Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Penis Fish: Το πιο αηδιαστικό ψαρικό του κόσμου! Κι όμως, είναι ψαρικό! Και όχι αυτό που νομίζεις! (Βίντεο)


Δεν είναι περίεργο που το αηδιαστικότερο ον του πλανήτη μοιάζει επικινδύνως με...

Για να το θέσουμε απλά, το θαλάσσιο αυτό σκουλήκι είναι πληγή για τα μάτια! Το επιστημονικό του όνομα είναι «Urechis unicinctus», στην κοινή γλώσσα ωστόσο θα το λέγαμε «πεόψαρο»! Καταλαβαίνεις γιατί...


Παρά βέβαια την εκπληκτική του ομοιότητα με... ξέρεις τι, το τρώνε ευχάριστα σε χώρες όπως η Κίνα, η Ιαπωνία και η Κορέα. Στο πιάτο μας δεν θα θέλαμε να το δούμε, αλλά περί ορέξεως. Ποιοι είμαστε να κρίνουμε τις θρεπτικές συνήθειες των λαών; Όποιος θέλει να γευτεί το «πέος της θάλασσας», ας το κάνει!

Ας δει μόνο πρώτα το διαφωτιστικό βιντεάκι...


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Εξουδετερώθηκε το τρίτο μεγαλύτερο δίκτυο spam


Το τρίτο μεγαλύτερο δίκτυο αποστολής spam στον κόσμο, το botnet Grum, το οποίο είχε υποδομές σε 3 χώρες, τέθηκε εκτός λειτουργίας την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση ειδικού ασφαλείας, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στην εξουδετέρωσή του.

Όλοι οι γνωστοί servers του Grum, που είχαν στον έλεγχό τους πάνω από 100.000 μολυσμένους υπολογιστές-ζόμπι και τους χρησιμοποιούσαν για την αποστολή των spam, είναι πλέον offline, σύμφωνα με τον ειδικό της FireEye Malware Intelligence Lab, Atif Mushtaq.

Οι servers του Grum βρίσκονταν στη Ρωσία τον Παναμά και την Ολλανδία και η συνολική δραστηριότητα του botnet, ευθύνεται για το 18% του παγκόσμιου spam.

Το Grum, πριν την παύση της λειτουργίας του, είχε τοποθετηθεί από πλευράς μεγέθους στην τρίτη θέση των spambot, πίσω από τα Cutwail και Lethic, ενώ θεωρούνταν το πιο ενεργό απο πλευράς δημιουργίας spam, παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια των ενεργειών για την παύση των server, εμφανίστηκαν 6 νέοι στην Ουκρανία και χρειάστηκαν επιπλέον ενέργειες με τις Ρωσικές αρχές, για να βρεθούν και αυτοί και να κλείσουν άμεσα.

Ο Mushtaq σημείωσε επίσης πως μετά το κλείσιμο του Grum, έχει παρατηρηθεί αισθητή μείωση του spam από το μεγαλύτερο botnet στον κόσμο, το Lethic.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Αποκάλυψη: Το πριβέ γυμναστήριο του Γιωργάκι στην Ιπποκράτους!


Το πάθος του με τη γυμναστική είναι γνωστό καθώς και η γραμμή του είναι αξιοζήλευτη αλλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί ασχολείται με αγαπημένα του αθλήματα.

Ο λόγος για το Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος έφτασε σε σημείο να φτιάξει υπερσύγχρονο γυμναστήριο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους όπου είχε προσλάβει μέχρι και γυμναστή με δικό του γραφείο.

Σύμφωνα με φωτογραφικά ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα, τα μηχανήματα που είχε προμηθευτεί ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορούσαν να υποστηρίξουν την προετοιμασία μέχρι και… Ολυμπιονικών.

Και όλα αυτά ενώ οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και επτά μήνες και ψάχνουν τα 130 εκατ. Ευρώ που έκαναν… φτερά από το κόμμα.

Στην αίθουσα του γυμναστηρίου που μπαίνεις με ειδικό ηλεκτρονικό κωδικό κυριαρχεί ο καθρέφτης στον δεξιό τοίχο και υπάρχει ακόμη ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για βάση.

Βάρη, βέβαια, δεν υπάρχουν, καθότι τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά με το πάτημα εντός κουμπιού.
Και το απαραίτητο μηχάνημα προθέρμανσης με τηλεόραση για να ξεφεύγει ο νους και να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στην εξοχή.

Ακριβώς απέναντι είναι το κυρίως γυμναστήριο με τις δύο σάουνες.

Σε αυτό υπάρχουν τρεις διάδρομοι με τηλεοράσεις, δύο cross trainer με τηλεοράσεις και ένα κωπηλατικό με... νερό για ακόμη πιο ρεαλιστική άσκηση!

Στα αξεσουάρ του συγκεκριμένου μηχανήματος άσκηση είναι ένα μπλε δοχείο νερού, για να νομίζει ο ασκούμενος πως βρίσκεται στη θάλασσα, ένα χαλάκι και ένα μπουκαλάκι για να δροσίζεται.

Στον ίδιο χώρο υπάρχει ακόμη μια πλήρης σειρά εκγύμνασης όλων των σημείων του σώματος.
Μηχάνημα για τους γλουτούς, μηχάνημα για τις γάμπες, μηχάνημα για τα χέρι, τα μπράτσα, τους καρπούς κ.ο.κ.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, ένα ποδήλατο με πλάτη, αλλά χωρίς εκτεθειμένες καδένες, ώστε να μην επιχειρήσει κάποιος εργαζόμενος να μιμηθεί τον κ. Παπανδρέου.

Στην κυριολεξία πρόκειται για ένα γυμναστήριο ικανό να υποστηρίξει Ολυμπιονίκες ή ανθρώπους που ασχολούνται με αθλήματα όπως η ορειβασία.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Απίστευτο! Φονιάς κρυβόταν για δύο μέρες μέσα στο στρώμα ενός...ντιβανιού ενώ η αστυνομία ερευνούσε το δωμάτιο!


Για δύο ημέρες ο 32χρονος Attila Ban παρέμενε κρυμμένος μέσα στο στρώμα ενός...ντιβανιού ενώ η αστυνομία ερευνούσε το δωμάτιο στο οποίο είχε σκοτώσει τον 20χρονο Tibor Vass και τη φίλη του Alice Adams.

Μάλιστα ο Ban είχε αφήσει γυμνό τον Vass πάνω στο ντιβάνι, μέσα στο οποίο στη συνέχεια κρύφτηκε!

Ο 32χρονος παρακολούθησε μέσα από το κομμένο στρώμα όλες τις κινήσεις της αστυνομίας καθώς ερευνούσε το δωμάτιο και απομάκρυνε τα πτώματα. Είχε μάλιστα γράψει και στο λογαριασμό του στο Facebook «Θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον εφιάλτη», καθώς είχε μαζί του νερό και το κινητό του.

Η Adams βρέθηκε ντυμένη στο πάτωμα του δωματίου στο Radisson Edwardian Hotel στο αεροδρόμιο Heathrow, όπου εργάζονταν και οι τρεις εμπλεκόμενοι, με ένα μαξιλάρι στο κεφάλι της. Είχε δεχθεί 22 μαχαιριές.

Ο Vass είχε δεχθεί δύο μαχαιριές που τον τραυμάτισαν θανάσιμα στην καρδιά.

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο Ban είχε ερωτευτεί τον Vass και είχε θυμώσει επειδή ο τελευταίος είχε περάσει σε πανεπιστήμιο της πατρίδας τους της Ουγγαρίας όπου και θα επέστρεφε. Επίσης τον ζήλευε για τη σχέση του με την Adams.

Οι συνάδελφοί τους μπήκαν έντρομοι στο αιματοβαμμένο δωμάτιο όταν οι τρεις ρεσεψιονίστ δεν εμφανίστηκαν στις δουλειές τους, και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί σφράγισαν το χώρο αναζητώντας στοιχεία για το έγκλημα αλλά δεν εντόπισαν τον... δράστη που κρυβόταν μέσα στο ντιβάνι.

Τη δεύτερη ημέρα ο 32χρονος βρέθηκε πάνω σε ένα άλλο κρεβάτι αφότου είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του και προκαλώντας στον εαυτό του ηλεκτροπληξία.

