Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

«Ο Αντίχριστος είναι η Τουρκία»


Μεγάλη αίσθηση έχουν προκαλέσει στην Τουρκία οι απόψεις του Αμερικανού Ευαγγελιστή συγγραφέα, Joe Richardson, που περιγράφονται στα βιβλία του και σύμφωνα με τις οποίες η Τουρκία εκπροσωπεί σήμερα τον Αντίχριστο που επιθυμεί να κυριαρχήσει σε παγκόσμιο επίπεδο.


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Οι απόψεις αυτές από την μια έχουν δημιουργήσει μια αίσθηση υπεροψίας για την Τουρκία που θέλει να πιστεύει πως είναι μια ανερχόμενη υπερδύναμη, από την άλλη όμως προκαλούν κάποιο δέος και κάποια σύγχυση σχετικά με την παρομοίωση της με τον Αντίχριστο.

"The Islamic Beast"


Ο Αμερικανός ευαγγελιστής συγγραφέας  κάνει αναφορά στην γνωστή τουρκική κινηματογραφική υπερπαραγωγή, «Fetih 1453» που έχει σπάσει τα ταμεία στην Τουρκία, για να υπογραμμίσει αυτό το αίσθημα της ανωτερότητας που κυριαρχεί σήμερα στην Τουρκία και της υπεροχής της έναντι του χριστιανικού κόσμου.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό συγγραφέα, που επικαλείται την Αποκάλυψη του Ιωάννη, ο ψευδοπροφήτης που θα συνοδεύει τον  Αντίχριστο δεν είναι άλλος από τον Προφήτη Μωάμεθ του Ισλάμ, που είναι και η επικρατούσα θρησκεία στην Τουρκία. Η άνοδος του Ισλαμισμού ερμηνεύεται σαν η άνοδος των δυνάμεων του Αντίχριστου που εκφράζονται από  τον ισλαμικό επεκτατισμό.

Ο Joe Richardson υποστηρίζει ότι ο Αντίχριστος δεν θα έρθει από την Ευρώπη, όπως κάποιοι υποστηρίζουν, ή από κάποια δυτική χώρα, αλλά από την Μέση Ανατολή, όπου έχει αρχίσει και ανατέλλει το «άστρο» της Τουρκίας. Η Τουρκία, σύμφωνα με τον Αμερικανό ευαγγελιστή, επιδιώκει να επανέλθει στην Μέση Ανατολή όπως κυριαρχούσε επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να σημάνει συναγερμός για να αντιμετωπιστεί αυτή η απειλή, που σύμφωνα με τον Richardson, είναι μια απειλή του ίδιου του Αντίχριστου που εκπροσωπείται στην ίδια την Τουρκία.

Αλλά το πιο εντυπωσιακό και συνάμα πιο ανησυχητικό σε όλες αυτές τις θεωρίες, είναι πως σύμφωνα με τον Richardson η Τουρκία θα προκαλέσει με τις επεκτατικές τις ενέργειες νέο παγκόσμιο πόλεμο.

Μάλιστα, όπως αναφέρετε, η κρίση στην Συρία και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην Μέση Ανατολή η οποία θυμίζει έντονα μια πυριτιδαποθήκη, ενισχύει τις απόψεις του για τον καταλυτικό ρόλο που θα παίξει η Τουρκία στην έκρηξη ενός νέου παγκοσμίου πολέμου, που θα φέρει, μέσα από την μεγάλη καταστροφή που θα προκαλέσει, την παγκόσμια κυριαρχία του Αντίχριστου.

AMAZING PROPHECY – What Is Up With Turkey?


 The Mark of the Beast


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Προετοιμάζεται παγκόσμια επίθεση στο Χριστιανισμό


Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το στρατιωτικό τουρκικό παρακράτος, με τη γνωστή εθνικιστική οργάνωση «Εργκένεκον» που σχεδίαζε να ανατρέψει τον Ερντογάν και να ανεβάσει στρατιωτική χούντα στην Τουρκία εμπλέκεται άμεσα στη σκοτεινή υπόθεση του «Ευαγγελίου του Βαρνάβα», το οποίο σύμφωνα με τουρκικές εφημερίδες, ζήτησε ήδη το Βατικανό για να το μελετήσει και να διαπιστώσει τη γνησιότητά του ή όχι.

Μετά τις πρώτες δύο αναρτήσεις Σαββάτου και Κυριακής για το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα» που κατά τους Τούρκους και Ιρανούς γλωσσολόγους και αρχαιολόγους καταρρίπτει την ιστορία του Χριστιανισμού όπως τη γνωρίζουμε, έχει δημιουργήσει σάλο στο εξωτερικό και ήδη εφημερίδες και ηλεκτρονικές εκδόσεις ασχολούνται με το θέμα αυτό αναζητώντας πού βρίσκεται η αλήθεια για το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα» που κατά τους σκληρούς Ισλαμιστές ανατρέπει δήθεν τη χριστιανική ιστορία.

Πάντως, τρεις Τούρκοι αξιωματικοί, ο λοχαγός Μουζαφέρ Τεκίν, ο ταξίαρχος Γκαλίπ Μεντί και ο υποστράτηγος Βελί Κιουτσούκ που έχουν συλληφθεί για τη συμμετοχή τους στην φασιστική τουρκική οργάνωση «Εργκένεκον», εμπλέκονται άμεσα στην κλοπή του Ευαγγελίου από εκκλησία της Κατεχόμενης Κύπρου.

Οι Τούρκοι εθνικιστές-Κεμαλιστές ήθελαν να αποκτήσουν πρώτοι αυτοί το Ευαγγέλιο –και το κατάφεραν- πριν φθάσει στα χέρια των Ισλαμιστών, γιατί πιθανή κατάρρευση της ιστορίας του Χριστιανισμού θα δικαίωνε απόλυτα το Ισλάμ και θα χάλαγε τα σκοτεινά στρατιωτικά τους σχέδια που ουσιαστικά είχαν στόχο να πνίξουν το Ισλαμικό κίνημα στην Τουρκία (καθαιρώντας τον Ερντογάν) και να επαναφέρουν το σκληρό Κεμαλισμό. Τελικά όμως, οι τουρκικές αρχές βρήκαν πού είχαν κρύψει οι εθνικιστές στα έγκατα του εθνικού μουσείου της Άγκυρας το Ευαγγέλιο και έτσι τα σχέδια των εθνικιστών-κεμαλιστών ανατράπηκαν.

Πάντως, η υπόθεση αυτή θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ήδη παρεμβαίνει το Βατικανό. Αναμένεται η δημοσίευση της μετάφρασης του Ευαγγελίου από την Αραμαϊκή γλώσσα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Τούρκοι βρήκαν «Ευαγγέλιο» που γκρεμίζει το Χριστιανισμό
Το «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα» όπλο του Ισλάμ
Διαβάστε παρακάτω »

Μέσα στα επόμενα 100 χρόνια θα έχουμε στενή επαφή με εξωγήινους;


Μέσα στον 21 αιώνα θα πραγματοποιηθεί στενή επαφή με εξωγήινους, υποστηρίζει η Jocelyn Bell Burnell, μια από τις κορυφαίες φυσικούς στη Βρετανία.

Η Βurnell δηλώνει σίγουρη ότι μέσα στα επόμενα 100 χρόνια θα υπάρξουν σοβαρές ενδείξεις ζωής και αναρωτιέται για το πόσο έτοιμοι είμαστε για κάτι τέτοιο.

Ειδικά αν πρόκειται για ύπαρξη εξωγήινης νοήµονος ζωής η Burnell τονίζει ότι είμαστε αρκετά απροετοίμαστοι για το ενδεχόμενο.

Η Βρετανίδα φυσικός, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης δεν είναι η πρώτη γνωστή επιστήμων που έχει κάνει λόγο για εξωγήινη ζωή.

Διαβάστε παρακάτω »

Τα αεροπλάνα του μέλλοντος θα βγαίνουν... από εκτυπωτή!


Η Airbus ανακοίνωσε πως ξεκίνησε ήδη να μελετά το πώς θα κατασκευάζει αεροσκάφη μέσα σε υπερμεγέθεις 3D printers.

H πρώτη φορά που είδα έναν «τρισδιάστατο εκτυπωτή» σε λειτουργία ήταν στο τμήμα έρευνας και εξέλιξης στης Gillette, στην Αγγλία. Κάθε μέρα οι σχεδιαστές της εταιρείας δοκίμαζαν την ξυριστική μηχανή της προηγούμενης, αποφάσιζαν μερικές πολύ μικρές τροποποιήσεις (ας πούμε να αλλάξει η κλίση της λεπίδας κατά 1/100 του χιλιοστού), έδιναν την εντολή στον 3D printer κι αυτός όλη τη νύχτα «τύπωνε» μια καινούργια για να την βρουν το πρωί οι άνθρωποι της Gillette και να δοκιμάσουν εκ νέου τις αλλαγές!

Οι 3D printers λειτουργούν ως εξής: Είναι φορτωμένοι με ειδικά υλικά που οι κεφαλές του εκτυπωτή περνούν στρώση-στρώση στον περιορισμένο χώρο που μπορούν να κινηθούν. Προγραμματισμένες να αφήνουν στο σωστό σημείο το υλικό τους με ακρίβεια… νανοχιλιοστού, χρειάζονται ώρες ολόκληρες και μπόλικη πρώτη ύλη για να φτιάξουν ένα μικρό αντικείμενο. Για την ξυριστική μηχανή του παραδείγματός μας, ο εκτυπωτής είχε πλάτος περίπου 2 μέτρα, ύψος 1 και βάθος άλλα 3…

Από τα ξυραφάκια στα… αεροπλάνα

Ωστόσο, ακόμη βρισκόμαστε στη αρχή και η συναρπαστική αυτή τεχνολογία αναπτύσσεται με ρυθμούς ραγδαίους. Και, βεβαίως, η Gillette, όταν καταλήξει στο πώς θέλει να είναι ακριβώς οι μηχανές που θα βγάλει στο εμπόριο, τις στέλνει στο εργοστάσιο, στην συνήθη γραμμή παραγωγής και δεν τις κατασκευάζει στον εκτυπωτή. Κι όμως ήδη άλλες μεγάλες εταιρείες ονειρεύονται την αντικατάσταση των δικών τους μονάδων με τέτοια μηχανήματα. Και η πιο εντυπωσιακή περίπτωση από όλες είναι εκείνη της Airbus!

Ναι, καλά διαβάσατε. Η ευρωπαϊκή κατασκευάστρια αεροπλάνων  μελετά ήδη με ποιον τρόπο θα μπορούσε να φτιάξει ένα τεράστιο 3D εκτυπωτή, μέσα στον οποίον θα δημιουργεί στη συνέχεια αεροσκάφη! Ο Μπάστιαν Σάφερ, ένας σχεδιαστής ατράκτων της Airbus δουλεύει αποκλειστικά πάνω σε αυτό το project τα δύο τελευταία χρόνια. Ο εκτυπωτής που σχεδιάζει θα έχει μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από το σύνηθες υπόστεγο αεροπλάνων. Ο μεγαλύτερος 3D εκτυπωτής, πάντως, που υπάρχει σήμερα έχει το μέγεθος ενός μεγάλου τραπεζιού…

Τι θα κερδίσει η Airbus

To πλάνο του Σάφερ, βέβαια, είναι να φτιάξει για αρχή ένα concept αεροπλάνο και όχι ένα που θα πετάξει κανονικά, με επιβάτες, σε κάποια γραμμή. Αλλά ακόμη κι αυτό μας φαίνεται παρανοϊκό. Τόσο από άποψη μεγέθους όσο και από άποψη χρόνου. Πού βρίσκεται το κέρδος για την εταιρεία λοιπόν; Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Airbus, από τη μία το τελικό κόστος κατασκευής θα είναι κάπως μικρότερο, και από την άλλη το αεροπλάνο θα έχει 65% μικρότερο βάρος, πράγμα που θα σημάνει τεράστιο όφελος στην κατανάλωση καυσίμου.

Για το πρωτότυπο αεροπλάνο, δεν θα χρειαστεί, βεβαίως, ο εκτυπωτής σε μέγεθος υποστέγου, αλλά ένας μικρότερος, περίπου 80 Χ 80 μέτρα (πολύ μεγαλύτερος πάντως απ’ ό,τι υπάρχει σήμερα). Η αλήθεια, πάντως, και το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα συναντήσει το όνειρο της Airbus είναι πως οι 3D εκτυπωτές μεγαλώνουν προς το παρόν μόνο σε δυνατότητες και όχι σε μεγέθη. Η Monolite UK που έχει φτιάξει τον μεγαλύτερο τέτοιον εκτυπωτή που υπάρχει σήμερα εξηγεί ότι ειδικά στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης είναι πολύ δύσκολο να πάρει χρηματοδότηση για κάτι τόσο μεγάλο, ακόμη κι αν τα ανταποδοτικά οφέλη που λογικά θα έχει στο μέλλον θα καλύψουν το κόστος του.

Ειδικά για έναν εκτυπωτή αεροπλάνων, τίθεται και ένα έξτρα εμπόδιο: Θα πρέπει να τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Και επίσης, να μπορεί να «τυπώσει» με πολλά υλικά ταυτόχρονα, κάτι που προς το παρόν δεν κάνουν οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές. Αυτό, θεωρητικά, μπορεί να λυθεί με την χρήση μεικτών υλικών, που θα σχεδιάσουν οι επιστήμονες από την αρχή. Αλλά πώς θα το δεχτούν τα όργανα που ελέγχουν την ασφάλεια των αεροσκαφών; Από τι θα είναι, τελικά, κατασκευασμένο το αεροπλάνο; Όλα αυτά μένουν να λυθούν. Ο χρόνος, εξ άλλου, είναι αρκετός. Πριν φτάσουμε στην κατασκευή του αεροπλάνου, θα πρέπει πρώτα να φτάσουμε στην κατασκευή του εκτυπωτή του. Και αυτό το πρώτο βήμα μπορεί να πάρει δεκαετίες…

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Αφαιρούν από τα θρησκευτικά... Παναγία και Χριστό!


Ούτε μία φορά δεν αναφέρεται το όνομα Θεοτόκος ή Παναγία ή Μητέρα του Θεού στα νέα προγράμματα σπουδών για τα Θρησκευτικά στο Γυμνάσιο.

Οι «σύγχρονοι» Θεολόγοι που τα συνέταξαν θεωρούν προφανώς αρκετή την αναφορά στο πρόσωπο της Θεοτόκου στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού σχολείου, όπου μεταξύ άλλων εξετάζουν τη θεματική ενότητα «Η Παναγία στο Κοράνι» (Δ΄ τάξη Δημοτικού).

Και στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών που το Υπουργείο ετοιμάζεται να εφαρμόσει από την επόμενη σχολική χρονιά, η Θεοτόκος απουσιάζει!

Μέχρι σήμερα η Καινή Διαθήκη διδάσκεται στους μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου.

Ξεκινώντας από τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και φτάνοντας μέχρι την Ανάληψη του Κυρίου μελετώνται όλα τα σημαντικά γεγονότα της Θείας Οικονομίας, η διδασκαλία, οι παραβολές και τα θαύματα του Χριστού με τη χρήση μεταφρασμένων περικοπών της Καινής Διαθήκης...

Το θρησκευτικό μάθημα στην τάξη αυτή δεν είναι μόνο εύληπτο για τους μαθητές αλλά και ουσιαστικό για την θεολογική τους συγκρότηση.

Με το νέο πρόγραμμα σπουδών η σε βάθος μελέτη της Καινής Διαθήκης παύει πλέον να υπάρχει. Διατηρείται μόνο μια μικρή αναφορά σε λίγα θαύματα και διδασκαλίες του Χριστού σε μια ενότητα για την οποία αφιερώνονται μόλις τέσσερα δίωρα.

Στην ίδια αυτή ενότητα εξετάζεται και «Ο Ιησούς Χριστός στο Κοράνι και στη λογοτεχνία του Ισλάμ», ενώ στις δραστηριότητες προτείνεται η επεξεργασία των απόψεων «ενός Εβραίου (π.χ. Μπούμπερ), ενός Ινδουϊστή (π.χ. Γκάντι) και ενός αγνωστικιστή (π.χ. Μαρσέλ Μαρσώ) για τον Ιησού».

Μάλλον κάποιους θα τους συνέφερε να αφανιστεί από το λεξιλόγιο της νέας γενιάς ο όρος «θρησκεία»...

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Διαλύουν την ελληνική γλώσσα: Καταργούν φωνήεντα και σύμφωνα

Διαλύουν την ελληνική γλώσσα: Καταργούν φωνήεντα και σύμφωνα

Σύμφωνα με τους νέους «κανόνες» που έχουν ήδη εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, τα ελληνόπουλα της πέμπτης και έκτης δημοτικού από τον Σεπτέμβριο θα διδάσκονται μία εντελώς διαφορετική ελληνική γραφή.

Αλήθεια πόσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον της ελληνικής γλώσσας αλλά και των παιδιών μας;

Όπως παρατηρείτε στην εικόνα, τα φωνήεντα (και όχι φθόγγοι) παρουσιάζονται ως 4, αντί για 7! Λείπουν δηλαδή «Η, Υ, Ω»!



Επίσης, στα σύμφωνα λείπουν «Ξ, Ψ»
Ενώ ταυτόχρονα ξεπετάγονται νέα... φωνήεντα και σύμφωνα, όπως το "ου", "μπ", "ντ" και "γκ"!


Κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τελειώσουν. Θέλουν να ξεχάσουμε την ιστορία μας, τη θρησκεία μας και την παιδεία μας...

Δυστυχώς όμως «πλανώνται πλάνην οικτράν» αν νομίζουν ότι μπορούν να υλοποιήσουν τον στόχο τους...

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Αποκάλυψη βόμβα! Με 3% δάνειζε Αγγλία και Σουηδία την Ιρλανδία...

 
Αποκάλυψη βόμβα χθες, από την Λεμεσό του κυβερνητικού εκπρόσωπου, Στέφανου Στεφάνου...

Ο κ Στεφάνου έκανε έκκληση να σταματήσει η εικοτολογία για τα θέματα της οικονομίας και η διοχέτευση λανθασμένων μηνυμάτων προς το εσωτερικό και το εξωτερικό...

Υπενθυμίζοντας πως και η Ιρλανδία είχε εξασφαλίσει δάνειο από τη
Βρετανία και τη Σουηδία, παράλληλα με τον Μηχανισμό Στήριξης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε πως αυτό είναι δικαίωμα της Κύπρου και πως η κυβέρνηση εργάζεται με στόχο την εξυπηρέτηση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, των συμφερόντων του τόπου και του λαού.

Η Κυπριακή κυβέρνηση βρίσκεται σε αναμονή και συνεχίζει τις προσπάθειες της για εξασφάλιση διακρατικού δανείου, είτε από τη Ρωσία, είτε από αλλού.

Σε ό,τι αφορά το ρωσικό δάνειο, ο Στ.Στεφάνου δήλωσε ότι «ως κυβέρνηση έχουμε πει ότι δεν θέλουμε συνεχώς να σχολιάζουμε κατά πόσο είμαστε κοντά ή μακριά ή αν υπάρχουν καλές ή πολύ καλές προοπτικές για το δάνειο. Με την έννοια ότι, απλώς αναμένουμε μια απάντηση» και πρόσθεσε «εάν αυτή η απάντηση θα είναι θετική καλώς, εάν θα είναι αρνητική να ξέρουμε και εμείς πώς θα προχωρήσουμε».


Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο δείτε τι βρήκαμε...

Η Σουηδία και η Αγγλία, δάνειζαν με 3% την Ιρλανδία !!!!
Η δε Σουηδία με τους ίδιους όρους είχε δανείσει την Ισλανδία και Λετονία...
 
Δείτε τα σχετικά δημοσιεύματα.
 





Διαβάστε παρακάτω »

Τα "στοιχειωμένα" Λούνα-Παρκ του κόσμου


Σαν σκηνικά από την ταινία «Η επόμενη μέρα», τα αλογάκια, οι ράγες από τα τρενάκια του τρόμου και τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα σκουριάζουν παρατημένα. Τα αγριόχορτα πνίγουν τις επιγραφές και φράζουν το δρόμο στους επίδοξους εξερευνητές που θέλουν να μπουν στα άδυτα των εγκαταλελειμμένων λούνα παρκ του κόσμου.

Αυτά τα μέρη δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν χαρά και διασκέδαση σε παιδιά και μεγάλους, όμως για διάφορους λόγους έβαλαν λουκέτο και μετατράπηκαν σε μικρές πόλεις-φαντάσματα.



Λούνα Παρκ Πριπιάτ – Τσερνομπιλ (Ουκρανία)



Το λούνα παρκ της πόλης Πριπιάτ λέγεται πως έκλεισε την ημέρα που εγκαινιάστηκε, στις 26 Απριλίου του 1986. Ήταν η ημέρα του τρομερού πυρηνικού δυστυχήματος του Τσερνόμπιλ. Οι κάτοικοι εγκατέλειψαν την πόλη και το λούνα παρκ έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία των ριψοκίνδυνων που αψηφούν τη ραδιενέργεια και μπαίνουν μέσα στην απαγορευμένη ζώνη.


Πάρκο Six-Flags – Νέα Ορλεάνη (ΗΠΑ)


Όταν χτύπησε ο τυφώνας Κατρίνα, οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ σχεδίαζαν μια μεγάλη επέκταση. Ωστόσο, τα νερά κατέστρεψαν τα σχέδιά τους. Το πάρκο υπέστη σοβαρές ζημιές και εγκαταλείφθηκε. Σήμερα είναι αγαπημένο σημείο ερασιτεχνών φωτογράφων. Οι ιδιοκτήτες του σκέφτονται να το ανοίξουν και πάλι, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό.


Οκπο-λαντ (Νότια Κορέα)


Αυτό το Λούνα Παρκ είναι βγαλμένο από ταινία τρόμου. Έκλεισε το 1999 μετά από μια σειρά θανατηφόρων περιστατικών, με θύματα εργαζόμενους και πελάτες. Το τελευταίο θύμα ήταν ένα μικρό κοριτσάκι που σκοτώθηκε πέφτοντας από ένα τρενάκι. Ο ιδιοκτήτης έκλεισε το πάρκο και εξαφανίστηκε. Σήμερα το πάρκο προσελκύει πολλούς λάτρεις της περιπέτειας, οι οποίοι δεν διστάζουν να κατασκηνώσουν και να περάσουν μια νύχτα εκεί!


Heritage USA (ΗΠΑ)


Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, το Heritage USA ήταν το δεύτερο δημοφιλέστερο πάρκο ψυχαγωγίας, μετά τη Disneyland. Το θέμα του ήταν η ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, από μία... χριστιανική σκοπιά. Ήταν δημιούργημα του περίφημου «τηλε-ευαγγελιστή» Τζιμ Μπάκερ. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε όταν ο Μπάκερ ενεπλάκη σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο με μία πορνοστάρ. Λίγα χρόνια αργότερα, ο τυφώνας Χιούγκο ήρθε να αποτελειώσει το πάρκο, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Σήμερα, ένα μέρος του έχει αξιοποιηθεί, αλλά το ανατριχιαστικό κάστρο στέκει παρατημένο.


Spreepark – Βερολίνο (Γερμανία)


Ήταν το μεγαλύτερο λούνα παρκ της Ανατολικής Γερμανίας. Είχε ανοίξει το 1969 και λειτούργησε μέχρι το 2002. Τότε, ο ιδιοκτήτης του κήρυξε πτώχευση και , έκτοτε, το λούνα παρκ παραμένει αναξιοποίητο.


Χώρα του Γκιούλιβερ (Ιαπωνία)


Ο τσιμεντένιος Γκιούλιβερ που βρίσκεται καθηλωμένος στο έδαφος, με φόντο το βουνό Φουτζιγιάμα, δεν έζησε ποτέ μέρες δόξας. Το πάρκο με θέμα τις περιπέτειές του άνοιξε το 1997 και έκλεισε με τρομακτικές οικονομικές ζημιές, μετά από 4 χρόνια. Το πρόβλημα δεν ήταν η... δημοτικότητα του Γκιούλιβερ, αλλά το γεγονός ότι βρισκόταν δίπλα στο περίφημο «δάσος των αυτοχείρων», στο οποίο καταφεύγουν όσοι θέλουν να αυτοκτονήσουν.


Ντογκπατς - Άρκανσο (ΗΠΑ)


Το πάρκο Ντόγκπατς δημιουργήθηκε το 1968 και ήταν εμπνευσμένο από ένα κόμικ. Οι ιδιοκτήτες του ήθελαν να φτιάξουν ένα λούνα παρκ με δραστηριότητες βγαλμένες από την αμερικανική ιστορία, αλλά, αυτό που κατάφεραν ήταν να ιδρύσουν μια προβληματική επιχείρηση, που πήγαινε από το ένα οικονομικό σκάνδαλο στο άλλο. Σιγά-σιγά η πελατεία ελαττώθηκε και το πάρκο έκλεισε οριστικά το 1993. Οι εγκαταστάσεις του έχουν υποστεί βανδαλισμούς και στέκουν μισογκρεμισμένες.


Joyland - Κάνσας (ΗΠΑ)



Το Joyland υπήρξε για χρόνια αγαπημένος προορισμός για τις οικογένειες στο Κάνσας. Ήταν οικογενειακή επιχείρηση που έκλεισε, αναγκαστικά, όταν οι ιδιοκτήτες του ήταν πια πολύ μεγάλοι σε ηλικία. Λειτούργησε από το 1949 μέχρι το 2004 και έπειτα, οι εγκαταλειλειμμένες εγκαταστάσεις του έγιναν στόχος βανδάλων. Σήμερα, οι παλιοί λάτρεις του έχουν αρχίσει μία εκστρατεία, αναζητώντας επενδυτές για να ξαναδώσουν ζωή στο πάρκο της παιδικής τους ηλικίας.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Βίντεο - σοκ: Συμμορία ξεγυμνώνει και σβήνει τσιγάρα σε νεαρή


Σοκ προκαλεί το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνίστρια μια νεαρή κοπέλα από την Ινδία.

Η κοπέλα δέχτηκε επίθεση από μια παρέα 20 ανδρών την ώρα που έβγαινε από ένα μπαρ.


Το περιστατικό έγινε στην πόλη Guwahati και όπως θα δείτε κανείς από τους περαστικούς δεν την βοήθησε.

Η βίαια επίθεση διήρκεσε τουλάχιστον τριάντα λεπτά κατά τη διάρκεια της οποίας έσκισαν τα ρούχα της κοπέλας και την απογύμνωσαν.

Δείτε το βίντεο - ντροπή:


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Διαδηλωτής αυτοπυρπολείται on camera (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι απαθανάτισαν την δραματική στιγμή που ένας ισραηλινός αυτοπυρπολήθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας.

Ο 40χρονος άνδρας περιέλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων άλλων ατόμων σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Τελ Αβίβ.
Ευτυχώς οι παρευρισκόμενοι κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες με ρούχα και νερό.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος άφησε μια επιστολή στην οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για τις οικονομικές δυσκολίες του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Διαφήμιση μπίρας βραβευμένη με Χρυσό Λέοντα! (Βίντεο)


Μια βραβευμένη με Χρυσό Λέοντα διαφήμιση μπίρας έρχεται από την Αυστραλία.

Η διαφήμιση έγινε για λογαριασμό της μπύρας Hahn Super Dry και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »