Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ο Πιστόριους σκότωσε τη σύντροφο του!


Ο αστυνομικός διευθυντής, Σάρα Μακρίρα είπε στα ΜΜΕ πως η γυναίκα που πέθανε πυροβολήθηκε στο κεφάλι και τον ώμο και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ο λόγος του φονικού. Πάντως, τοπικά σάιτ αναφέρουν πως πρόκειται για λάθος του Όσκαρ Πιστόριους νομίζοντας πως η σύντροφος του ήταν διαρρήκτης.

Ο Νοτιοαφρικανός χρυσός παραολυμπιονίκης σύμφωνα με το BBC, ρωτήθηκε από την αστυνομία για τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης από το σπίτι του με αποτέλεσμα να υπάρχει μια νεκρή γυναίκα.

Ο 26χρονος σπρίντερ που έγινε ο πρώτος αθλητής με τεχνητά μέλη που πήρε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες (αυτούς του Λονδίνου) είναι λογικό να κουβαλάει όπλο επειδή η Νότιος Αφρική είναι από τις χώρες με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα παγκοσμίως και πολλοί κάτοικοι θέλουν να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Ο Οσκαρ Πιστόριους αναφέρεται πως ήταν σε αυτοάμυνα νομίζοντας πως στο σπίτι του είχε μπει διαρρήκτης, καθώς η PRETORIA είναι η πόλη με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα σε όλη τη Νότιο Αφρική. Το τραγικό γεγονός στο ανάμεσα στις 04:00 και στις 05:00 τα ξημερώματα και ένας αστυνομικός τόνισε στο πρακτορείο Reuters ότι η 30χρονη Ρίβα Στίνκαμπ βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να θελήσει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτή είναι η γυναίκα του Πιστόριους

Ο αθλητής με τα τεχνητά μέλη συνελήφθη και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο της Πρετόρια σήμερα.

Οι νεότερες πληροφορίες

Ο Όσκαρ Πιστόριους σκότωσε κατά λάθος τα ξημερώματα της Πέμπτης τη σύντροφο του και όπως λέγεται ήταν το μοντέλο, Ρίβα Στίνκαμπ. Η 30χρονη Νότιο Αφρικανή άφησε τη τελευταία του πνοή μετά από τέσσερις πυροβολισμούς του συντρόφου της, καθώς πήγε στο σπίτι για να του κάνει έκπληξη για την ημέρα των ερωτευμένων.


Μάλιστα, λίγες ώρες νωρίτερα είχε γράψει στο TWITTER της: Τι έχετε στο μυαλό σας αύριο για την αγάπη σας;# VALENTINES DAY? . Φημολογείται πως είχαν να ειδωθούν από τον περασμένο Νοέμβριο.

Πάντως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες την αστυνομία πήρε τηλέφωνο ένα τρίτο άτομο που άκουσε τους πυροβολισμούς με τις Αρχές να καταφθάνουν αρκετές ώρες μετά. Το θύμα πυροβολήθηκε τέσσερις φορές και πέθανε ακαριαία. Πιστεύουμε πως ήταν η κοπέλα του , είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κάτλεγκο Μογκάλε.

Ο Νοτιοαφρικανός δημοσιογράφος Καλάι Μάιστρι είπε στο Sky News : Η Ρίβα πήγε στο σπίτι για να του κάνει έκπληξη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ο Οσκαρ νόμιζε ότι ήταν διαρρήκτης και πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές στο κεφάλι και στον ώμο .

Πηγή

Διαβάστε παρακάτω »