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Greece Debt Free: Διαγράφηκαν 2,5 δις. ευρώ χρέους μέσα σε ένα μήνα!


Δεν έχει περάσει καλά καλά ένας μήνας από την πρόταση που έκανε ο Πέτρος Νομικός, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας σχετικά με την αντιμετώπιση του χρέους και ήδη τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Έχουν διαγραφεί 2,5 δις. ευρώ δημοσίου χρέους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας όπου ιδιώτες και εταιρείες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να αγοράζουν ομόλογα που διατίθενται στη δευτερογενή αγορά.

Ο κ. Νομικός δημιούργησε μια ηλεκτρονική "πλατφόρμα", μέσω της οποίας ιδιώτες και εταιρίες μπορούν να κάνουν δωρεές, τις οποίες το ίδρυμα Greece Debt Free (GDF) αξιοποιεί, αγοράζοντας ελληνικά ομόλογα που διατίθενται στην δευτερογενή αγορά, στο 10 με 20% της αξίας τους, και ύστερα τα διαγράφει.

Με αυτόν τον τρόπο, διαγράφεται ελληνικό χρέος πολύ μεγαλύτερο από το ποσό της εκάστοτε δωρεάς που ακόμα κι ένας απλός πολίτης μπορεί να κάνει με μερικά ευρώ.

Το Greece Debt Free, όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του, "είναι μια πλατφόρμα για όλους, ώστε να οργανωθούμε, να λάβουμε μέρος, να συνδεθούμε και να συμμετάσχουμε για να πετύχουμε μια θετική οικονομική αλλαγή".

Όπως εξηγεί ο δημιουργός της "πλατφόρμας" κ. Νομικός, "η πρότασή μας είναι απλή. 

Όποιος θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, μπορεί να δωρίσει ένα ευρώ και το GDF θα αγοράσει και μετά θα διαγράψει με αυτό το ένα ευρώ, οχτώ ευρώ ελληνικού χρέους. 

Αν επικοινωνήσετε αυτό το μήνυμα σε όποιον αγαπά την Ελλάδα, τα πράγματα μπορούν πράγματι να αλλάξουν".

Όσο για τη διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος για να "δωρίσει" οποιοδήποτε ποσό, ο κ. Νομικός εξηγεί.

"Μπορεί ο καθένας να μπει στην ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο και να κάνει τη δωρεά του μέσω paypal ή μέσω εμβάσματος. 

Κατόπιν εμείς θα αγοράσουμε τα ομόλογα. 

Είναι τόσο απλό. 

Σύντομα ελπίζουμε να έχουμε έτοιμο κι ένα τηλεφωνικό κέντρο που να μπορεί να εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους και να δέχεται και δωρεές τηλεφωνικά. 

Έτσι θα προσπαθήσουμε να αγοράσουμε το μέγιστο δυνατό ποσό ελληνικού χρέους στη χαμηλότερη τιμή. 

Για παράδειγμα, αν δύο ομόλογα διαπραγματεύονται το ένα στα 12 cents (στα 100) και το άλλο στα 13 θα επιλέξουμε αυτό στα 12 και μετά θα διαγράφουμε τα 100 cents χρέους".

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Οι 10 κορυφαίες πίστες καρτ. Τα καλύτερα σιρκουί του κόσμου!


Αν είσαι ερασιτέχνης ραλίστας, να πού θα δικαιωθεί πλήρως το αγωνιστικό σου δαιμόνιο...

Τα καρτ έχουν αναστηθεί την τελευταία δεκαετία και φανταστικές πίστες μοστράρονται πλέον σε όλα τα σοβαρά μέρη του πλανήτη. Υπάρχουν βέβαια πίστες καλές, πίστες αξιοπρεπείς και οι 10 αυτές που ξεφεύγουν από κάθε άποψη! Από «οικογενειακά» μέχρι και καθαρά αγωνιστικά, τα σιρκουί αυτά δικαιώνουν πλήρως το πάθος με τα καρτάκια...

Νο 10 - Monarto Karting Complex
Τοποθεσία: Μonarto - Αυστραλία

Η πλέον ανταγωνιστική πίστα της Αυστραλίας είναι εγκατεστημένη στη μέση του πουθενά και είναι σχεδιασμένη μόνο για έμπειρους οδηγούς. Κράνος μην ξεχάσεις...

Νο 9 - The Track
Τοποθεσία: Branson, Missouri - ΗΠΑ

Η οικογενειακή χαρά στα καλύτερά της. Η «The Track» δεν είναι μία πίστα, αλλά ένα συνονθύλευμα 14 διασκεδαστικών διαδρομών για κάθε ηλικία και εμπειρία...

Νο 8 - Monticello Karting
Τοποθεσία: Monticello, Florida - ΗΠΑ

Σχεδιασμένη από τον Pablo Montoya (πατέρα του πρωταθλητή Juan Pablo Montoya) είναι όσο αγωνιστική μπορεί μια πίστα να γίνει!

Νο 7 - Extreme Indoor Karting
Τοποθεσία: East Tamaki - Νέα Ζηλανδία

Πολυεπίπεδες και κλειστές πίστες δεν βρίσκεις εύκολα. Κι αυτή διαθέτει τρία επίπεδα και βέβαια ένα εξωφρενικό υπόγειο τούνελ...

Νο 6 - Mosport International
Τοποθεσία: Bowmnaville, Ontario - Καναδάς

Οι διεθνείς εγκαταστάσεις για καρτ στο Canadian Tire Motor-Sport Complex είναι αναμφίβολα από τις καλύτερες στον κόσμο. Εδώ φιλοξενούνται οι πλέον απαιτητικοί αγώνες καρτ του πλανήτη...

Νο 5 - Jim Hall Track Time
Τοποθεσία: Ventura, California - ΗΠΑ

Αν είσαι εντελώς ερασιτέχνης, εδώ θα μάθεις καρτ σωστά. Η πίστα είναι κατασκευασμένη από πραγματική άσφαλτο, ενώ θα βρεις επίσης και όλα τα επίπεδα δυσκολίας...

Νο 4 - Fastimes
Τοποθεσία: Indianapolis, Indiana - ΗΠΑ

Αν δεν υπήρχε καλή πίστα καρτ στην Ιντιάνα, με το περίφημο ράλι Indy 500, πού θα υπήρχε; Κι όπως υποδηλώνει εύγλωττα και το όνομά της, είναι γρήγορη. Πολύ γρήγορη...

Νο 3 - Dubai Autodrome
Τοποθεσία: Ντουμπάι

Το Ντουμπάι έχει τα πάντα, σιγά μην του ξέφευγε η πίστα καρτ! Όχι μόνο είναι μια από τις καλύτερες και γρηγορότερες του κόσμου, αλλά φιλοξενεί πλέον 12ωρους και 24ωρους αγώνες καρτ, παραπλήσιους με το Le Mans και το Sebring...

Νο 2 - Kart Kountry
Τοποθεσία: Sheperdsville, Kentucky - ΗΠΑ

Με μήκος 1,5 μιλίου, είναι το μεγαλύτερο σιρκουί για καρτ του κόσμου! Όχι παίζουμε...

Νο 1 - Lydd Kart Circuit
Τοποθεσία: Trent, Αγγλία

Η «μητέρα» όλων των πιστών καρτ, με περγαμηνές και ιστορία και τα πάντα. Στα 1,2 μίλια της διαδρομής της φιλοξενούνται μια ντουζίνα από τα καλύτερα ράλι καρτ του κόσμου, ενώ η πίστα είναι πλέον ένας θρύλος...

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Bacon Cup 2012: Το απόλυτο αντρικό φεστιβάλ με γυναικομαχίες και μπέικον!


Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποιο είναι το καλύτερο αντρικό φεστιβάλ του κόσμου, κοίτα κατά Portland μεριά. Το Portland Αnnual Bacon Cup συνδυάζει βλέπεις τα δύο διαπρεπέστερα πάθη του άντρα: το μπέικον και το ωραιότερο χάδι για τα μάτια, βλέπε πάλη με στριπτιζέζ!


Όταν λέμε μπέικον, μιλάμε για κτηνωδία κανονική: άπειρες μπεϊκονο-δημιουργίες φιλοτεχνημένες σε ευφάνταστα πιάτα που σε περιμένουν να τις καταβροχθίσεις. Και βέβαια το μενού συνεχίζεται με γυμνές μπεϊκονο-μονομαχίες: στριπτιζέζ αλείφονται με λίπος και μπαίνουν στην αρένα. Να συνεχίσω ή θα έχουμε ατυχήματα;


Κι επειδή για φέτος τέλος, βάλ' το οπωσδήποτε στο πρόγραμμα για του χρόνου. Και για να ψηθείς ακόμα περισσότερο (αν χρειάζεται δηλαδή), δες στιγμιότυπα από τον περίφημο αγώνα Great Bacon Brawl μεταξύ των καυτών Giselle και Berlin. Το λιπαρό μεγαλείο στα καλύτερά του! Κι αν θες και τη... μη-λογοκριμένη έκδοση, τσέκαρε το Flickr του KOV Grime Life Photography. Καλό ταξίδι...


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Έχτισαν πισίνα, λιμνούλες και μπάρμπεκιου μέσα στον Κορυδαλλό!


Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς την ώρα που χιλιάδες νομοταγείς πολίτες δίνουν αγώνα επιβίωσης, η διοίκηση των Φυλακών Κορυδαλλού ενέκρινε και προχώρησε στην δημιουργία πολυτελούς πισίνας και μπάρμπεκιου για τους τροφίμους του Ψυχιατρείου.

Συγκεκριμένα, όπως αποδεικνύει και η σχετική φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στον προαύλιο χώρο της ψυχιατρικής πτέρυγας της φυλακής, υπάρχει πλέον μια... πισίνα μαζί με πετρόχτιστα... ποταμάκια και λιμνούλες προφανώς για να χαλαρώνουν οι τρόφιμοι. Η πισίνα αυτή έχει διαστάσεις 4 x 8 μέτρα και το βάθος της είναι τριών επιπέδων: ρηχό με 1 μέτρο, μεσαίο μ 1,5 μέτρο και βαθύ με 2 μέτρα βάθος!


Ο τραγέλαφος δεν σταματάει εδώ, καθώς η πισίνα είναι εξοπλισμένη μέχρι και με φώτα, πιθανώς για νυχτερινές βουτιές, ενώ για την ανακύκλωση του νερού έχει φτιαχτεί και ένας μικρός καταρράκτης υπερχείλισης, με το νερό να διασχίζει το πετρόχτιστο ποταμάκι για να καταλήξει σε λιμνούλα!

Προφανώς, στην πισίνα θα μπορούν να χαλαρώνουν και να δροσίζονται οι κρατούμενοι της πτέρυγας, ενώ για την περίπτωση που θα πεινάσουν η διοίκηση έχει επίσης... προβλέψει. Λίγα μέτρα πιο πέρα έχει χτιστεί ένα μπάρμπεκιου «με καμινάδα που ξεπερνάει το ύψος του φράχτη των φυλακών».

'Οπως αναφέρει η εφημερίδα, για την υλοποίηση του κοινωνικού αυτού έργου απασχολήθηκαν 20 κρατούμενοι και το κόστους του πρέπει να κυμάνθηκε από 25.000 έως 35.000 ευρώ.

Τι είπε η διοίκηση όταν ρωτήθηκε για την πισίνα; «Αυτό που βλέπετε δεν είναι ακριβώς πισίνα, είναι... ποτίστρα για τα ζώα που φιλοξενούνται στο πίσω μέρος του ιδρύματος»....

Πηγή
Διαβάστε παρακάτω »

Σέξι Ανατολή! Εξωτική αντεπίθεση!


Τα κορίτσια από την Ασία ξεχωρίζουν για την εκλεπτυσμένη γοητεία τους που τρελαίνει κόσμο.
Ίσως είναι το εξωτικό τους βλέμμα, ίσως το όμορφο χαμόγελό τους, ίσως η παιχνιδιάρικη διάθεσή τους μπροστά στο φακό.

Δες την παρακάτω συλλογή από πανέμορφα κορίτσια της Άπω Ανατολής και βρες μόνος σου τη λύση στο γρίφο που κάνει τις ασιάτισσες, απλά, ακαταμάχητες.

Και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο, εξωτικό «μωράκι».


Πηγή






























Διαβάστε παρακάτω »