Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ένα εστιατόριο στη... βάση ενός καταρράκτη! (Φώτο)


Παράξενα εστιατόρια πάνω σε δέντρα και τροπικούς προορισμούς έχουμε ξαναδεί, αλλά αυτό το εστιατόριο στις Φιλιππίνες είναι άλλο πράμα! Ένα εστιατόριο στημένο στη βάση ενός καταρράκτη, με τα νερά του να καταλήγουν στα πόδια σας!

Το εστιατόριο βρίσκεται στο San Pablo City στις Φιλιππίνες, σε ένα άνετο θέρετρο- αγρόκτημα, που ονομάζεται Villa Escudero, όνομα εμπνευσμένο από τον Don Arsenio Escudero, ο οποίος έχτισε το πρώτο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της χώρας για την προμήθεια καρύδας το 1900.

Ο καταρράκτης Labasin είναι ένας "υπερχειλιστής" του φράγματος του εργοστασίου καρύδας, ενώ η δεξαμενή του έχει μετατραπεί σε λίμνη για τους επισκέπτες, ώστε να κάνουν ράφτινγκ σε παραδοσιακές μπαμπού σχεδίες ή να εξερευνήσουν άλλες εγκαταστάσεις ή ότι η βίλα έχει να προσφέρει.

Το μεσημεριανό γεύμα διαθέτει μπουφέ και σερβίρεται σε φύλλα μπαμπού, ενώ σπάνια βρίσκονται κενές θέσεις τις ώρες εκείνες!

Δείτε φωτογραφίες:


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Παράξενα συντριβάνια απ’ όλο τον κόσμο!


Διαβάστε παρακάτω »

Πρωτότυπα έργα τέχνης από... χαρτί υγείας!


Ένας Τούρκος καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στο Αμβούργο, ο Sakir Gökcebag, «παίζει» με χαρτί υγείας, δημιουργώντας τέχνη…


«Δημιουργώ μια μεγάλη… πλάκα, μια φάρσα για το μάτι του θεατή με το χαρτί τουαλέτας. Κάτι που δεν περιμένει να δει, με ένα υλικό τόσο συνηθισμένο αλλά και γνώριμο από τη χρήση του», λέει ο καλλιτέχνης.


Μεγάλες εγκαταστάσεις τέχνης με εκατοντάδες ρολά χαρτιού και σχηματίζουν περίεργα σχέδια έχουν την τιμητική τους σε περίοπτη θέση σε διάφορες γκαλερί της χώρας, αλλά και πέρα από αυτήν.


«Χρησιμοποιώ πολύ συχνά ασυνήθιστα υλικά στα έργα μου, προσπαθώντας να τονίσω στο εικαστικό αποτέλεσμα τη χρήση των εγγενών ιδιοτήτων τους. Αυτό είναι που δημιουργεί και το στοιχείο της έκπληξης στο θεατή – η απλότητα και η αναγνώριση του υλικού», συμπληρώνει.


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »

Παράξενο πλάσμα σε αυλή σπιτιού στην Λεμεσό! (Βίντεο)


Ένα παράξενο πλάσμα βρέθηκε σε αυλή σπιτιού στον Ασώματο Λεμεσού.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το ξέθαψε ο σκύλος του. Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι πρόκειται για παράξενο είδος ψαριού, το λεγόμενο shovelnose guitarfish.


Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »