η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης
Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Ο ζάπλουτος Ελληνοαυστραλός Νικ Χάλικ ετοιμάζεται να παίξει... μπουζούκι στο Διάστημα!

Ο πρώην μουσικός Νικ Χάλικ ή Νίκος Χαλικόπουλος έχει ξοδέψει πάνω από 30 εκατ. δολάρια για την εκπαίδευσή του, προκειμένου να ταξιδέψει στο Διάστημα.
Η ζωή του μόλις 38 ετών Ελληνοαυστραλού Νικ Χάλικ ή Νίκος Χαλικόπουλος, ο οποίος θα γίνει ο πρώτος... τουρίστας ελληνικής καταγωγής που θα ταξιδέψει στο Διάστημα, είναι κυριολεκτικά μια περιπέτεια.
 
Μετά την ανάβαση στο Εβερεστ, τη «βουτιά» στο ναυάγιο του Τιτανικού και τη συμβίωση με τους Βεδουίνους, επόμενος στόχος του Ελληνοαυστραλού πολυεκατομμυριούχου είναι το ταξίδι στο... Διάστημα. «Η ζωή είναι μια περιπέτεια, κάθε μέρα ζω σαν να είναι η τελευταία», συνηθίζει να λέει ο Νικ Χάλικ, που γεννήθηκε στη Μελβούρνη από Πελοποννήσιους γονείς. Η μητέρα του ήταν από την Κυπαρισσία και ο πατέρας του από τη Χώρα Μεσσηνίας, μπουζουξής στο επάγγελμα.

Τα πρώτα βήματα

Γοητευμένος ο Νικ από την ενασχόληση του πατέρα του, ακολούθησε από νωρίς τα ίδια βήματα. Ομως, όπως πολλά παιδιά της ηλικίας του, ο Νικ ονειρευόταν πως όταν μεγάλωνε θα πήγαινε στο... Φεγγάρι. «Κάθε βράδυ το κοιτούσα πριν πάω να κοιμηθώ και φανταζόμουν τον εαυτό μου εκεί», θα μας πει.

Σε ηλικία 8 ετών ο Νικ Χάλικ έφτιαξε μία λίστα με τους στόχους που ήθελε να πετύχει όταν θα μεγάλωνε. Πρώτη του επιθυμία ήταν να ταξιδέψει στο Φεγγάρι.
Σε ηλικία 8 ετών ο Νικ Χάλικ έφτιαξε μία λίστα με τους στόχους που ήθελε να πετύχει όταν θα μεγάλωνε. Πρώτη του επιθυμία ήταν να ταξιδέψει στο Φεγγάρι.
Στην ηλικία των 8 έφτιαξε μια λίστα με τους στόχους που ήθελε να πετύχει όταν θα μεγάλωνε. Πρώτη του επιθυμία, να ταξιδέψει στο Διάστημα. Και το κατάφερε. Ηδη έχει εκπαιδευτεί στον διαστημικό σταθμό της Ρωσίας (από το 2003 έως το 2008), ενώ έχει πετάξει στο Διάστημα και σε τροχιά γύρω από τη γή.

Τώρα περιμένει την πτήση για το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, πιθανότατα το φθινόπωρο, ενώ έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα πάνω από 30 εκατ. δολάρια για την εκπαίδευσή του.

«Ροκ σταρ» στα φοιτητικά του χρόνια, το 1990.
«Ροκ σταρ» στα φοιτητικά του χρόνια, το 1990.
«Ολα είναι πιθανά στη ζωή», λέει. Ακόμη και να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος; «Φυσικά, αρκεί να το πιστέψει και να βάλέι στόχους». Αυτές και άλλες συμβουλές δίνει μέσα από το βιβλίο που έγραψε «The Τhrillio-naire». Αφού εγκατέλειψε νωρίς τον δρόμο της μουσικής, ο Χάλικ κατάφερε να αποκτήσει αμύθητα πλούτη μέσω έξυπνων επενδύσεων σε ακίνητα και στο χρηματιστήριο, τις οποίες πραγματοποίησε πριν καν να κλείσει τα 30.
Σήμερα, οι όμιλοι των επιχειρήσεών του «Financial Freedom Institute και «Intelligence Group of Companies» έχουν προσφέρει εκπαίδευση και επιμόρφωση με σεμινάρια και personal coaching για οικονομικά θέματα, σε περισσότερα από 300.000 άτομα παγκοσμίως. Μάλιστα, ο Χάλικ σκέφτεται να επισκεφτεί και την Ελλάδα για να συμβουλέψει τη νέα γενιά επιχειρηματιών πώς να επενδύουν σωστά.
Στην κορυφή της οροσειράς των Ανδεων, στη Νότια Αμερική.
Στην κορυφή της οροσειράς των Ανδεων, στη Νότια Αμερική.
Οσο για την κρίση και για το αν υπάρχει ελπίδα; «Πιστεύω πως θα ανακάμψει η Ελλάδα. Αλλά πρώτα οι Ελληνες πρέπει να αποδεχθούν πως είναι κι αυτοί υπεύθυνοι. Να μην κατηγορούν την κυβέρνηση από τη στιγμή που οι ίδιοι την ψήφισαν! Οι Ελληνες χρειάζεται να δημιουργήσουν το μέλλον τους τώρα».
Από τις βουνοκορφές στον βυθό κι από 'κει στο Διάστημα. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν φοβάται τίποτα. «Δεν έχω φόβο. Θα ζήσω πολλά χρόνια και θέλω να εμπνεύσω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ. Υπάρχει μακροζωία στην οικογένειά μας. Η γιαγιά μου στην Κυπαρισσία έφτασε 109 χρονών!».
Από όλες τις περιπέτειές του η πιο ξεχωριστή γι' αυτόν ήταν η εξερεύνηση του ναυαγίου του Τιτανικού. «Μου θύμισε τη μετανάστευση των γονιών μου που ταξίδεψαν με πλοίο από την Ελλάδα στην Αυστραλία. Κατέβηκα 5 μίλια βάθος. Είδα πολλές αποσκευές μεταναστών στο ναυάγιο.

Στο διαστημόπλοιο MIR, λίγο μετά την προσθαλάσσωσή του.
Στο διαστημόπλοιο MIR, λίγο μετά την προσθαλάσσωσή του.
Ηταν πολύ συναισθηματικό...». Μολονότι ταξιδεύει πολύ, αγαπημένος προορισμός του είναι η Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο. «Τα αγαπημένα μου νησιά είναι η Ρόδος, η Κρήτη, η Ιος και η Σαντορίνη». Αν και έχει πραγματοποιήσει πολλά όνειρά του, αυτά δεν σταματάνε ποτέ.
Τώρα, σχεδιάζει ένα δικό του νησί στις Μπαχάμες. «Ενα νησί ?της σοφίας? στο οποίο θα καλώ διαφωτιστές και φιλοσόφους να μοιράζονται τις σκέψεις τους με τους επισκέπτες».
Κορυφαίες επιδόσεις

Ειδικότης του οι επενδύσεις

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του ως αστροναύτης σε διαστημικό σταθμό στη Ρωσία.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του ως αστροναύτης σε διαστημικό σταθμό στη Ρωσία.
Ο Νικ Χάλικ είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος επιτυχημένων εταιρειών και οργανισμών όπως το Financial Freedom Institute και The Thrillionaires. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στη Στρατηγική Επενδύσεων, επιτυχημένος επιχειρηματίας και συγγραφέας του μπεστ-σέλερ «The Thrillionare». Είναι ο πρώτος, ελληνικής καταγωγής, πιστοποιημένος για πτήση πολιτικός αστροναύτης. Αυτήν την περίοδο ασχολείται και με την παραγωγή και προώθηση της ταινίας «The Last Palikari». Η ταινία βασίζεται στην εποχή κατοχής της Κρήτης από τους ναζί.

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Η Αγγλία γιορτάζει τα 250 χρόνια από την δημιουργία του πρώτου σάντουιτς


Η πόλη Σάντουιτς στη νοτιοανατολική Αγγλία γιορτάζει σήμερα τα 250 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου ομώνυμου σνακ που, σύμφωνα με το θρύλο, ήταν μια έμπνευση του κόμη του Σάντουιτς.


Ηθοποιοί με κοστούμια εποχής θα παρουσιάσουν επί σκηνής το θρύλο σύμφωνα με τον οποίο ο κόμης Τζον Μόνταγκιου, μανιώδης χαρτοπαίκτης, ζήτησε να του φέρουν μια φέτα βοδινό τοποθετημένη ανάμεσα σε δύο φέτες ψημένου ψωμιού ώστε να φάει χωρίς να χρειαστεί να διακόψει το παιχνίδι του.


Ο θρύλος λέει ότι οι συμπαίκτες του παρήγγειλαν να φάνε «ό,τι πήρε και ο Σάντουιτς», βαφτίζοντας με αυτόν τον τρόπο το καινοφανές έδεσμα.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνεται ένας διαγωνισμός για το καλύτερο σάντουιτς και συναυλίες μουσικής του 18ου αιώνα προς τιμή του κόμη.


Πηγή




Διαβάστε παρακάτω »

Oymyakon: Η πιο κρύα πόλη στον κόσμο!

perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!
Το Oymyakon είναι μια μικρή πόλη που βρίσκεται στη βορειο-ανατολική Γιακουτία, όπου κατοικούν περίπου 500 άνθρωποι, επιλέγοντας να επιβιώσουν σε ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς ο υδράργυρος δείχνει σταθερά θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν!
Θεωρείται ως η πιο κρύα πόλη στον κόσμο, που δεσπόζει στην καρδιά της Σιβηρίας, περικυκλωμένη από μεγάλα βουνά, τα οποία «παγιδεύουν» τον ψυχρό αέρα, που δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί κατά τη διάρκεια της σύντομης μέρας, «μεταμορφώνοντας» το Oymyakon σε μια «πόλη στο ψυγείο» όλες τις εποχές του χρόνου.
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!

Αποτελούσε για πολλές δεκαετίες τόπο εξορίας Ρώσων πολιτικών κρατουμένων, ενώ είναι γνωστή στους ντόπιους με το παρατσούκί «Stalin’s Death Ring» (σ.σ. «Δαχτυλίδι Θανάτου του Στάλιν»). Και όχι άδικα!
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!

Η μέση χειμερινή θερμοκρασία δεν ξεπερνά σχεδόν ποτέ τους -45 βαθμούς Κελσίου, ενώ το ρεκόρ ψύχους που έχει καταγραφεί εδώ αγγίζει τους -71 βαθμούς. Έτσι οι συνθήκες ζωής για τους λιγοστούς κατοίκους είναι δύσκολες, καθώς βρίσκονται σε μία διαρκή προσπάθεια επιβίωσης απέναντι στο τσουχτερό κρύο.
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!

«Μπορεί να αποκλειστούμε αρκετό καιρό, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, οπότε προσπαθούμε να έχουμε αρκετές προμήθεις και ξύλα στα σπίτια μας», λέει ο δήμαρχος της περιοχής, συμπληρώνοντας: «Ελάχιστοι επισκέπτες έρχονται εδώ, καθώς υπάρχει μόνο ένα motel, κι αυτό χωρίς ζεστό νερό και με τουαλέτα έξω!!!»…
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!

Το τοπίο, παρόλα αυτά, παραμένει εντυπωσιακό, καθώς το πυκνό χιόνι σκεπάζει τα πάντα, ενώ το μόνο χρώμα που γνωρίζουν οι κάτοικοι είναι το… λευκό! «Πού να βρεθεί πράσινο εδώ πάνω», λένε χαρακτηριστικά!
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!
perierga.gr - Μια πόλη στο... ψυγείο όλο το χρόνο!
Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »