Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Όλγα Φαρμάκη: Δες την με το σέξι μαγιό της στην παραλία!

ΔΕΣ την με το σέξι μαγιό της στην παραλία

Η Όλγα Φαρμάκη... κομμένη και ραμμένη στα μέτρα μας. Σε πόζες και φωτογραφίες παραλλήρημα.

Με ταπεραμέντο ταύρου που χτυπάει κόκκινο, θες να συγκρουστείς μαζί της. Μαινόμενος!
Την εντοπίσαμε στην παραλία και παρουσιάζουμε το πιο σούπερ υλικό.

Ετοιμάσου... Βάλε στο φουλ το κλιματιστικό. Έρχεται ο καύσωνας Όλγα...




Διαβάστε παρακάτω »

Abbey Clancy: Μας δείχνει το καλό της προφίλ... χωρίς σουτιέν!

Μας δείχνει το καλό της προφίλ... χωρίς σουτιέν

Φαίνεται πως ψάχνει τρόπους να αποσπάσει την προσοχή του ποδοσφαιριστή συζύγου της από το Euro, και μάλιστα κατά τη διάρκεια δημόσιας κοινής εξόδου τους.

Οι παπαράτσι όμως, ως γνωστόν, είναι ανελέητοι. Έτσι, η φωτό της γνωστής μοντέλας και TV περσόνας κάνει τον γύρω των media αποσπώντας και την δική μας προσοχή.

Η 26χρονη Άμπι Κλάνσι (Abbey Clancy), εμφανίστηκε σε επίδειξη μόδας μαζί με τον σύζυγό της Πίτερ Κράουτς (Peter Crouch), ο οποίος είναι στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Euro 2012.

Σα να μην έφτανε το μικροσκοπικό ξώπλατο μαύρο φόρεμα, η Άμπι άφησε και το σουτιέν στο σπίτι προκαλώντας… ατυχήματα!




Διαβάστε παρακάτω »

Ένα κάστρο στην αυλή τους! Κατάφεραν να το ολοκληρώσουν μετά από 37 χρόνια!


Αυτό θα πει στόχος… ζωής.

Ένα ζευγάρι Γερμανών, έβαλαν σκοπό της ζωής τους να κατασκευάσουν ένα ολόκληρο κάστρο στην αυλή του σπιτιού τους. Από το 1975 που ξεκίνησαν την κατασκευή, δεν έκαναν ούτε μία φορά διακοπές. Στον ελέυθερό τους χρόνο έχτιζαν υπομονετικά και 35 χρόνια μετά το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον Heinz και την Hildegard Schönewolf από το Dudweiler. Το κάστρο – που χτίστηκε από πέτρα, τούβλο και τσιμέντο – ξεκίνησε ως ένα απλό τοιχίο, αλλά το ζεύγος αποφάσισε να του προσδώσει λίγο… στυλ.

Το όλο εγχείρημα τους κόστισε 50 χιλιάδες ευρώ, ωστόσο το ζευγάρι άνοιξε τις πύλες του κάστρου στο κοινό δωρεάν.

Ωστόσο, ο κύριος Heiz δηλώνει στην Daily Mail ότι δεν είναι απολύτως ικανοποιημένος από τη δουλειά του μέχρι τώρα και θα συνεχίσει να κάνει βελτιώσεις.
Ούτε το γεφύρι της Άρτας!


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Ανιχνευτής διατροφικού ψεύδους! Λέιζερ μετρά τις χρωστικές στο δέρμα!


Τα παιδιά που πετούν στα κρυφά τα λαχανικά από το πιάτο δεν μπορούν να ξεγελάσουν το αποκαλυπτικό μπλε φως μιας νέας συσκευής λέιζερ, η οποία μετρά τις χρωστικές που αφήνει στο δέρμα η κατανάλωση καρότου, ντομάτας και άλλων ζαρζαβατικών.


Το λέιζερ

Η συσκευή βασίζεται στην φασματοσκοπία συντονισμού Ραμάν, μιας σχετικά παλιάς τεχνικής, η οποία μετρά τις μεταβολές στην ενέργεια των ηλεκτρονίων σε μόρια έπειτα από τη διέγερσή τους με μια δέσμη λέιζερ.

Η νέα τεχνική «βασίζεται σε μια παρατήρηση γνωστή εδώ και δεκαετίες» εξηγεί η Σούζαν Μέιν, επικεφαλής του τμήματος Επιδημιολογίας Χρόνιων Παθήσεων στο Πανεπιστήμιο Γέιλ. «Οι άνθρωποι που ακολουθούν μια διατροφή πλούσια σε λαχανικά εμφανίζουν μια κίτρινη απόχρωση στο δέρμα, η οποία είναι ιδιαίτερα εμφανής στην παλάμη και προέρχεται από τη συσσώρευση καροτενοειδών στο δέρμα» αναφέρει.

Τα καροτενοειδή είναι φυτικές χρωστικές με κίτρινο, πορτοκαλί ή κοκκινωπό χρώμα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το βήτα-καροτένιο στα οποία οφείλεται το χρώμα του καρότου, και τα κόκκινα λυκοπένια, αντιοξειδωτικές ουσίες που υπάρχουν στη ντομάτα.

 

Η ιδέα

Η ιδέα για τη δημιουργία της συσκευής ήρθε στη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού, στο οποίο η Δρ Μέιν έτυχε να κάθεται δίπλα στον Βέρνερ Γκέλερμαν, φυσικό του Πανεπιστημίου της Γιούτα, ο οποίος πειραματιζόταν με τη χρήση λέιζερ για τη μέτρηση του β-καροτένιου στον αμφιβληστροειδή του ματιού (το β-καροτένιο πιστεύεται ότι προστατεύει από την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, μιας πάθησης που προκαλεί τύφλωση στους ηλικιωμένους).

Μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο, οι δύο ερευνητές είχαν συμφωνήσει να αναπτύξουν μια νέα συσκευή για τη μέτρηση των καροτενοειδών στο δέρμα. Το πρωτότυπο της συσκευής έδωσε καλά αποτελέσματα, τα οποία παρουσιάστηκαν το 2010 στο American Journal of Clinical Nutrition. Συγκεκριμένα, το λέιζερ αποδείχθηκε εξίσου αποτελεσματικό με τη μέτρηση βιοδεικτών στο δέρμα, το αίμα και τα ούρα,

 
Η μελέτη

Στη νέα τους μελέτη, η οποία πάντως δεν έχει γίνει ακόμα δεκτή για δημοσίευση, οι ερευνητές παρουσιάζουν μια βελτιωμένη έκδοση της συσκευής, στην οποία το ογκώδες λέιζερ αέριου αργού έχει αντικατασταθεί με ένα λέιζερ στερεάς κατάστασης που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος.

Επόμενο βήμα θα είναι να εξεταστούν παράμετροι όπως η διάρκεια ζωής των καροτενοειδών στο δέρμα, έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί αν οι μετρήσεις αντιστοιχούν στην κατανάλωση λαχανικών σε μια περίοδο ημερών ή εβδομάδων. Αν η έρευνα προχωρήσει με ικανοποιητικά αποτελέσματα, οι διατροφολόγοι και οι γιατροί θα έχουν ένα νέο, πιο εύχρηστο εργαλείο για τη μέτρηση της πραγματικής κατανάλωσης λαχανικών. Ήδη, το λέιζερ χρησιμοποιήθηκε σε 60 νήπια που εξετάστηκαν αθόρυβα στη διάρκεια του μεσημεριανού τους ύπνου.



Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτο! Υποψήφιος του ΛΑΟΣ δηλώνει ότι ψήφισε Χρυσή Αυγή! (Βίντεο)




Δριμύτατη επίθεση στον Καρατζαφέρη από τον Κωνσταντίνο Παναγάκο

Σε μία στιγμή κρίσης... ειλικρίνειας, ο υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ στην Αρκαδία Κωνσταντίνος Παναγάκος, ομολόγησε μπροστά στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr,  ότι για πρώτη φορά- τα τελευταία 12 χρόνια- δεν ψήφισε ΛΑΟΣ, εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση στον πρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Καρατζαφέρη. «Ο Γιώργος Καρατζαφέρης κοροϊδεύει τους πάντες και εμένα προσωπικά. Ήρθα δεύτερος στις εκλογές του Μαΐου, με έβαλε τρίτο στη λίστα, γιατί ήθελε από ορισμένους να εισπράξει κάτι.

Μας κορόιδευε και μας έλεγε ότι κυνηγάει λαθρομετανάστες, όμως στις προηγούμενες εκλογές φερέφωνα του Καρατζαφέρη έβαλαν Αλβανούς να μοιράζουν ψηφοδέλτια του κόμματος».

«Ψήφισα Χρυσή Αυγή. Δεν ψήφισα με θυμό. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν θέλει εμάς τους εθνικιστές.» σημείωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ


Διαβάστε παρακάτω »

Πώς ψηφίζουν τα ζώδια... με χιούμορ!


Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων όπως πάντα αντιμετωπίζουν με χιούμορ τις δύσκολες καταστάσεις όπως αυτή.

Έτσι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια αστεία ανάρτηση στο Facebook για το πώς ψηφίζουν οι πολίτες ανάλογα με τα ζώδια τους.
Διαβάστε τα:

Κριός:
Θα μπει στο παραβάν με τσαμπουκά και αποφασισμένος, θα έχει προσταυρώσει το ψηφοδέλτιο από το σπίτι του, θα έχει φτύσει αυτά των αντιπάλων του, θα υπερσαλιώσει τον φάκελο και θα τον ρίξει χτυπώντας τη σχισμή της κάλπης. Το ψηφοδέλτιό του θα βγει άκυρο γιατί σε αυτές τις εκλογές δεν σταυρώνουμε. (Αυτό δεν ισχύει!!!!...!!!!!)

Ταύρος:
Θα τα βάλει κάτω και θα σκεφτεί σοβαρά τη ψήφο... του. Θα σκεφτεί τι θέλει, τι δεν θέλει, το μέλλον της χώρας αλλά και το ατομικό του συμφέρον και θα προσπαθήσει να τα συνδυάσει. Και την Κυριακή θα μπει στο παραβάν και θα τραβήξει κλήρο....

Δίδυμος:
Θα ξεκινήσει καμπάνια στο ίντερνετ και σουαρέ στο σπίτι για την προώθηση του κόμματος που θέλει. Θα γράψει αναλύσεις, θα κάνει τουρ σε χωριά και πόλεις, θα επιχειρηματολογήσει με πάθος. Και την Κυριακή θα ξυπνήσει μεσημέρι, θα πάει για ούζα με τους φίλους του και κάποια στιγμή γύρω στις 10 το βράδυ θα πει, ρε τι ώρα κλείνουν οι κάλπες;

Καρκίνος:
Θα ξυπνήσει το πρωί και θα βάλει να παίζει δυνατά το «τα χρόνια και τα λόγια τα χαμένα» και θα βουρκώνει. Θα φιλήσει τη φωτογραφία του παππού του αποχαιρετώντας έτσι τη μεταπολίτευση. Θα ρίξει ψήφο συνείδησης της ιστορίας του τόπου και μετά θα νιώθει απίστευτες τύψεις για την επιλογή του.

Λέων:
Αν δεν κατεβαίνει ο ίδιος στις εκλογές, δεν θα υπάρχει κανένας άξιος να τον κυβερνήσει κι έτσι θα απέχει.

Παρθένος:
Θα συγκρίνει όλες τις προτάσεις κομμάτων διαβάζοντας τα site τους αλλά και σχετική βιβλιογραφία. Θα συνδυάσει απόψεις από το δόγμα του Σοκ και τον Καστοριάδη αλλά και από ιαπωνικά χαϊκού. Θα φτάσει στην ώρα του, αποφασισμένος και ψύχραιμος και θα περιμένει στην ουρά με υπομονή για να μπει στο παραβάν. Και μόλις έρθει η σειρά του θα συνειδητοποιήσει ότι έχει ξεχάσει την ταυτότητά του σπίτι.

Ζυγός:
Θα πάει να ψηφίσει έχοντας καταλήξει κάπου αλλά χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρος. Έξω από το εκλογικό τμήμα θα πιάσει κουβέντα με όλους τους αντιπροσώπους και θα ξαναμπερδευτεί. Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες θα το ρίξει τελικά στο κόμμα που είχε τον πιο όμορφο αντιπρόσωπο.

Σκορπιός:
Ως μοναδικός γνώστης της παγκόσμιας συνωμοσίας που γίνεται σε βάρος της Ελλάδας θα πάει και θα ρίξει την ψήφο ανατροπής του νέου κατεστημένου που θα έρθει. Φεύγοντας θα τσακωθεί με τον δικαστικό αντιπρόσωπο γιατί θα πιστεύει ότι έχει σκανάρει την ταυτότητά του όσο αυτός ήταν στο παραβάν.

Τοξότης :
Θα γεμίσει μια τσάντα με πετσέτα, αντηλιακό, βιβλία, αλλαξιά ρούχα, μουσική και καπέλο. Θα διπλοπαρκάρει έξω από το τμήμα και θα πεταχτεί να ψηφίσει στον δρόμο για την παραλία.

Αιγόκερως:
Θα έχει από τον Γενάρη, διαισθανόμενος τις εκλογές, υποβάλει αίτηση αλλαγής τόπου των εκλογικών του δικαιωμάτων. Θα έχει πάρει 10 τηλέφωνα για να επιβεβαιώσει ότι η αλλαγή έχει γίνει αλλά τελικά στις προηγούμενες όταν πήγε δεν τον είχαν γραμμένο στις λίστες. Θα έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει γιατί θα είναι το ίδιο που θα έριχνε στις προηγούμενες εκλογές. Και την Κυριακή θα ξυπνήσει νωρίς και θα φύγει για να πάει στο Λονδίνο να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή.

Υδροχόος:
Θα ρίξει ψήφο αντίδρασης στην αντίδραση για την ανατροπή και αλληλεγγύης στο δικαίωμα του ανθρώπου να μην είναι αλληλέγγυος.

Ιχθύς :
Ωχ ρε είχαμε εκλογές χτες

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Δείξε μου το tattoo σου να σου πω ποιος είσαι…


Το τατουάζ έχει μπει τα τελευταία χρόνια για τα καλά στη ζωή μας, αφού ολοένα και περισσότερος κόσμος «χτυπάει» στο κορμί του σχέδια, γράμματα ή ακόμα και σύμβολα.

Άλλοι τα κάνουν για να ομορφύνουν το σώμα τους, άλλοι για να θυμούνται ένα γεγονός που στιγμάτισε τη ζωή τους, άλλοι απλά για να τραβήξουν την προσοχή.

Στην παρακάτω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε τι συμβολίζει ένα τατού σε κάθε μέρος του σώματος!


Πηγή
Διαβάστε παρακάτω »

Ο Καραγκούνης έγινε καρτούν και είναι «O ήρωας του Euro»! (Φώτο)


Με το γκολ του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έδωσε στην ελληνική ομάδα τη νίκη και την έστειλε στις 8 καλύτερες ομάδες του Euro.

Tα ξένα ΜΜΕ αναφέρονται σήμερα εκτενώς στη μεγάλη νίκη της Ελλάδος ενώ κάποιοι προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω...
Η ιστοσελίδα goal.com έκανε τον Γιώργο Καραγκούνη καρτούν και τον χαρακτηρίζει ήρωα του Euro! Το σκίτσο δείχνει μάλιστα τη Μέρκελ και τον προπονητή της Γερμανίας Joachim Löw να παραμονεύουν. Ο Γιώργος Καραγκούνης όμως δεν δείχνει να ανησυχεί!

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Βαρκελώνη: Συμπαράσταση στους Έλληνες μέσω του μετρό! (Φώτο)


Την συμπαράσταση τους στους Έλληνες εκφράζουν οι Ισπανοί.

Οι Ισπανοί κόλλησαν ένα αυτοκόλλητο με τα γράμματα GR στο σταθμό του μετρό Poble Sec το οποίο έφτιαξε τη φράση Poble Grec δηλαδή Ελληνικός πληθυσμός.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

«Έτσι... περνάνε αυτοί που σας χρωστάνε»! Δείτε την απολαυστική μετάδοση του Γ. Χελάκη! (Βίντεο)


«Βάλε τη σφυρίχτρα στο στόμα σου ρε χριστιανέ» - Δείτε την απολαυστική μετάδοση του Γ. Χελάκη.

Είναι γνωστό ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης όταν περιγράφει αγώνες της Εθνικής… τρελαίνεται.

Δείτε την ομολογουμένως απολαυστική περιγραφή του τα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης της Εθνικής με τους Ρώσους.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Το πολύχρωμο «ψηφιδωτό» του Euro

Οι φάτσες των οπαδών στις κερκίδες κλέβουν την παράσταση

Βαμμένα πρόσωπα στα χρώματα των εθνικών ομάδων, άλλοτε χαρούμενα και άλλοτε λυπημένα, ανάλογα με την έκβαση του εκάστοτε αγώνα. Ένα γκολ και αμέσως οι μύες τεντώνονται. Έρχονται τα χαμόγελα, οι δυνατές κραυγές, οι πανηγυρισμοί.

Ένα λάθος σουτ, ένα στραβό σφύριγμα του ρέφερι, ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις και μπορεί να φέρει δάκρυα λύπης. Όλα τα συναισθήματα που γεννά στους φιλάθλους μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση αποτυπώνονται με γλαφυρό τρόπο στα πρόσωπα των φιλάθλων. Οι φάτσες τους στις εξέδρες τα δείχνουν όλα. Το πολύχρωμο «ψηφιδωτό» που ακολουθεί είναι από τα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας που χτυπά αυτήν την περίοδο η καρδιά του ποδοσφαίρου.



Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

George Gallup: Ο άνθρωπος που έδωσε το όνομά του στις δημοσκοπήσεις!


Η Ιστορία του George Gallup

Δημοσκοπήσεις, σφυγμομετρήσεις ή αλλιώς γκάλοπ. Οι στατιστικές μέθοδοι μέτρησης και αποτίμησης της κοινής γνώμης βρίσκονται στο προσκήνιο τις ημέρες των εκλογών αλλά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πολλά έχουν γραφεί και ειπωθεί σχετικά με την εγκυρότητά τους και συχνά έχουν επικριθεί για λανθασμένα αποτελέσματα. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι η λέξη γκάλοπ προέρχεται από ένα στατιστικολόγο, τον αμερικανό George Gallup, θεμελιωτή των δημοσκοπήσεων γκάλοπ;

Ο Gallup γεννήθηκε το 1901 και στα πρώτα του βήματα ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο της Iowa και μέχρι το 1931 διετέλεσε επικεφαλής του τμήματος δημοσιογραφίας στο πανεπιστήμιο Drake. Το ’35 ιδρύει τη δική του εταιρεία δημοσκοπήσεων, με την ονομασία «American Institute of Public Opinion».


Ένα μόλις χρόνο αργότερα έρχεται η αναγνώριση καθώς καταφέρνει να προβλέψει σωστά το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών. Συγκεκριμένα από μόλις 5.000 ερωτώμενους, η εταιρεία προβλέπει την επικράτηση του Ρούσβελτ έναντι του Λάντον, κάτι που μάλιστα έρχεται σε αντίθεση με την πρόβλεψη του έγκυρου περιοδικού Literary Digest που ρωτώντας πάνω από 2 εκατ. ψηφοφόρους δίνει διαφορετική εκτίμηση.

Ωστόσο, έπειτα από 12 χρόνια έρχεται η στιγμή της «ατίμωσης» για τον Gallup. Δίνει πρόβλεψη για ήττα του Τρούμαν από τον Dewey και μάλιστα με διαφορά μεταξύ 5 με 15 ποσοστιαίων μονάδων. Κάτι τέτοιο ποτέ δεν συνέβη. Ο ίδιος απέδωσε τη λανθασμένη εκτίμηση στο γεγονός ότι η η δειγματοληψία έγινε τρεις εβδομάδες πριν την ημέρα των εκλογών.


Το 1947, ο George Gallup ιδρύει τη διεθνή οργάνωση δημοσκοπήσεων Gallup International Association.

Έφυγε από τη ζωή το 1984 εξαιτίας καρδιακής προσβολής.



Διαβάστε παρακάτω »

Αλλοδαπός απείλησε κτηνοτρόφο με μαχαίρι για να βιάσει... πρόβατο!


Ο λόγος για έναν Τυνήσιο στη Ρόδο, ο οποίος εισέβαλε σε ένα μαντρί και αφού απείλησε τον κτηνοτρόφο, θέλησε να ασελγήσει πάνω σε πρόβατο.

Ο κτηνοτρόφος αντιλήφθηκε την παρουσία του Τυνήσιου μέσα στο μαντρί και του ζήτησε να φύγει. Ο αλλοδαπός αρνήθηκε και του επιτέθηκε με ένα ξύλο.

Άμεσα κατέφτασαν οι δύο γιοι του κτηνοτρόφου, τους οποίους ο Τυνήσιος απείλησε με μαχαίρι! Ακολούθησε πάλη, μέχρι να τον ακινητοποιήσουν, να τον δέσουν και να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς.

Όταν ο νεαρός αλλοδαπός ρωτήθηκε στο τμήμα τι γύρευε μέσα στον ξένο στάβλο, άφησε άφωνους τους αστυνομικούς, αποκαλύπτοντας πως ήθελε ένα από τα θηλυκά πρόβατα για να κάνει σεξ...

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Η Τζούλια γυρίζει πορνό στη Γαλλία για τη σωτηρία της Ελλάδας!


Μπορεί οι Έλληνες πολιτικοί να ετοιμάζονται για την αυριανή κρίσιμη εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου, η εθνική μας πορνοσταρ όμως δίνει τη δική της μάχη για τη σωτηρία της Ελλάδας… στο Παρίσι!

Τι κι αν εγκατέλειψε με την ουρά στα σκέλια την πολιτική, μετά την παταγώδη της αποτυχία να μπει στη Βουλή με το κόμμα του Δημοσθένη Βεργή. Η Τζούλια ξαναχτυπά με όπλο αυτό που ξέρει καλύτερα, το πορνό!

Όπως γράφει το Πρώτο ΘΕΜΑ, αυτές τις ημέρες, οι δρόμοι του Παρισιού και άλλων γαλλικών πόλεων κατακλύζονται από διαφημιστικά μηνύματα για τη νέα ταινία της Τζούλιας. Μάλιστα, οι Γάλλοι παρακινούνται: "Βοηθήστε την Ελλάδα, πορνό 100% ελληνικό"!

Επιπλέον, διαφημίζεται η ...  εβδομάδα ελληνικού πορνό, χωρίς να διευκρινίζεται πότε ακριβώς θα λάβει χώρα.

Όσοι βρεθείτε στη Γαλλία, σπεύσατε. Για το καλό της πατρίδας…

Πηγή


Διαβάστε παρακάτω »

Body Painting: Ζωγραφική στο σώμα από την Emma Hack!



Η Emma Hack, είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη δημιουργός του body painting από την Αυστραλία, μιας μορφής τέχνης που προσελκύει συνεχώς καινούργιους οπαδούς. 

Δημιουργίες της  έχουν παρουσιαστεί στο Ντουμπάι, στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στο Χονγκ Κονγκ, στον Καναδά και σε όλη την Αυστραλία. Μεταξύ άλλων πελάτες της έχουν υπάρξει μέχρι τώρα οι εταιρείες Toyota, Tiffany,  Sony αλλά και το Cirque du Soleil.  

Τον Μάρτιο του 2001, κέρδισε το πολυπόθητο 1ο βραβείο στο Παγκόσμιο Επαγγελματικό Πρωτάθλημα Ζωγραφικής Σώματος στο Χονγκ Κονγκ(CIDESCO).

Η μοναδική τεχνική της, με την οποία ζωγραφίζει σχολαστικά μοντέλα εξαφανίζοντας τα σε πολυτελείς ταπετσαρίες, έχει γίνει άμεσα αναγνωρίσιμη.




Διαβάστε παρακάτω »