Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σάλος στην Ισπανία από σποτ της Αστυνομίας: Ημίγυμνα μοντέλα δίνουν μαθήματα πρώτων βοηθειών! (Βίντεο)


Όσοι άνδρες στην Ισπανία είδαν το συγκεκριμένο σποτ σίγουρα χρειάστηκαν τις... πρώτες βοήθειες. Καυτά ημίγυμνα μοντέλα μαθαίνουν στους πολίτες πώς να σώζουν κάποιον που πνίγεται, στα πλαίσια ενός διαφημιστικού-ενημερωτικού σποτ

Η αστυνομία της Σαραγόσα στην Ισπανία εξαναγκάστηκε σε δημόσια απολογία μετά το σάλο που προκάλεσε στην κοινή γνώμη της χώρας η προβολή ενός διαφημιστικού – ενημερωτικού σποτ για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών.

Το σποτ φέρει την υπογραφή της Αστυνομίας, ενώ το περιεχόμενό του χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα προκλητικό καθώς το  το τελικό αποτέλεσμα που μάλιστα προβλήθηκε δημοσίως, περισσότερο έμοιαζε με ταινία για ενήλικες, με light porno.


Αρχικά προβλήθηκε στη πόλη Χάκα στην Αραγονία, κατά τη διάρκεια ανοικτού για το κοινό σεμιναρίου που διοργάνωσε η αστυνομία σε συνεργασία με την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Ισπανίας.

Πρώτη μια γυναίκα αστυνομικός που συμμετείχε στο σεμινάριο κατήγγειλε το... περιεχόμενο του διαφημιστικού ως "σεξιστικό" και "ανάρμοστο".
Γιατί όμως η αστυνομία πλήρωσε με κονδύλια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της χώρας ένα τέτοιο "καυτό" σπότ;

Οι παραγωγοί χρησιμοποίησαν μοντέλα από μια προηγούμενη διαφημιστική καμπάνια εταιρείας εσωρούχων και με τη βοήθεια του μοντάζ δημιούργησαν το σποτ για τις πρώτες βοήθειες.


Πηγή: news247

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου