Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η σωστή χρήση της κάμερας. Τα κορίτσια σου δείχνουν στη στιγμή!

Η σωστή χρήση της κάμερας

Αν είσαι γυναίκα και έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, να πώς πρέπει να είναι τα πορτρέτα σου...
Είπαμε, αν είσαι γυναίκα. Γυναίκα είσαι; Όχι! Απόλαυσε λοιπόν τους καρπούς του γυναικείου ταλέντου...

















Διαβάστε παρακάτω »

Στο δρόμο του Άκη και ο Γ.Παπακωνσταντίνου για CDS & EΛΣΤΑΤ - Ποιοι τον προστατεύουν


Δύσκολα θα γλιτώσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου, παρά την προστασία που απολαμβάνει από σκοτεινούς ξένους κύκλους (π.λ. λέσχη Bilderberg στην οποία αν και έχει πάψει να είναι υπουργός και θεωρείται πολιτικά απόλυτα "καμμένος", οι προστάτες του εξακολουθούν να τον καλούν). Σκοτεινοί κύκλοι, οι οποίοι είναι σαφές ότι έχουν ανάμιξη  σε αυτή την εθνική καταστροφή που βιώνει η χώρα. 

Δύο είναι οι υπόθέσεις στις οποίες έχει "στριμωχθεί" και αναμένεται να στριμωχθεί ακόμα περισσότερο μετά τις εκλογές: Η μία είναι η περίπτωση της πλαστογράφησης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και η άλλη η περίπτωση του CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για τα οποιία όπως πληροφορούμαστε η έρευνα του εισαγγελέa βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και έχει ήδη αποδώσει καρπούς. 


Ήδη η ΤτΕ έχει δώσει σειρά στοιχείων στην ομάδα εισαγγελέων (υπό τον εισαγγελέα Κορέα) για το ποιός αγόρασε το περιβόητο ασφάλιστρο κινδύνου από το ΤΤ! Μιλάμε για μία υπόθεση που έχει έλθει 4 φορές στο Κοινοβούλιο, υπάρχει άμεση εμπλοκή μελών της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και υπήρξε απόλυτη συσκότιση της υπόθεσης από τον αρμόδιο υπουργό Γ.Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός υποστήριζε πως “Δεν γνώριζε τι είναι CDS”!

Την υπόθεση αρχικά την είχε αναλάβει ο εισαγγελέας Πεπόνης που όταν κατήγγειλε τις πιέσεις για να κλείσει την υπόθεση, κάποιοι τον έλεγαν “φαντασιόπληκτο”. Συνδυάστε τώρα τα ονόματα στο ημερολόγιο του Άκη που “θα έκλειναν πακέτο και τις δύο υποθέσεις” για να έχετε πλήρη εικόνα.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε παρακάτω »

Η Γεωργία Σάλπα «λιάζεται» στην Ισπανία


Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Γεωργία Σάλπα λιάζεται στην Ισπανία και μας δείχνει το εντυπωσιακό κορμί της.



Διαβάστε παρακάτω »

Ο παραμορφωμένος γίγαντας του Πακιστάν

Ο παραμορφωμένος γίγαντας του ΠακιστάνΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

 

Ο 22χρονος Sain Mumtaz από τη Λαχόρη του Πακιστάν πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια, εξαιτίας της οποίας έχει παραμορφωθεί το κεφάλι και τα άκρα του.

Ο νεαρός άντρας ζητά απελπισμένα βοήθεια, έτσι ώστε να θεραπευτεί και να μπορέσει να... ερωτευτεί!

Ο Sain πάσχει από το σύνδρομο Proteus, εξαιτίας του οποίου ορισμένα τμήματα του σώματός του έχουν αναπτυχθεί δυσανάλογα με τα υπόλοιπα.

Η κοινότητα στην οποία ζει τον έχει αποδεχτεί, όλως η ασθένεια του έχει προκαλέσει κι άλλα ιατρικά προβλήματα και η καθημερινότητά του είναι πολύ δύσκολη.



Οι ειδικοί εκτιμούν ότι πάσχει από μια μοναδική παραλλαγή του συνδρόμου αυτού, κι αυτό εξαιτίας της συμμετρικής παραμόρφωσης που έχει υποστεί το πρόσωπο και το κρανίο του.

Ο νεαρός άνδρας πίστευε ότι η δυστυχία που τον βρήκε οφειλόταν σε κάποια κατάρα.

Όμως οι φίλοι και οι συγγενείς του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν και να τον εμψυχώσουν ψυχολογικά και τώρα έχει βρει τη δύναμη να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να ζήσει όσο πιο φυσιολογικά μπορεί.


Οι ντόπιοι τον αποκαλούν ως τον «γίγαντα φίλο τους» και είναι αποφασισμένοι να βρουν τη θεραπεία για τον Sian, ο οποίος θέλει πολύ να γίνει καλά για να γνωρίσει τη γυναίκα των ονείρων του.

«Είμαι έτσι από τότε που γεννήθηκα. Το πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια μου έχουν διαφορετικό μέγεθος και οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι κάτι διαφορετικό. Πνευματικά όμως είμαι καλά και καταλαβαίνω τα πάντα. Ζω, μου αρέσει η ζωή και αγαπώ πολύ όλη την οικογένειά μου, παρόλο που κανείς τους δεν έχει γεννηθεί με κάτι αντίστοιχο. Οι άνθρωποι παλιά με απέφευγαν. Τώρα όμως μου συμπεριφέρονται καλά, κάθονται μαζί μου, μου μιλάνε και με φωνάζουν “φίλε”. Κάποια μέρα ελπίζω να θεραπευτώ για να βρω μια γυναίκα να με αγαπήσει» λέει ο ίδιος.



Ο Sain δεν έχει επισκεφτεί ξανά γιατρό, από τότε που ήταν παιδί και του είπαν ότι έπασχε από το σύνδρομο Proteus και πως δε μπορούσε να γίνει κάτι γι' αυτόν.







Πηγή



Διαβάστε παρακάτω »

Δείτε που χώθηκε το κακόμοιρο γατάκι ! Δεν «τραβούσε» το αυτοκίνητό του ....

Ώστε γι' αυτό δεν «τραβούσε» το αυτοκίνητό του Ένας οδηγός στο Rio Verde της Βραζιλίας έμεινε έκπληκτος όταν είδε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν «τραβούσε» το αυτοκίνητό του δεν ήταν κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα... αλλά... ένα γατάκι!

Ανοίγοντας το καπό του αυτοκινήτου του είδε το κεφάλι μιας γάτας και μια πατούσα να ξεπροβάλλουν από το σύστημα εξαερισμού του κινητήρα.

Αμέσως πήγε σε συνεργείο, όπου οι μηχανικοί ανακάλυψαν ότι το γατάκι ήταν ακόμη ζωντανό και όχι νεκρό όπως πίστευε ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Αφού αφαίρεσαν το τμήμα αυτό από το αυτοκίνητο, το πήγαν στην πυροσβεστική υπηρεσία, όπου οι πυροσβέστες ανέλαβαν να σώσουν το ταλαιπωρημένο γατί!

Δείτε φωτογραφίες























Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Μπάσκετ με ....γαϊδούρια!





Διαβάστε παρακάτω »

Εντυπωσιακά γλυπτά από καρπούζι! # 1



Διαβάστε παρακάτω »