Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγιστάνας στο Χονγκ Κονγκ, προσφέρει αμοιβή 65 εκατομμυρίων δολαρίων στον άνθρωπο που θα παντρευτεί την κόρη του!


Δείτε γιατί πρόκειται για "επικίνδυνη αποστολή"!!

Ψάχνει γαμπρό για την μονάκριβη κόρη του και προσφέρει 65 εκατομμύρια δολάρια ως γαμήλιο δώρο.

Ο λόγος για τον μεγιστάνα ακινήτων  Cecil Chao-Sze Tsung ο οποίος προσφέρει αυτά τα χρήματα για όποιον συγκινήσει τη λεσβία κόρη του, τόσο ώστε να τον... παντρευτεί.

Ο  Chao-Sze Tsung ανακοίνωσε την προσφορά του στο Χονγκ Κονγκ μετά από  δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η 33χρονη κόρη του Gigi Chao, απόφοιτη του Πανεπιστήμιου του Μάντσεστερ, είχε παντρευτεί τη σύντροφο της στη Γαλλία.

"Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι πλούσιος ή φτωχός. Σημασία έχει να είναι καλόκαρδος", δήλωσε ο  Chao-Sze Tsung, χαρακτηρίζοντας "ψευδή" τα δημοσιεύματα ότι η κόρη του παντρεύτηκε γυναίκα.

Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας έκανε αυτή την εξωφρενική προσφορά επειδή θέλει να βοηθήσει τον μελλοντικό μνηστήρα της κόρης του, στη δημιουργία επιχείρησης.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Bussiness Insider o πατέρας  της 33χρονης τόνισε ότι το χρηματικό έπαθλο ήταν "ένα κίνητρο για να προσελκύσει κάποιον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο για να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση".

"Η Gigi είναι μια πολύ καλή γυναίκα με ταλέντα και εμφάνιση. Είναι γενναιόδωρη και κάνει εθελοντική εργασία", πρόσθεσε.

Ωστόσο μιλώντας στην Post South China Morning, ο Chao αρνήθηκε ότι θα ανάγκαζε την κόρη του να παντρευτεί έναν άνδρα παρά τη θέλησή της.

Διαβάστε παρακάτω »

Ανέκδοτο: Στο ζωολογικό κήπο

Ένας τύπος πάει στο ζωολογικό κήπο με την γυναίκα του. Κάποια στιγμή φτάνουν μπροστά σε ένα κλουβί με έναν τεράστιο άγριο γορίλα.

Μια ταμπέλα μπροστά στο κλουβί έγραφε:


ΑΓΡΙΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΓΟΡΙΛΑΣ. ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ. ΠΟΛΎ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Ο τύπος πρόσεξε πως ο γορίλας κοίταζε την γυναίκα του και άρχισε να πηδάει πάνω-κάτω στο κλουβί του.

-Ρε γυναίκα,δεν βγάζεις την μπλούζα σου να δούμε τι θα κάνει ο γορίλας όταν σε δει με το σουτιέν?


-Τι λες τώρα?Κι αν μας δουν?


-Ποιος να μας δει?έλα,βγάλτη.Δεν είναι κανείς τριγύρω.Θα έχει πλάκα!


Τι να κάνει λοιπόν κι αυτή η άμοιρη,την βγάζει.Λύσσαξε ο γορίλας.Χοροπηδούσε σαν τρελός και κουνούσε τα κάγκελα έτοιμος να τα σπάσει.


-Για βγάλε και το σουτιέν να δούμε τι θα κάνει!


-Ε όχι,έχει κόσμο σου λέω!


-Έλα μωρέ,δεν μας βλέπει κανείς!


Για να μην τα πολυλογούμε,βγάζει το σουτιέν,το παντελόνι,βγάζει και το βρακί και μένει ολόγυμνη. Ο γορίλας μασούσε τα κάγκελα απ’ την λύσσα του. Με μια αστραπιαία κίνηση ο τύπος ανοίγει το κλουβί,σπρώχνει την γυναίκα του γυμνή μέσα,κλειδώνει και της λέει:  


-Τώρα πες του μωρή πουτ@ν@ ότι έχεις πονοκέφαλο!!!!!!!!



Διαβάστε παρακάτω »

Socratea exorrhiza: Ο φοίνικας που... περπατάει!


Μπορεί να φαντάζει απίθανο είναι όμως πραγματικό. O ασυνήθιστος φοίνικας, με ύψος 25 μ. και διάμετρο 17 εκ. στην προσπάθειά του να «λιαστεί» δεν βαριέται ακόμα και να κουνηθεί. Οι επιδόσεις του βέβαια στην ταχύτητα είναι χειρότερες και από της χελώνας, ωστόσο όμως μπορεί να μετακινηθεί έως και ένα μέτρο το χρόνο!


Ευδοκιμεί στα τροπικά δάση των χωρών της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Οι πραγματικά ασυνήθιστες ρίζες του που είναι σαν ξυλοπόδαρα, του επιτρέπουν να μετακινηθεί μέχρι και ένα μέτρο το χρόνο αναζητώντας περισσότερο ήλιο. Ο μηχανισμός που επιτρέπει την «κίνηση» είναι υπό διερεύνηση. Είναι όμως παραδεκτό από όλους ότι καθώς νέες ρίζες-ξυλοπόδαρα δημιουργούνται κάποιες από τις παλιές «πεθαίνουν» επιτρέποντας στο δέντρο να αλλάξει τελικά θέση.

Τρέξτε να το δείτε… μην φύγει…


Διαβάστε παρακάτω »